Moderator: Łukasz
No tak rzeczywiÂście nikt ÂŁukaszu nie ma o tym pojĂŞcia oprĂłcz administracjii serwera...Ja teÂż mam to gdzieÂś, ale jak nie masz pojĂŞcia i nie wiesz co to jest skrypt, logo, jpg, png to siĂŞ nie wypowiadaj,
ciesz siê ze Twoje nie s¹ idiotyczne... :?bo idiotycznymi postami wprowadzasz w b³¹d innych forumowiczów,
a to mnie akurat juÂż najmniej interesuje od tego jesteÂś administratorem Âżeby odpowiadaĂŚ na pw i tÂłumaczyĂŚ jak ktoÂś czegoÂś nie rozumie... i wszystko, ponad to nie moja wina ze ktoÂś traktuje moje posty jak tablice informacyjnÂą... to jest forum internetowe a nie newsletter o forach BB2ktĂłrzy potem pytajÂą mnie o to na PW. I dlatego na kaÂżdego Twojego Âśmiesznego, idiotycznego posta na temat spraw technicznych muszĂŞ odpowiedzieĂŚ
To za³ó¿ sobie osobny temat na to, moze wszyscy siê posmiejemy ?Oczywiœcie, wiêkszoœÌ osób œmieje siê i wie, ¿e
---chyba jednak nie skoro...Âże zmiana obrazka nie ma niczego do czasu Âładowania,
a to czy ona jest w jpg gif czy bmp to juÂż Twoja sprawa... ale jednak jak widaĂŚ ma to czasem coÂś do rzeczy od razu uprzedzam ze nie uwaÂżam ze Twoja grafika ma ponad 1.5 mega...(no chyba, ze grafika jest w BMP i ma 1,5 MB..).
ja teÂż !!!Temat loga uwaÂżam za zamkniĂŞty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości