Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: obieżyświat »

.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ja cię nie mogę :shock: :shock: :shock:

..oczom nie wierzę :P :szalony:

..włączam teraz dopiero telewizor :/

..nie spodziewałem się Agatki rano :o :shock:
..nastawiałem się na rano i spałem sobie w najlepsze :(
kamilo pisze:Nie wiem jak zacząć. :shock: Oni to się chyba boją, że ludziska uciekną do Polsat News. :lol2: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
..i robią wszystko co powinni :lol2: :tanczy: :brawa:
..pomyśleć że przez tyle miesięcy błądzili i chowali Agatkę :evil:

..a teraz dają ją - najwspanialszą dziennikarkę w tak dobrym czasie i paśmie :)

..teraz naprawiają błąd :lol2: :brawa:
Nie wiem, czy dziś szansa na Agatkę nie jest przypadkiem do 12.00 :spiewa:
..o to wspaniale :jupi:
..jakby był do 11. to bym był stratny a teraz jest godzinę dłużej Poranek :jupi:

..pędzę przed telewizor żeby już nie stracić :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Dzień dobry :D :D :D Budząc się rano nie sądziłam, że będzie aż taki dobry :tanczy: Wstałam lewą nogą :lol: A zanosi się na to, że będę mieć cały wspaniały dzionek :tanczy: Agata w Poranku TVN24 wprowadziła mnie w niesamowicie dobry nastrój :tanczy:
obieżyświat pisze:
kamilo pisze:Nie wiem jak zacząć. :shock: Oni to się chyba boją, że ludziska uciekną do Polsat News. :lol2: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
..i robią wszystko co powinni :lol2: :tanczy: :brawa:
..pomyśleć że przez tyle miesięcy błądzili i chowali Agatkę :evil:

..a teraz dają ją - najwspanialszą dziennikarkę w tak dobrym czasie i paśmie :)

..teraz naprawiają błąd :lol2: :brawa:
Lepiej późno niż wcale :tanczy:

Jutro pewnie też możemy liczyć na Agatkę :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:Dzień dobry :D :D :D Budząc się rano nie sądziłam, że będzie aż taki dobry :tanczy: Wstałam lewą nogą :lol: A zanosi się na to, że będę mieć cały wspaniały dzionek :tanczy: Agata w Poranku TVN24 wprowadziła mnie w niesamowicie dobry nastrój :tanczy:
..żebyś wiedziała :lol: :lol:

..Agatkaa jest taka orzeźwiająca..piękna i wystrzałowa :lol2:

..troche tylko nastrój psuje mi to że nie widziałem prawie dwóch godzin Poranka ;(

..ale całe szczęście dzis jest godzinę dłużej :rydzyk:
Jutro pewnie też możemy liczyć na Agatkę :tanczy:
..mam nadzieję :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieżyświat pisze:.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ja cię nie mogę :shock: :shock: :shock:

..oczom nie wierzę :P :szalony:
Najwyższy czas uwierzyć :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
..troche tylko nastrój psuje mi to że nie widziałem prawie dwóch godzin Poranka ;(
Fani znów dali się zaskoczyć :lol:

Kuźniar już na wstępie Poranka miał informację dla fanów Agaty :D Będzie w Poranku przez 4 dni, czyli dzisiaj, jutro, w poniedziałek i wtorek :D
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Najwyższy czas uwierzyć :lol:
..mimo wszystko ciągle trudno jest mi uwierzyć :lol2: :szalony:
..no wiesz :/

..tvn24 przez ponad 4 miesiące nas maltretowało nieobecnością Agatki :evil:
..jesteśmy wytrąceni z rytmu stacji :evil: ..ja nie wiem kiedy i gdzie mogę się spodziewać Agatki :evil:
..i dlatego ciągle daję się zaskakiwać :/
..dzis włączyłem żeby sprawdzić czy nie ma przypadkiem relacji Agatka :D
..a tu nagle pojawia się w serwisach :shock: :lol:
Kuźniar już na wstępie Poranka miał informację dla fanów Agaty :D Będzie w Poranku przez 4 dni, czyli dzisiaj, jutro, w poniedziałek i wtorek :D
..no to cudownie :tanczy:

