Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

tobi pisze:osoba w miare inteligentna potrafiÂłaby osobooste przywary odÂłoÂżyĂŚ na pĂłlke na 25min, a nie afiszoawĂŚ siĂŞ nimi przed 3 milinami widzĂłw. zreszto nie chodzi tylko o jej homofobie.
No to o co jeszcze??
Wróciłem!!
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

wiedziaÂłem Âże zapytasz :twisted:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Monika888
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Monika888 »

A tak na marginesie napiszcie mi prosze jak Jsutyna Wam odpisuje i czy wogĂłle Wam odpisuje....
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

Kowal pisze:
tobi pisze:osoba w miare inteligentna potrafiÂłaby osobooste przywary odÂłoÂżyĂŚ na pĂłlke na 25min, a nie afiszoawĂŚ siĂŞ nimi przed 3 milinami widzĂłw. zreszto nie chodzi tylko o jej homofobie.
No to o co jeszcze??
o caÂłoksztaÂłt oczywiÂście! :!:
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

DziÂś nieudany poczÂątek FaktĂłw:

- Kamera odlatujÂąca od ekranu tylnoprojekcyjnego zdecydowanie za daleko poleciaÂła
- Brak ozdobnika na ekaranie tylnopro. w zamian na chwilê pojawi³a siê plansza ³¹czenia z reporterem przez co Justynka siê trochê spiê³a
Kowal
Bywalec
Bywalec

Mo¿e i nie na temat ale có¿. A tak do tematu, je na pocz¹tek akurat siê spóŸni³em, jak zwykle kiedy tylko coœ sdiê ciekawego dzieje to ja musze to przepuœciÌ. A tak pozatym to Justysia na pocz¹tku byla jakas niesfoja alekoniec siê ju¿ poprawi³a.
Wróciłem!!
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

DziÂś w magazynie na poczatku tez byÂło fajnie. JAk BoguÂś rozmaiwoaÂł z Worochem ( w londynie) . Maciej gadaÂła gadaÂł i gadaÂł...i nagle jakiÂś goÂśc przeszecdÂł mu przed oczami! oczywiscie peÂłna powaga. Nikt nic na to nie poweddziaÂł:] potem jeszcze ktos chwyciÂł macka za reke.....

A wracajÂąsc do StyÂśki, bo przeciez o niej jest te temat, to Fakty byÂły w jej wykonaniu jak zykle wporzÂądku. OprĂłcz tych kilku wpadek co wymienieliscie, ale przeciez to nie jej wina.:)

Jutro Grzes:/
Monika888
Nowicjusz
Nowicjusz

WÂłaÂśnie styÂśka byÂła dzisiaj jakas poddenerwowana...Ciekawe dlaczego ?
Kowal
Bywalec
Bywalec

A tak na marginesie napiszcie mi prosze jak Jsutyna Wam odpisuje i czy wogĂłle Wam odpisuje....
Mi odpisuje prawie na kaÂżdego meila, najczĂŞÂściej odpowiedzi dostaje miĂŞdzy 10 a 11. Zawsze na koĂącu jest "pozdrawiam pochanke" z maÂłej litery:)
DziÂś w magazynie na poczatku tez byÂło fajnie. JAk BoguÂś rozmaiwoaÂł z Worochem ( w londynie) . Maciej gadaÂła gadaÂł i gadaÂł...i nagle jakiÂś goÂśc przeszecdÂł mu przed oczami! oczywiscie peÂłna powaga. Nikt nic na to nie poweddziaÂł potem jeszcze ktos chwyciÂł macka za reke.....
Kurde i znowu przegapiÂłem:(:(:(:(
Wróciłem!!
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Monika888 pisze:WÂłaÂśnie styÂśka byÂła dzisiaj jakas poddenerwowana...Ciekawe dlaczego ?
czoÂłowe tematy nie napawaÂły do wesoÂłych komentarzy i szerokich uÂśmiechĂłw to co siĂŞ dziwisz.. no i jeszcze ten poczÂątek..
apropos to kojarzy mi siê ¿e coœ jeszcze dziœ w Faktach Justynce nie posz³o choÌ nie mogê sobie przypomn¹Ì co i tak sobie pomyœla³em ¿e napewno nerwy j¹ ponios³y i mo¿e siê na kogoœ wydar³a podczas materia³u na wizji ;)
Kowal
Bywalec
Bywalec

:: Kamil pisze: tak sobie pomyÂślaÂłem Âże napewno nerwy jÂą poniosÂły i moÂże siĂŞ na kogoÂś wydarÂła podczas materiaÂłu na wizji ;)
nier mĂłw, Âże to teÂż przegapiÂłem:(
Wróciłem!!
regoat
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: regoat »

a tak zauwazylem dzisiaj, ze jezeli nie czyta z kartki lub z ekranu to troche zwalnie robi dlugie przerwy midzy wyrazami, nie ma dynamiki tak mozna powiedziec ze lekko to jest mĂŞczÂące.
Kowal
Bywalec
Bywalec

A ja pamiĂŞtam jak w cvzwartek oglÂądaÂłem "WiadomoÂści" bo chciaÂłem zobaczyĂŚ jak inne stacje relacjonujÂą to co siĂŞ dzieje w Londynie, prowram porowadziÂła Wysocka i w pewnym momenice przez 5 minut niemogÂła wyklepaĂŚ zdania o tym, Âże premier Tony Blair wrĂłciÂł do Londynu:). To dopiero byÂł cyrk
Wróciłem!!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Nie przesadzaj z tymi 5 minutami, ale fakt, ¿e ci¹gle siê plata³a. Ale o tym rozmawiamy w temacie o Wiadomoœciach. A cytay masz w moim podpisie. I proszê Ciê... Nie rób ci¹gle literówek... Masz do dyspozycji edycjê posta... WróÌmy do tematu o J. Pochanke.
Monika888
Nowicjusz
Nowicjusz

W³aœnie...powróÌmy do temat j.Pochanke..
Jeszcze raz zapytam...
CZY J>POCHANKE WAM ODPISUJE????
ODPOWIEDZ