Krzysztof Górlicki

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Re: Krzysztof Górlicki

Post autor: Nika »

No to, zes niezle pojechal POpieram, na szczescie nie zgadzam sie z Toba w zupelnosci. :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

No faktycznie POpieram nie oszczędził Krzysia, jednak i ja podpisuję się pod zdaniem Niki - radzi sobie bardzo dobrze zarówno w Poranku jak i w Dniu na żywo :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Och, a czy ja muszę dodawać, że Krzychu to pełna profeska :>
Raczej nie :lol2: I w Poranku i w DnŻ i w serwisach wieczornych radzi sobie świetnie :D
Camilo
Guru
Guru

Dziś jest w Poranku, więc nie powinien nikomu przeszkadzać :>
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
eve_lina
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: eve_lina »

Witam serdecznie.Śledze to forum już od dłuższego czasu i poprostu musiałam się zalogować :P
Ja tam wolę jak Nasz Szanowny Pan jest w Poranku,bo zawsze mam pretekst żeby wstać 15 minut wcześniej :lol:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

eve_lina pisze:Witam serdecznie.
Rowniez witam serdecznie! :D
Śledze to forum już od dłuższego czasu i poprostu musiałam się zalogować :P
Decyzja jak najbardziej sluszna. Moze zachceci tez to innych podgladaczy i dolacza do forum jak i do dyskusji.
Ja tam wolę jak Nasz Szanowny Pan jest w Poranku,bo zawsze mam pretekst żeby wstać 15 minut wcześniej :lol:
I tu sie zgodze, ze wstawanie z Krzysztofem jest o niebo latwiejsze nizeli bez. :lol2: Aczkolwiek DnZ uchylil nam Krzysztofa z nieco innej strony, moglismy go podziwiac przy ekranie projekcyjnym. :spiewa:
bella
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: bella »

Nika pisze:Aczkolwiek DnZ uchylil nam Krzysztofa z nieco innej strony, moglismy go podziwiac przy ekranie projekcyjnym. :spiewa:
właśnie! całkiem ciekawy widok :aniol: dobrze, że nie jest za chudy, nie lubię zbyt szczupłych mężczyzn, jak to się mówi :mhm: "kochanego ciałka...?" :D :D chociaż słyszałam, że telewizja dodaje 5 kg
Nika
Fan Forum
Fan Forum

bella pisze: właśnie! całkiem ciekawy widok :aniol: dobrze, że nie jest za chudy, nie lubię zbyt szczupłych mężczyzn, jak to się mówi :mhm: "kochanego ciałka...?" :D :D chociaż słyszałam, że telewizja dodaje 5 kg
Ehe, to mamy w tej kwestii podobny gust! :lol2: Taki prawdziwy facet jak to sie mowi.
No i tym samym dyskusja zeszla na niemerytoryczne strony Krzysia. Ale co tam, jest poczatek weekendu i trzeba wprowadzic troche luzu. :spiewa:
A i jeszcze dodam jeden cytacik naszego Pana redaktora ze wczoraj. Po materialach o Walentynkach powiedzial cos takiego: "(...) najlepiej to kochac sie przez caly rok" 8) No i jak tu sie nie zgodzic z tym?! :D
eve_lina
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: eve_lina »

Nika pisze:
bella pisze: właśnie! całkiem ciekawy widok :aniol: dobrze, że nie jest za chudy, nie lubię zbyt szczupłych mężczyzn, jak to się mówi :mhm: "kochanego ciałka...?" :D :D chociaż słyszałam, że telewizja dodaje 5 kg
Ehe, to mamy w tej kwestii podobny gust! :lol2: Taki prawdziwy facet jak to sie mowi.
No i tym samym dyskusja zeszla na niemerytoryczne strony Krzysia. Ale co tam, jest poczatek weekendu i trzeba wprowadzic troche luzu. :spiewa:
A i jeszcze dodam jeden cytacik naszego Pana redaktora ze wczoraj. Po materialach o Walentynkach powiedzial cos takiego: "(...) najlepiej to kochac sie przez caly rok" 8) No i jak tu sie nie zgodzic z tym?! :D
jak najbardziej,nigdy nie za dużo,byleby nie przesadzić:P
a może nowy program:"Porady Pana Krzysztofa":porada1-kochać się przez cały rok :D :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Porada 2: "Patrz podpunkt pierwszy!" :lol2:
Kreska
Początkujący
Początkujący

Post autor: Kreska »

Hmmm, coś się pokopało na stronie znanipolacy.pl chyba... W każdym razie za Chiny Ludowe nie umiem zagłosować... Może ktoś kumaty by mnie w tej materii trochę oświecił? :)
Camilo
Guru
Guru

Kreska pisze:Może ktoś kumaty by mnie w tej materii trochę oświecił?
Wczoraj miałem te same kłopoty, dziś nie sprawdzałem. Wygląda na to, że to jest jakaś awaria zależna od serwisu, a nie od nas :)
Kreska
Początkujący
Początkujący

Re:

Post autor: Kreska »

kamilo pisze:
Kreska pisze:Może ktoś kumaty by mnie w tej materii trochę oświecił?
Wczoraj miałem te same kłopoty, dziś nie sprawdzałem. Wygląda na to, że to jest jakaś awaria zależna od serwisu, a nie od nas :)

Tyle że liczba oddanych głosów się zmienia, więc ktoś jednak głosować może... Nie rozumiem tego systemu. Myślałam, że liczy się wielkość liter, a tu guzik...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Pomimo przejsciowych klopotow z tym "smiesznym" serwisem, udalo nam sie Krzysztofa wyciagnac na prosta. A wlasciwie mowiac to jest teraz calkiem niezle, jak bedzie system dobrze dzialal to go jeszcze wprowadzimy do pierwszej dziesiatki najlepszych jak dobrze pojdzie. :lol2:
konsta
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: konsta »

Czy ktoś orientuje się może co dzieje się z osobami pracującymi w TVN 24 wtedy, kiedy nie są one na antenie ? Mają jakieś dyżury ? Piszą teksty czy coś ? :mhm:
ODPOWIEDZ