Po pierwsze, a co mnie jakieś kobity z innej stacji :> ?? Jakbym chciał o nich pisać i je oglądać , to chyba by mnie nie było tu , gdzie jestem :> ?? Agatka jest moją Boginią i jedynym telewizyjnym ideałem i póki co nie zanosi się na to ,żeby to się miało zmienić

!!
Widzę te panie na capsach i nic

Ani mnie grzeją , ani ziębią

!! A Agatkę jak zobaczyłem , to czułem się jakby ktoś mnie do wnętrza wulkanu wrzucił

!! :tanczy:
not that kind pisze:TinkiWinki pisze:Tylko mnie brakło i watek przysnął
Nie

Nie bądź taki pewny swojej mocnej pozycji :devil: Po prostu Poranek się skończył i wszyscy poszli w plener ochłonąć po porankowych wrażeniach :devil:
Nasz wątek nigdy nie zasypia

!! Tak ja New York :tanczy: !! Czasami co najwyżej zwalnia z różnych powodów

!! A to forum nie działa , a to czasu brak :spiewa: !! :ech:
not that kind pisze:Umówmy się, że skoro ani Ty nie oglądasz non stop TVN24, ani ja non stop Polsat News, to nie będziemy zajmowali głosu w kwestii tego kto, kiedy i jak się zachował, bo nie mamy do tego prawa, skoro nie jesteśmy stałymi widzami :devil: (...)
Znalazł się znawca oczu :devil:
Oglądasz pobieżnie Poranek, więc nie uogólniaj na podstawie wycinków :] Wybiórczość służy tylko i wyłącznie manipulacji :]
Taaaa....

!! Agatka wczoraj wcale nie myliła się tak często jak pisze to TW i ani też z uśmiechami nie było tak jak on sugeruje

!! Nasze zdanie przeciwko jemu

Z tym, że nasze jest prawdziwe , bośmy Poranek od deski do deski obejrzeli

!!! :tanczy:
A to już dzisiejsza Agata

Stroju jej bronić dzisiaj nie będę :devil:
:devil: Ani ja :devil: !! Bo dzisiaj tak nie do końca , żeby nie napisać wcale nie trafiła w moje gusta

!!