..zwłaszcza dla tych którzy będą mogli prześledzić wszystkie godziny wszystkich Poranków z Agatką :)
..ja już wiem że się do nich nie zaliczę :(
..i to nie tylko dlatego że dziś przegapiłem co przegapiłem :(
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Będzie w Poranku przez 4 dni, czyli dzisiaj, jutro, w poniedziałek i wtorek :D
Dzisiaj i jutro i tak miała być ( tyle, że wieczorem ) :> ale poniedziałek i wtorek - miła perspektywa przebudzenia :jupi:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
Będzie w Poranku przez 4 dni, czyli dzisiaj, jutro, w poniedziałek i wtorek :D
Dzisiaj i jutro i tak miała być ( tyle, że wieczorem ) :> ale poniedziałek i wtorek - miła perspektywa przebudzenia :jupi:
..zaskoczyli nas tak że myślałem że bardziej już nie można :lol: :lol:

..tego się jeszcze kilka godzin temu nie spodziewałem :lol:
..będę musiał wcześniej się kłaść spać i wcześniej wstać :lol:

..ale za to nagroda będzie wspaniała :P

..Agatka właśnie powiedziała że 'oddaje głos Jarosławowi Kuźniarowi który jest już gotowy' :)

..a on: 'gotowy na co. :> czy do czego Pani Agato :?: ' :lol:

..co mu chodzi po głowie :?: :lol:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Dla nas też ma być taki uśmiech, nie tylko dla Kuźniara :grozi:
Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Najpiękniejszy uśmiech - skradniemy go Kuźniarowi :lol2: !! :ban:
obieżyświat pisze:
not that kind pisze:Najwyższy czas uwierzyć :lol:
..mimo wszystko ciągle trudno jest mi uwierzyć :lol2: :szalony:
Ojjhhhh :hmm: !! Ja cię nie mogę ..... :shock: ?? :shock: !! :shock:

Jak tak głodnemu rzucą taka ucztą po oczach od samego rana , to normalnie szok strumieniem po człowieku spływa :lol2: !! :lol2: :lol2:
Bardzo dali się zaskoczyć , ale chcą , żeby ich tak zaskakiwano już do końca życia :lol2: !! :lol2:
..tvn24 przez ponad 4 miesiące nas maltretowało nieobecnością Agatki :evil:
..jesteśmy wytrąceni z rytmu stacji :evil: ..ja nie wiem kiedy i gdzie mogę się spodziewać Agatki :evil:
..i dlatego ciągle daję się zaskakiwać :/
..dzis włączyłem żeby sprawdzić czy nie ma przypadkiem relacji Agatka :D
..a tu nagle pojawia się w serwisach :shock: :lol:
Ja się komplentie nie nastawiałem na żadne relacje :nie: !! Planowałem włączyćtvn24 dopiero o 18. :D !! aLE CAłE SZCZęSCIE MAM komputer :lol2: !! I mamm Was , którzy mi donosicie , co się dzieje w tvn24 :lol2: !! co wspaniałego się dzieje :lol2: !! Dzięki :szalony: !!
..no to cudownie :tanczy:
Wow :o !! A więc rzeczywiście w tvn24 są urlopy i Dżastina miałaś rację , że Agatka w nietypowym dla siebie miejscu się pojawi :tanczy: !!
Będzie niestety problem z obejrzeniem poniedziałkowego i wtorkowego poranka -muszę coś wymyślić ....... :roll: ?? :mhm: !!
..Agatka właśnie powiedziała że 'oddaje głos Jarosławowi Kuźniarowi który jest już gotowy' :)

..a on: 'gotowy na co. :> czy do czego Pani Agato :?: ' :lol:

..co mu chodzi po głowie :?: :lol:
Kokietują się się :lol2: !! Czyżby tęsknili za sobą :lol2: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Najpiękniejszy uśmiech - skradniemy go Kuźniarowi :lol2: !! :ban:
..skoro tylko on na taki zasługuje to musimy się z tym pogodzić i cieszyć że przynajmniej tak możemy oglądać i cieszyć się z uśmiechu Agatki ;)
marcinkowsky pisze:Ojjhhhh :hmm: !! Ja cię nie mogę ..... :shock: ?? :shock: !! :shock:

Jak tak głodnemu rzucą taka ucztą po oczach od samego rana , to normalnie szok strumieniem po człowieku spływa :lol2: !! :lol2: :lol2:
..prawda że miło :?: :lol:
..codziennie proszę takie niespodzianki :lol2:
marcinkowsky pisze:Bardzo dali się zaskoczyć , ale chcą , żeby ich tak zaskakiwano już do końca życia :lol2: !! :lol2:
..i do końca życia :szalony:
Ja się komplentie nie nastawiałem na żadne relacje :nie: !! Planowałem włączyćtvn24 dopiero o 18. :D !! aLE CAłE SZCZęSCIE MAM komputer :lol2: !! I mamm Was , którzy mi donosicie , co się dzieje w tvn24 :lol2: !! co wspaniałego się dzieje :lol2: !! Dzięki :szalony: !!
..i od tego zaskoczenia literki Ci szaleją :?: :lol2:
Wow :o !! A więc rzeczywiście w tvn24 są urlopy i Dżastina miałaś rację , że Agatka w nietypowym dla siebie miejscu się pojawi :tanczy: !!
Będzie niestety problem z obejrzeniem poniedziałkowego i wtorkowego poranka -muszę coś wymyślić ....... :roll: ?? :mhm: !!
..trochę szkoda że Agatka jest w sumie tylko rezerwową prezenterką teraz ;)
..ale wierzę że jej pozycja wkrótce się wzmocni :D
Kokietują się się :lol2: !! Czyżby tęsknili za sobą :lol2: ??
..się się :lol2:
..kto wie czym nas jeszcze zaskoczą :?: :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:Kokietują się się :lol2: !! Czyżby tęsknili za sobą :lol2: ??
Pewnie tego nie słyszeliście, więc Wam napiszę, że na początku Poranka Pan Kuźniar odczytał list od widza, który stwierdził: Panie Jarku, same piękne kobiety, jak Pan to robi? :D" Na co Pan Kuźniar odparł: "To nie ja, to szef" :lol2:
Agata też bardzo doceniła Sylwię Walendowską, prowadzącą specjalne studio Euro Cafe :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:
obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:Kokietują się się :lol2: !! Czyżby tęsknili za sobą :lol2: ??
Pewnie tego nie słyszeliście, więc Wam napiszę, że na początku Poranka Pan Kuźniar odczytał list od widza, który stwierdził: Panie Jarku, same piękne kobiety, jak Pan to robi? :D" Na co Pan Kuźniar odparł: "To nie ja, to szef" :lol2:
Agata też bardzo doceniła Sylwię Walendowską, prowadzącą specjalne studio Euro Cafe :D
..dzięki za te informacje :lol2:

..widzę że sporo ciekawostek nas ominęło i trochę się działo na linii Agata - Pan Jarosław kiedy ja jeszcze spałem :lol2:

..same piękne kobiety :lol2:
..no fakt :lol2:
..ten gospodarz Poranka to dosłownie w czepku urodzony :lol2:
..w doborowym towarzystwie pięknych kobiet może pracować i jeszcze dostaje za to niemałą pewnie kasę :lol2:

..z Sylwią to już było widać że Agatka bardzo się lubi :P

.. a mi do pełni szczęścia jest jeszcze tylko potrzebne to żeby Agatka pokazała na boisku co potrafi zrobić z piłką :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
not that kind pisze:Pewnie tego nie słyszeliście, więc Wam napiszę, że na początku Poranka Pan Kuźniar odczytał list od widza, który stwierdził: Panie Jarku, same piękne kobiety, jak Pan to robi? :D" Na co Pan Kuźniar odparł: "To nie ja, to szef" :lol2:
..dzięki za te informacje :lol2:

..widzę że sporo ciekawostek nas ominęło i trochę się działo na linii Agata - Pan Jarosław kiedy ja jeszcze spałem :lol2:
Kto jak kto, ale on ze wszystkich kolegów redakcyjnych Agatki, zawsze potrafił ją docenić :lol2: !! :tanczy:

Wprawdzie , stwierdzę nieskromnie , nie na taką i nie tak jak my , ale jak na warunki telewizyjne , to całkiem nieźle :lol2: !! I dla Agatki bardzo zasłużenie :lol2: !! 8)
..ten gospodarz Poranka to dosłownie w czepku urodzony :lol2:
..w doborowym towarzystwie pięknych kobiet może pracować i jeszcze dostaje za to niemałą pewnie kasę :lol2:
Ja już nie raz pisałem ,że chciałbym też tak się ustawić w życiu :lol2: !!

