Fakty - program informacyjny TVN
Moderator: Łukasz
Zgadzam siĂŞ z RafaÂłem. Mi teÂż nie podobajÂą siĂŞ dÂźwiĂŞki z velvet.de i uwaÂżam, Âże fachowcy, ktĂłrzy "przerabiali" tÂą muzykĂŞ odwalili kawaÂł dobrej roboty. Jak dla mnie jest to najlepsza muzyka w polskim serwisie inf. DÂżingiel WiadomoÂści i Panoramy jest okropny, Polsat ma lepszÂą, niÂż TVP.
A podoba siĂŞ Wam ta belka z napisem, jak prezenter jest w duÂżym planie? Mi siĂŞ wydaje, Âże to zbĂŞdne jest. Zagraca ekran.
A podoba siĂŞ Wam ta belka z napisem, jak prezenter jest w duÂżym planie? Mi siĂŞ wydaje, Âże to zbĂŞdne jest. Zagraca ekran.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" 

Mi wÂłaÂśnie podoba sie belka , gdy prezenter jest ujĂŞty w duÂżym planie . A widzieliÂście , Âże mapka Polski , Europy i Âświata ( na belce ) jest mniej widoczna niÂż w pierwszym wydaniu FaktĂłw z Kamilem Durczokiem . Wydaje mi sie , Âże to dobra zmiana .
Super czwartki w TVN :
WIELKIE UCIECZKI - godz. 21.30
DETEKTYW - godz. 22.25
WIELKIE UCIECZKI - godz. 21.30
DETEKTYW - godz. 22.25
Panorama jest O.K.
O tu siĂŞ z tobÂą nie zgodzĂŞ.Panorama ma Âświetny dÂżingiel.Sport i pogoda mniej mi siĂŞ podoba, ale grafika i dÂżingiel sÂą Âświetne.WogĂłle Joanna Racewicz i Iwona Kutyna Âświetnie siĂŞ w roli prowadzÂących spisujÂą i coraz chĂŞtniej oglÂądam PanoramĂŞ.terraX pisze:...DÂżingiel (...) Panoramy jest okropny.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
terraX pisze:A podoba siĂŞ Wam ta belka z napisem, jak prezenter jest w duÂżym planie? Mi siĂŞ wydaje, Âże to zbĂŞdne jest. Zagraca ekran.
Mi w tej sprawie wszystko jedno. :> Czy jest to na belce, a jak nie na niej byÂłoby to pewnie znalazÂło siĂŞ na ekranie.Bartek pisze:Tzn ja uwazam ze napis powinien byc, ale nie w takiej formie, ale z drugiej strony to nie mam pojecia gdzie to umiescic...

Jeszcze z ekranem zwiÂązane - nie podoba mi siĂŞ to jak na nim siĂŞ cos pojawia najpierw dobry obraz, potem te "kwadaty siĂŞ poruszajÂą" i znĂłw normalny obraz. :? Wydaje mi siĂŞ, Âże to byÂłoby zbĂŞdne.

Lepiej byÂłoby wÂłaÂśnie gdyby te mapy byÂły mocno biaÂłe.RafaÂł pisze:A widzieliÂście , Âże mapka Polski , Europy i Âświata ( na belce ) jest mniej widoczna niÂż w pierwszym wydaniu FaktĂłw z Kamilem Durczokiem . Wydaje mi sie , Âże to dobra zmiana .

Co do "Panoramy" to mi tez podoba siĂŞ ich dÂżingiel.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Nowicjusz
PODOBIEĂSTWA NOWYCH FAKTĂW DO ITV NEWS
Nie wydaje siĂŞ Wam, Âże nowa oprawa graficzna FaktĂłw nawiÂązuje do czoÂłowego brytyjskiego serwisu info. "ITV NEWS" na ITV1 ? WejdÂźcie sobie na tĂŞ stronkĂŞ : http://www.tvnewsroom.co.uk/itvnews/idents/
Naprawde bardzo podobne elementy. Ale to b.dobrze, Âże zdecydowali siĂŞ czerpaĂŚ z ITV. To super telewizja.
ZwróÌcie uwagê na forszpany (przejœcia miêdzy newsami [charakt. "mgie³ka"] , pocz¹tek serwisu [g³ówny news podawany w stand up'ie] i ogólne [np. czo³ówka].
Na stronce wejdÂźcie na "6:30PM IDENT 2006" --->VIDEOS
http://www.tvnewsroom.co.uk/itvnews/idents/
Naprawde bardzo podobne elementy. Ale to b.dobrze, Âże zdecydowali siĂŞ czerpaĂŚ z ITV. To super telewizja.
ZwróÌcie uwagê na forszpany (przejœcia miêdzy newsami [charakt. "mgie³ka"] , pocz¹tek serwisu [g³ówny news podawany w stand up'ie] i ogólne [np. czo³ówka].
Na stronce wejdÂźcie na "6:30PM IDENT 2006" --->VIDEOS
http://www.tvnewsroom.co.uk/itvnews/idents/
No nie w porĂŞ. :> TrochĂŞ czekaliÂśmy jak go oÂświecÂą.salladyn pisze:Na szczĂŞÂście w porĂŞ go oÂświeciÂło

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!