StyÂśka Âładnie siĂŞ dziÂś ubraÂła NiezÂły dekolcik O ile siĂŞ nie mylĂŞ po raz pierwszy ma taak szeroki , bo zawsze ma mniejsze...
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
ciekawe czy przypadkiem jakiÂś gej jej nie strzygÂł...po ktĂłrych wczoraj (nie tylko wczoraj) rĂłwno pojechaÂła.
W co szczerze wÂątpie...bo byÂłby lepszy efekt gdyby tak byÂło
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
ejjj..moze dacie sobie juz spokĂłj z komentarzami na temat StyÂśki i jej stosunkĂłw do gejĂłw. To naprawde nie jest miÂłe nie tylko dla niej ale takze dla innych uzytkowikĂłw tego forum, ktorzy szanuja Justyne.
PomyÂślcie, jej musi sie zrobiĂŚ "bardzo miÂło" czytajÂąc wasze komentarze. (Moze sie tak zdarzyc ze tu zaglÂądnie).
Zastanowcie sie do czego takie zachowanie prowadzi....
( jezeli kogos uraziÂłam to przepraszam, ale nie moge patrzec jak jÂą niektĂłrzy obrazajÂą)
pzdr.
emi pisze:ejjj..moze dacie sobie juz spokĂłj z komentarzami na temat StyÂśki i jej stosunkĂłw do gejĂłw. To naprawde nie jest miÂłe nie tylko dla niej ale takze dla innych uzytkowikĂłw tego forum, ktorzy szanuja Justyne.
PomyÂślcie, jej musi sie zrobiĂŚ "bardzo miÂło" czytajÂąc wasze komentarze. (Moze sie tak zdarzyc ze tu zaglÂądnie).
Zastanowcie sie do czego takie zachowanie prowadzi....
( jezeli kogos uraziÂłam to przepraszam, ale nie moge patrzec jak jÂą niektĂłrzy obrazajÂą)
pzdr.
No i co z tego, Âże moze zajrzeĂŚ i poczuc sie jakaÂśtam? Ja jÂą bardzo lubiĂŞ, co nie zmienia faktu, Âże mogĂŞ krytykowaĂŚ coÂś, co mi sie nie podoba, nieprawdaÂż? A taki obraz geja, ktĂłry zostaÂł przedstwiony w ozdobniku jest tak samo przegiĂŞty, jak "facet" z ozdobnika! Stysia jest uprzedzona! -->
StyÂśka leczy wÂłasnego kompleksa i ozdobnik byÂł przegiĂŞciem, bo jakoÂś wÂśrĂłd moich znajomych nie lata z piĂłropuszem na gÂłowie, nie maluje siĂŞ i nie lubie lizakĂłw( przynajmniej nie takich, fuj, zĂŞby sie psujÂą :evil2:) Niestety, StyÂśka zawiodÂła mnie...
a ja na przykÂład uwaÂżam ze gej to nie to samo co drag queen tak samo jak transwestyta to nie to samo co Drag Queen. Drag Queen jest dla mnie nie do przyjĂŞcia. Jest to dla mnie karykaturalne gÂłupkowate wrĂŞcz ÂżaÂłosne i momentami obrzydliwe... :?
I Fakt porĂłwnywania przez StyskĂŞ gejĂłw do tego kretyĂąstwa jest przejawem jej homofobii !!!
Ja naprawde rozumiem skÂąd jej powody ale powinna je zostawiĂŚ za drzwiami studia w Âżyciu prywatnym proszĂŞ bardzo ale nie w studiu... !!!
Zgadzam siĂŞ z tym Âże na pewno nie jest jej miÂło czytajÂąc na temat jej Âżycia osobistego ale homofobia nie ma nic wspĂłlnego z szacunkiem. teÂż jÂą szanujĂŞ ale nie muszĂŞ siĂŞ zgadzac z tym co mĂłwi.
Laski to on co najwy¿ej mo¿e ci¹gn¹Ì- to tak by the way.
Arrow, on jest swój, jest stomatologiem (a¿ bym poszed³ do niego :oops: ) wiec bez linczu na jego pupie, ju¿ pewnie i tak jest doœÌ styrana :evil2: , wiec lajcik