nie mam prawie wcale czasu na oglÂądanie tvn24,wiĂŞc z mojej strony Âżadnych newsĂłw o Anicie

Moderator: Łukasz
Za mn¹ te¿ chyba têskni³, bo teraz do mnie ten zwrot skierowa³ :devil:aveo pisze:Black,czym sobie zas³u¿y³em na obecnoœÌ w twoim opisie i to jeszcze tak zgrabnie zrymowanym :brawa: czy¿byœ têskni³ za mn¹![]()
![]()
Prawie tak samo denerwujÂące :?Te puste posty sÂą bardziej intrygujÂące od samego znikniĂŞcia Anity :devil:
Oczywiœcie, ¿e takaveo pisze:Black,czym sobie zas³u¿y³em na obecnoœÌ w twoim opisie i to jeszcze tak zgrabnie zrymowanym :brawa: czy¿byœ têskni³ za mn¹![]()
![]()
Rozumiem, u mnie jest podobnie :/nie mam prawie wcale czasu na oglÂądanie tvn24,wiĂŞc z mojej strony Âżadnych newsĂłw o Anicie
O co siĂŞ zaÂłoÂżymy, Âże w tym tygodniu, baaaaaaaa juÂż jutro wszystko bĂŞdzie jasne, tzn. Anita we Flashu i w Prosto z Polski do wtorku, a ... i tu jeszcze nie mam 100% pewnoÂści, ale strzelĂŞJak dla mnie - w przeciwieĂąstwie do Blacka opinii - to wcale nie jest klarowna sytuacja :devil:
JeÂśli bĂŞdzie to dla Ciebie jakieÂś pocieszenie, to napiszĂŞ, Âże nie Ty jedenaveo pisze:Black,bardzo chciaÂłbym ciĂŞ zrozumieĂŚ,ale nie mogĂŞ![]()
Zw³aszcza, ze tak krótki programAnita w FP - nie ma szans,¿ebym zd¹¿y³..
Nawet czĂŞÂściej niÂż czasem :*Black Jack'62 pisze:DÂżastina - myÂślisz o mnie czasem?![]()
Black Jack'62 pisze:No chociaÂż tak z grymasem?![]()
Ona nawet nie wie, co traciDÂżastina pisze::> TydzieĂą siĂŞ koĂączy, a Anitki jak nie byÂło tak nie ma![]()
Dziwne, Âże tylko w tym - przecieÂż w innych teÂż piszĂŞDÂżastina pisze:Black widzĂŞ, Âże w tym wÂątku TwĂłj podpis wzbudza maÂłe kontrowersjeFajne to jest
![]()
:uhh: nawet nie proszĂŞ o kontynuacjĂŞDÂżastina pisze:Nawet czĂŞÂściej niÂż czasem :*Black Jack'62 pisze:DÂżastina - myÂślisz o mnie czasem?![]()
Chyba mam z³e wieœciD¿astina pisze: :mhm: Ale nasza Anitka to chyba ma zamiar kontynuowaÌ :rozglada: swoj¹ nieobecnoœÌ :uhh:
WyglÂąda na to Âże masz racjĂŞ(...) oznacza to, Âże dzisiaj znowu nie moÂżemy liczyĂŚ na powrĂłt Anity
Black Jack, od pewnego czasu optymista, myÂśli - przypuszcza, Âże Anita czeka gdzieÂś tam - tam, czyli w zaleÂżnoÂści od tego, gdzie w danym czasie przebywa Condoleeza RiceFunckyrella pisze:Tak. Masz racjĂŞ w Prosto z Polski bĂŞdzie Patrycja, poniewaÂż widziaÂłam juÂż reklamĂŞ dzisiejszego wydania.![]()
to naprawdĂŞ coraz bardziej zastanawiajÂące, gdzie podziaÂła siĂŞ Anita
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 28 gości