£ukasz jest za wersj¹ drug¹ i trudno bêdzie go przekonaÌ, ¿eby zmieni³ zdanie, no ale je¿eli wiêkszoœÌ wybierze inny numer (np. pierwszy ) to mo¿e zgodzi siê na niego...
Pierwsza opcja jest taka sobie, ja bym byl za trzecia, ale druga tez jest spoko. A nie mozna poprostu dodac wszystkich trzech? Wtedy kazdy by sobie wybral to, co mu sie podoba
Mozna moÂż tzn. na moim forum sÂą 3 style (domyÂślny i dwa ÂściÂągniĂŞte). Ale nie wiem czy admin w panelu administratorskim ma ustawionÂą funkcjĂŞ pozwalajÂącÂą uÂżtykownikowi samodzielnie wybraĂŚ styl - a nie mieĂŚ wybranego przez admina.
no ma wÂłaÂśnie ja uwaÂżam, ze drugi jest najgorszy.
Takie nic byle co, zwykÂły biaÂły. To juÂż lepszy taki standardowy jak jest teraz... :? teÂż siĂŞ do tego przyzwyczaiÂłem
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
mnie sie podoba tak jak jest ale jeÂśli zmiana to nr 3 please
btw... najlepiej zrobiÌ tak jak jest u nas na forum czyli jak mówi³ Kwiatek sci¹gn¹Ì wszystkie 3 i ka¿dy sobie wybierze
Ale na forum BarÂłyÂły jest fajny patent z tymi ikonkami pÂłci warto by i u nas zrobiĂŚ
Dwójka jest okej. Trzeba wprowadziÌ tylko TVN'owe barwy. i zamiast tego papierka, oznaczaj¹cego nowe posty mo¿naby wprowadziÌ logo TVNu. Kolorowe logo - s¹ nowe posty, pó³przezroczyste - nie ma. Co Ty £ukaszu na to? I koniecznie jakiœ TVNowy top. Ten co jest na stronie g³ównej jest fajny.
Super, Âże wreszcie bĂŞdzie nowy styl na forum, tym juÂż siĂŞ znudziÂłem. JuÂż dawno to proponowaÂłem.
Ej ludzie i dajcie takie cos, ze bedzie widac kto odwiedziÂł forum przez ostatnie 24 godziny. Na forum Edyty takie cos jest http://www.edyta-forum.prv.pl
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl