piotrek888 pisze:Tak czy tak Beata Tadla wstaje wcześnie ma przecież inne obowiązki takiej jak np. wyprawienie syna do szkoły.
Wstaję najczęściej o 6.00 albo 6.30, od razu włączam TVN24, potem portale internetowe, śniadanie, zawożę dziecko do szkoły
Ok masz rację, że Beata ma również inne obowiązki poza byciem w pracy, o których wyminiłeś. Jednak jak sam napisałeś jak idzie na 11 czyli na "Dzień na Żywo" wsaje o około 6. Jednak jak idzie do pracy na 6, to chyba musi wstać dużo wczesniej tak ok. 3 w nocy. Jak wychodzi z liczenia, musi wstać około 3 godziny wcześniej. Trzy godziny krócej spać do duża różnica, a nie wierzę, że idzie wówczas aż 3 godzin wcześniej spać.
anakin pisze:Spotkałeś tam.. na Wiertniczej jeszcze kogoś interesującego?
Samych interesujących. Martę Kuligowską,Michała Cholewińskiego,Agatę Adamek,Piotra Marciniaka,Darka Prosieckiego,Pawła Płuskę, Joanne Kryńską z tych bardziej znanych. Rurka nie było
piotrek888 pisze:Samych interesujących. Martę Kuligowską,Michała Cholewińskiego,Agatę Adamek,Piotra Marciniaka,Darka Prosieckiego,Pawła Płuskę, Joanne Kryńską z tych bardziej znanych. Rurka nie było
To gdybyś wstawił jeszcze jakieś fotki z wycieczki byłoby fajnie. Ja z chęcią obejrzę
Jak mam rozumieć hasło : "Poniedziałkowy Poranek"? Mam rozumieć to, że w tym tygodniu Beata będzie tylko w jutrzejszym "Poranku", a w pozostałe dni jej nie zobaczymy? Poza tym w tym tygodniu była w "Poranku". Zauważyłem, że Beata dominuje w "Poranku". Od kiedy rozpoczęła regularnie prowadzić serwisy w "Poranku". "Poranek" prowadziła 20 razy, a "Dzień na Żywo" 10 razy, a jutro znów "Poranek", choć powinna prowadzić "Dzień na Żywo".
DJ Ice pisze:No, widzę, że znowu się zaczyna ta sama bajka.
Nie zaczyna się tak sama bajka tylko stwiredzam fakt. Należę do ludzi którzy uważają że powinna istnieć sprawiedliwość. Jeżeli ma dyżury w obu pasmach to powinna mieć w obu tyle samo dyżurów. Gdyby była to różnica o jeden czy dwa dni nie byłoby rozmowy jednak różnice jest o wiele większa. Poza tym chciałem tylko wiedzieć kiedy Beata będzie na wizji.