Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Wiem, Âże za to co teraz powiem pewnie dostane baty!! Ale wedÂług mnie "Fakty", ktore prowadzi Justyna Pochanke sÂą leprze, moÂże nie o 100 razy ale duÂżo leprze od tych z czasĂłw Lisa.

StyÂśka wczoraj byÂła wspaniaÂła, z kaÂżdym dzniem po urlopie wraca do formy:)
Wróciłem!!
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Justyna Pochanke - urzekajÂący styl :)

Post autor: salladyn »

Tomasz Lis niew¹tpliwie przyczyni³ siê do zmiany nawyków w dziennikach telewizyjnych ale mia³ kilka sporych wad.Dla mnie na przyk³ad nieznoœna by³a jego stronniczoœÌ wobec Busha i Ameryki.Ja równie¿ popieram Busha,ale niedopuszczalne jest ¿eby w programie informacyjnym wyg³aszaÌ co krok swoje pogl¹dy polityczne w sposób który nie pozostawia w¹tpliwoœci.
Justyna Pochanke jest raczej umirkowana.MiaÂła jednÂą wpadkĂŞ z paradÂą rĂłwnoÂści,ale innych nie miaÂła.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Kowal
Bywalec
Bywalec

Lisa faktycznie byÂł bardzo stronniczy w sprawie Busha, Justyna moÂże i miaÂła wpadki z parada ruwnoÂści ale w sprawach politycznych niejeste tak stronnicza.
Wróciłem!!
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Re: Justyna Pochanke - urzekajÂący styl :)

Post autor: tobi »

salladyn pisze:Ja rĂłwnieÂż popieram Busha,ale niedopuszczalne jest Âżeby w programie informacyjnym wygÂłaszaĂŚ co krok swoje poglÂądy polityczne w sposĂłb ktĂłry nie pozostawia wÂątpliwoÂści.
StysÂława wyraÂża poglÂądy w kwestiach obyczajowoÂści, w zakresie tematu obecnie bliskemu Polakom, i to poglady pogÂłebiajÂące problem.
Polityka Busha jest mniej wa¿na dla wiêkszoœci widzów Faktów, to teamt zagranczny poza tym, co naturalnie Lisa nie usprawiedliwia. Lis to te¿ wiele innych wartosci, to co wniós³ w polski dziennik informacyjny. Jego talent i poziom jaki wniós³ pracuj¹c w FAKTACH zosta³ zauwa¿ony i przez choÌby WIADOMOSCI ( jednka bez wiêkszego i lepszego dla tego programu korzyœci w kwestiach mnerytorycznych), a dziœ przerabia on WYDARZENIA w FAKTY. Niew¹tpliwie rozwin¹³ dzienik informacyjny ogólnie. Zreszto nawet nie ma co porónywaÌ Pochnake do Lisa...b¹d¿my powa¿ni.

Kowal pisze:Lisa faktycznie byÂł bardzo stronniczy w sprawie Busha, Justyna moÂże i miaÂła wpadki z parada ruwnoÂści ale w sprawach politycznych niejeste tak stronnicza.
Lis stronniczy w sprawach politycznych...Polski :roll:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

Kowal pisze:Lisa faktycznie byÂł bardzo stronniczy w sprawie Busha, Justyna moÂże i miaÂła wpadki z parada ruwnoÂści ale w sprawach politycznych niejeste tak stronnicza.
Justyna ma wpadki za kaÂżdym razem, gdy w jakikolwiek sposĂłb wspominani sÂą geje i lesbijki. Parada RĂłwnoÂści to tylko przykÂład jeden z wielu.

NieprawdĂŞ jest tez, ze Lis byÂł stronniczy jedynie w przypadku Busha. PamiĂŞtam tez jego uwagi zwiÂązane z emancypacjÂą kobiet, zazwyczaj nie obywalo sie bez gÂłupich dowcipĂłw i minimalizowania kwestii.

krĂłtko mĂłwiÂąc uwaÂżam, ze sÂą sibie warci, choĂŚ w przypadku Pochanke moÂżna chyba mĂłwiĂŚ o jakiejÂś obsesji 8)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

jĂŞli chodzi o Busha to akurat StyÂśka jest stronnicza, nawoÂływaÂła do popierania Kerryego ;)
Akurat jeÂśli chodzi o niechĂŞĂŚ i stronniczosĂŚ DÂżastiny wobec Busha to jÂą popieram :D
Android <3
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Justyna dziœ na czarno-có¿ po pierwsze taki dzieù :( a po drugie taka ma³a zmiana po wczeœniejszych jasnych ¿akietach. Forma jak zwykle ok poza ma³¹ wpadk¹ przy ³¹czeniu z reporterem ale có¿ .... emocje wziê³y górê....

Dobrze, Âże juÂż siĂŞ tydzieĂą koĂączy bo od poniedziaÂłku jest szansa, Âże Justyna pojawi siĂŞ w Magazynie 24h :):)
ZIMA
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Justyna Pochanke urzekajÂący styl

Post autor: salladyn »

zadra pisze: Justyna ma wpadki za kaÂżdym razem, gdy w jakikolwiek sposĂłb wspominani sÂą geje i lesbijki. Parada RĂłwnoÂści to tylko przykÂład jeden z wielu.
krĂłtko mĂłwiÂąc uwaÂżam, ze sÂą sibie warci, choĂŚ w przypadku Pochanke moÂżna chyba mĂłwiĂŚ o jakiejÂś obsesji 8)
Tak rozumiem Âże jeÂżeli feministki coÂś wymyÂślÂą to jest to rzecz ÂświĂŞta i nie moÂżna jej krytykowaĂŚ.Zapewne jeÂżeli bĂŞdzie materiaÂł o pomyÂśle wprowadzenia autobusĂłw oddzielnie dla kobiet i mĂŞÂżczyzn i Justyna Pochanke skrytykuje ten absurdalny pomysÂł lansowany przez KazimierĂŞ SzczukĂŞ to uznasz tÂą pierwszÂą niewolniczkÂą patryjarchatu :?: :!: To ty masz obsesjĂŞ i to niezwykle chorobliwÂą,na punkcie Justyny Pochanke.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
zadra
Bywalec
Bywalec

Re: Justyna Pochanke urzekajÂący styl

salladyn pisze:Tak rozumiem Âże jeÂżeli feministki coÂś wymyÂślÂą to jest to rzecz ÂświĂŞta i nie moÂżna jej krytykowaĂŚ.
Prezenterka nie jest od krytykowania, ale od INFORMOWANIA. Od tego jest kaÂżdy szanujacy sie program informacyjny. EpokÂą w ktĂłrej mĂłwiono jedyne sÂłuszne rzeczy i co maja myslec telewidzowie na szczescie mamy juÂż za soba.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

ale prezenter musi teÂż mieĂŚ osobowosĂŚ... tacy ktĂłrzy tylko komentujÂą to A*tomaty...
Android <3
Monika888
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Monika888 »

No wÂłaÂśnie dobry prezenter to nie tylko taki co informuje ale taki, ktĂłry ma wÂłasne zdanie i poglÂądy...JeÂśli wszyscy prezenterzy by tylko informowali to byliby GRZEÂŚKIEM KAJDANOWICZEM, ktĂłry jest przykÂładem ewidentnego automatu....Chcieli byÂście mieĂŚ takich polskich dziennikarzy...?
zadra
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze:ale prezenter musi teÂż mieĂŚ osobowosĂŚ... tacy ktĂłrzy tylko komentujÂą to A*tomaty...
miêdzy posiadaniem osobowoœci, a stronniczoœci¹ jest przepaœÌ.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

pewnie tak ale uwaÂżam ze Justyna nie przekracza granicy... za wyjÂątkiem homofobii oczywiÂście ale to juÂż inna sprawa
Android <3
Kowal
Bywalec
Bywalec

Ja wiem, Âż eto niejest argument i nie ma tak zabrzmiec ale tak naprawde to pokaÂżcie mi dziennikarza w polsce, ktĂłry jest tak naprawde bezstronhny w kaÂżdej sprawie............nie ma takiego. Justyna moÂże i mam maÂły problem z homofobia asle to nieznaczy, Âże jest gorszÂą dziennikarkÂą. Ja nadal uwaÂżam, Âże to najleprza prowadzÂąca program informacyjny w polsce.
Wróciłem!!
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

osoba w miare inteligentna potrafiÂłaby osobooste przywary odÂłoÂżyĂŚ na pĂłlke na 25min, a nie afiszoawĂŚ siĂŞ nimi przed 3 milinami widzĂłw. zreszto nie chodzi tylko o jej homofobie.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
ODPOWIEDZ