tobi pisze:osoba w miare inteligentna potrafiÂłaby osobooste przywary odÂłoÂżyĂŚ na pĂłlke na 25min, a nie afiszoawĂŚ siĂŞ nimi przed 3 milinami widzĂłw. zreszto nie chodzi tylko o jej homofobie.
tobi pisze:osoba w miare inteligentna potrafiÂłaby osobooste przywary odÂłoÂżyĂŚ na pĂłlke na 25min, a nie afiszoawĂŚ siĂŞ nimi przed 3 milinami widzĂłw. zreszto nie chodzi tylko o jej homofobie.
- Kamera odlatujÂąca od ekranu tylnoprojekcyjnego zdecydowanie za daleko poleciaÂła
- Brak ozdobnika na ekaranie tylnopro. w zamian na chwilê pojawi³a siê plansza ³¹czenia z reporterem przez co Justynka siê trochê spiê³a
Mo¿e i nie na temat ale có¿. A tak do tematu, je na pocz¹tek akurat siê spóŸni³em, jak zwykle kiedy tylko coœ sdiê ciekawego dzieje to ja musze to przepuœciÌ. A tak pozatym to Justysia na pocz¹tku byla jakas niesfoja alekoniec siê ju¿ poprawi³a.
DziÂś w magazynie na poczatku tez byÂło fajnie. JAk BoguÂś rozmaiwoaÂł z Worochem ( w londynie) . Maciej gadaÂła gadaÂł i gadaÂł...i nagle jakiÂś goÂśc przeszecdÂł mu przed oczami! oczywiscie peÂłna powaga. Nikt nic na to nie poweddziaÂł:] potem jeszcze ktos chwyciÂł macka za reke.....
A wracajÂąsc do StyÂśki, bo przeciez o niej jest te temat, to Fakty byÂły w jej wykonaniu jak zykle wporzÂądku. OprĂłcz tych kilku wpadek co wymienieliscie, ale przeciez to nie jej wina.
A tak na marginesie napiszcie mi prosze jak Jsutyna Wam odpisuje i czy wogĂłle Wam odpisuje....
Mi odpisuje prawie na kaÂżdego meila, najczĂŞÂściej odpowiedzi dostaje miĂŞdzy 10 a 11. Zawsze na koĂącu jest "pozdrawiam pochanke" z maÂłej litery:)
DziÂś w magazynie na poczatku tez byÂło fajnie. JAk BoguÂś rozmaiwoaÂł z Worochem ( w londynie) . Maciej gadaÂła gadaÂł i gadaÂł...i nagle jakiÂś goÂśc przeszecdÂł mu przed oczami! oczywiscie peÂłna powaga. Nikt nic na to nie poweddziaÂł potem jeszcze ktos chwyciÂł macka za reke.....
Monika888 pisze:WÂłaÂśnie styÂśka byÂła dzisiaj jakas poddenerwowana...Ciekawe dlaczego ?
czoÂłowe tematy nie napawaÂły do wesoÂłych komentarzy i szerokich uÂśmiechĂłw to co siĂŞ dziwisz.. no i jeszcze ten poczÂątek..
apropos to kojarzy mi siê ¿e coœ jeszcze dziœ w Faktach Justynce nie posz³o choÌ nie mogê sobie przypomn¹Ì co i tak sobie pomyœla³em ¿e napewno nerwy j¹ ponios³y i mo¿e siê na kogoœ wydar³a podczas materia³u na wizji
a tak zauwazylem dzisiaj, ze jezeli nie czyta z kartki lub z ekranu to troche zwalnie robi dlugie przerwy midzy wyrazami, nie ma dynamiki tak mozna powiedziec ze lekko to jest mĂŞczÂące.
A ja pamiĂŞtam jak w cvzwartek oglÂądaÂłem "WiadomoÂści" bo chciaÂłem zobaczyĂŚ jak inne stacje relacjonujÂą to co siĂŞ dzieje w Londynie, prowram porowadziÂła Wysocka i w pewnym momenice przez 5 minut niemogÂła wyklepaĂŚ zdania o tym, Âże premier Tony Blair wrĂłciÂł do Londynu:). To dopiero byÂł cyrk
Nie przesadzaj z tymi 5 minutami, ale fakt, ¿e ci¹gle siê plata³a. Ale o tym rozmawiamy w temacie o Wiadomoœciach. A cytay masz w moim podpisie. I proszê Ciê... Nie rób ci¹gle literówek... Masz do dyspozycji edycjê posta... WróÌmy do tematu o J. Pochanke.