Krzysztof Górlicki
Moderator: Łukasz
Re: Krzysztof Górlicki
No to, zes niezle pojechal POpieram, na szczescie nie zgadzam sie z Toba w zupelnosci. 

Dziś jest w Poranku, więc nie powinien nikomu przeszkadzać :>

Witam serdecznie.Śledze to forum już od dłuższego czasu i poprostu musiałam się zalogować
Ja tam wolę jak Nasz Szanowny Pan jest w Poranku,bo zawsze mam pretekst żeby wstać 15 minut wcześniej

Ja tam wolę jak Nasz Szanowny Pan jest w Poranku,bo zawsze mam pretekst żeby wstać 15 minut wcześniej

Rowniez witam serdecznie!eve_lina pisze:Witam serdecznie.

Decyzja jak najbardziej sluszna. Moze zachceci tez to innych podgladaczy i dolacza do forum jak i do dyskusji.Śledze to forum już od dłuższego czasu i poprostu musiałam się zalogować![]()
I tu sie zgodze, ze wstawanie z Krzysztofem jest o niebo latwiejsze nizeli bez.Ja tam wolę jak Nasz Szanowny Pan jest w Poranku,bo zawsze mam pretekst żeby wstać 15 minut wcześniej

właśnie! całkiem ciekawy widok :aniol: dobrze, że nie jest za chudy, nie lubię zbyt szczupłych mężczyzn, jak to się mówi :mhm: "kochanego ciałka...?"Nika pisze:Aczkolwiek DnZ uchylil nam Krzysztofa z nieco innej strony, moglismy go podziwiac przy ekranie projekcyjnym. :spiewa:

Ehe, to mamy w tej kwestii podobny gust!bella pisze: właśnie! całkiem ciekawy widok :aniol: dobrze, że nie jest za chudy, nie lubię zbyt szczupłych mężczyzn, jak to się mówi :mhm: "kochanego ciałka...?"![]()
chociaż słyszałam, że telewizja dodaje 5 kg

No i tym samym dyskusja zeszla na niemerytoryczne strony Krzysia. Ale co tam, jest poczatek weekendu i trzeba wprowadzic troche luzu. :spiewa:
A i jeszcze dodam jeden cytacik naszego Pana redaktora ze wczoraj. Po materialach o Walentynkach powiedzial cos takiego: "(...) najlepiej to kochac sie przez caly rok"

jak najbardziej,nigdy nie za dużo,byleby nie przesadzić:PNika pisze:Ehe, to mamy w tej kwestii podobny gust!bella pisze: właśnie! całkiem ciekawy widok :aniol: dobrze, że nie jest za chudy, nie lubię zbyt szczupłych mężczyzn, jak to się mówi :mhm: "kochanego ciałka...?"![]()
chociaż słyszałam, że telewizja dodaje 5 kg
Taki prawdziwy facet jak to sie mowi.
No i tym samym dyskusja zeszla na niemerytoryczne strony Krzysia. Ale co tam, jest poczatek weekendu i trzeba wprowadzic troche luzu. :spiewa:
A i jeszcze dodam jeden cytacik naszego Pana redaktora ze wczoraj. Po materialach o Walentynkach powiedzial cos takiego: "(...) najlepiej to kochac sie przez caly rok"No i jak tu sie nie zgodzic z tym?!
a może nowy program:"Porady Pana Krzysztofa":porada1-kochać się przez cały rok

Porada 2: "Patrz podpunkt pierwszy!" 

Hmmm, coś się pokopało na stronie znanipolacy.pl chyba... W każdym razie za Chiny Ludowe nie umiem zagłosować... Może ktoś kumaty by mnie w tej materii trochę oświecił? 

Re:
kamilo pisze:Wczoraj miałem te same kłopoty, dziś nie sprawdzałem. Wygląda na to, że to jest jakaś awaria zależna od serwisu, a nie od nasKreska pisze:Może ktoś kumaty by mnie w tej materii trochę oświecił?
Tyle że liczba oddanych głosów się zmienia, więc ktoś jednak głosować może... Nie rozumiem tego systemu. Myślałam, że liczy się wielkość liter, a tu guzik...
Pomimo przejsciowych klopotow z tym "smiesznym" serwisem, udalo nam sie Krzysztofa wyciagnac na prosta. A wlasciwie mowiac to jest teraz calkiem niezle, jak bedzie system dobrze dzialal to go jeszcze wprowadzimy do pierwszej dziesiatki najlepszych jak dobrze pojdzie. 

Czy ktoś orientuje się może co dzieje się z osobami pracującymi w TVN 24 wtedy, kiedy nie są one na antenie ? Mają jakieś dyżury ? Piszą teksty czy coś ? :mhm: