Piotrek_1992 pisze:DziÂś goÂściem w ,,Faktach'' byÂł Marek Jurek. Fajnie, tylko za krĂłtko, ale to chyba dlatego, Âże Panu MarszaÂłkowi siĂŞ spieszyÂło...
GoœÌ w Faktach? Nie bardzo rozumiem... coœ mnie ominê³o?
GdzieÂś w poÂłowie "FaktĂłw" w Sejmie PaweÂł PÂłuska rozmawiaÂł z Markiem Jurkiem...
Nie wiem czy wiecie o tym, ¿e popo³udniowe i g³ówne wydania ,,Faktów'' oraz pogodê mo¿na ogl¹daÌ na: http://www.neostrada.pl/ .
Aby je ogl¹daÌ trzeba zainstalowaÌ program ,,Real Player'', który mo¿na œci¹gn¹Ì z tej strony.
Piotrek_1992 pisze:Nie wiem czy wiecie o tym, ¿e popo³udniowe i g³ówne wydania ,,Faktów'' oraz pogodê mo¿na ogl¹daÌ na: http://www.neostrada.pl/ .
Aby je ogl¹daÌ trzeba zainstalowaÌ program ,,Real Player'', który mo¿na œci¹gn¹Ì z tej strony.
Piotrek_1992 pisze:Ciekawi mnie to czy dziœ w g³ównym wydaniu ,,Faktów'' bêdzie jakiœ goœÌ tak jak wczoraj Chocia¿ robi to siê coraz mniej prawdopodobne...
A jaki to by³ goœÌ ?? Poprostu by³a rozmowa z marsza³kiem Sejmu w zwi¹zku z wydarzeniami jakie mia³y miejsce wczoraj. Taka sytuacja kryzysowa. Dla mnie to nie by³ ¿aden goœÌ Faktów.
Wczorajszy goœÌ nie by³ planowany, tak mi siê wydaje, wiêc dlaczego dziœ mia³by byÌ znów? Jeœli wydarzy siê coœ ciekawego i reporterowi uda siê goœcia "z³apaÌ", to mo¿liwe, ale w innym przypadku chyba nie.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
:brawo: dla dwĂłch PanĂłw w dzisiejszych Faktach : PawÂła Abramowicza za materiaÂł o SMSach i wczorajszej wpadce PosÂła Gosiewskiego o ktĂłrej m.in.mĂłwiÂł reporter TVN24 RafaÂł Poniatowski oraz dla Tomka Sianeckiego za materiaÂł o pracy Sejmu z "innej strony".
Natomiast z innej strony - to byÂł materiaÂł chyba ktĂłrejÂś z PaĂą, niestety nie zapamiĂŞtaÂłem nazwiska - bardzo ciekawy byÂł materiaÂł o ubrankach dla dzieci w nawiÂązaniu do dziewczynki, ktĂłra zostaÂła bardzo ciĂŞÂżko poparzona bo zapaliÂła siĂŞ na niej piÂżamka.
Piotrek_1992 pisze:Ale chyba w g³ównym wydaniu ,,Faktów'' (za 23 min.) prawdopodobnie bêdzie jakiœ goœÌ. Ale czy napewno
Nie byÂło...
"Fakty" dziœ bardzo ciekawe wiêkszoœÌ czasu zajê³o to co sie dzieje w Sejmie. Nawet d³ugie ³¹czenie z Katarzyn¹ Kolend¹ Zalesk¹. Potem bardzo fajny materia³ Paw³a P³uski o wydarzeniach w Sejmie. Potem równiez podoba³ mi siê materia³ Grzegorza Kajdanowicza no i ostatni Tomasza Sianeckiego. No i na koùcu pochwalili siê nagr¹d¹ któr¹ dostali za dobre wyniki na GPW.
Zacznê od materia³u w g³ównym wydaniu ,,Wydarzeù'', przygotowanego przez Tomasza Macha³ê. Jego materia³ zacz¹³ siê od zadania pytania przez Paw³a P³uskê do Donalda Tuska. OdpowiedŸ brzmia³a ,,To nie jest peirwsza randka w ¿yciu'', potem Macha³a mówi³ ju¿ swoj¹ kwestiê. (mogli na pasku napisaÌ: Materia³ Tomasza Macha³y i Paw³a P³uski ). To samo, tylko ¿e sam¹ odpowiedŸ mogliœmy us³yszeÌ w materiale w g³ownym wydaniu ,,Faktów'', ale przygotowanym przez Grzegorza Kajdanowicza.
TVN_FAN pisze:Natomiast z innej strony - to byÂł materiaÂł chyba ktĂłrejÂś z PaĂą, niestety nie zapamiĂŞtaÂłem nazwiska - bardzo ciekawy byÂł materiaÂł o ubrankach dla dzieci w nawiÂązaniu do dziewczynki, ktĂłra zostaÂła bardzo ciĂŞÂżko poparzona bo zapaliÂła siĂŞ na niej piÂżamka.
Tak ten materiaÂł tez byÂł bardzo ciekawy. Miejmy nadziejĂŞ Âże mamy bĂŞdÂą wybieraĂŚ ubranka dla swoich dzieci zapoznajÂąc siĂŞ z tym z czego zostaÂło wykonane aby uniknaĂŚ takich smutnych sytuacji jak ta w materiale... A ten materiaÂł robiÂła pani Renata Kijowska.