A sobie gadają w tym poranku :lol2: !! Teraz znowu Jarek zaczepił Agatkę i ją o przesądy pytał :lol2: !! Ona w przesady nie wierzy, ale widz się domagał , żeby zdjąć buty piłkarskie ze stołu , bo to przynosi pecha :lol2: !! Jarek się bał , że go oskarżą w razie przegranej o winę :lol2: Ale Agatka obiecała go bronić w razie czego "z tyłu na obronie" :lol: !!
Później znowu oddał jej głos ,ale zapytał , czy jej się spieszy , a ona mu powiedział , że nie ponagla go :lol: Na co on , zareagował pytaniem "... no to co u Ciebie...? :lol: " A ona mu powiedziała , że jej chodziło oto , że gdyby miał prasę , to moze jeszcze poczytać" :lol: !!

No szkoda , że nie chciała nic o sobie powiedzieć - tradycyjnie :/ :lol: !! :lol:
.. a mi do pełni szczęścia jest jeszcze tylko potrzebne to żeby Agatka pokazała na boisku co potrafi zrobić z piłką :lol2:
Nie ma czas -musi serwisy układać :roll: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Kto jak kto, ale on ze wszystkich kolegów redakcyjnych Agatki, zawsze potrafił ją docenić :lol2: !! :tanczy:
..i szef mu umożliwia pracę w takim doborowym towarzystwie :lol2:
Wprawdzie , stwierdzę nieskromnie , nie na taką i nie tak jak my , ale jak na warunki telewizyjne , to całkiem nieźle :lol2: !! I dla Agatki bardzo zasłużenie :lol2: !! 8)
..z nami nikt nie może się równać pod względem adorowania Agatki :szalony: :lol2:
A sobie gadają w tym poranku :lol2: !! Teraz znowu Jarek zaczepił Agatkę i ją o przesądy pytał :lol2: !! Ona w przesady nie wierzy, ale widz się domagał , żeby zdjąć buty piłkarskie ze stołu , bo to przynosi pecha :lol2: !! Jarek się bał , że go oskarżą w razie przegranej o winę :lol2: Ale Agatka obiecała go bronić w razie czego "z tyłu na obronie" :lol: !!
Później znowu oddał jej głos ,ale zapytał , czy jej się spieszy , a ona mu powiedział , że nie ponagla go :lol: Na co on , zareagował pytaniem "... no to co u Ciebie...? :lol: " A ona mu powiedziała , że jej chodziło oto , że gdyby miał prasę , to moze jeszcze poczytać" :lol: !!
..nie sądziłem że to uda się streścić :lol:2

..tobie się udało :lol:
..cieszę się bo ja nie dałbym rady :lol2:
No szkoda , że nie chciała nic o sobie powiedzieć - tradycyjnie :/ :lol: !! :lol:
..wróciła taka jaka była kiedyś :lol2:
Nie ma czas -musi serwisy układać :roll: !!
..na minutkę by mogła wyskoczyć :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..nie sądziłem że to uda się streścić :lol:2

..tobie się udało :lol:
..cieszę się bo ja nie dałbym rady :lol2:

Ja też nie dąłem rady tego przedstawić wiernie , ale starałem się jak mogłem :lol2: !! Najlepiej jednak byłoby to zobaczyć i usłyszeć :lol2: !! Niestety , odkąd kinga na wkurzyli i posądzili o łamanie praw autorskich tvn , n a filmik raczej liczyć nie można :evil: !!

A była też kolejna fajna sytuacja w trakcie serwisu , kiedy Agatka po anegdocie Leszka Kabłaka zażartowała, że po wizycie księdza polskiego u papieża Benedykta "mecz jest ustawiony na górze" :lol: :lol:
..wróciła taka jaka była kiedyś :lol2:
Tajemnicza i skryta aż do bólu :lol2: !!
..na minutkę by mogła wyskoczyć :lol2:
więc trzymajmy kciuki :szalony: !!
ODPOWIEDZ