Wspó³czuje dzieciom, wstac o 5 rano i odrazu zobaczyc powora...ale tak na serio to mo¿e i ma od czego odpowczywaÌ, ka¿dy pracuje ale nie ka¿dego wyniki pracy widzimy na antenie.
Justynie siê zdarzy³a wpadka, ale có¿, ogólnie FAKTY dzisiaj by³y dobre
No to teÂż fakt Âże na pewno nie wszystkie wyniki pracy widac na antenie
na pewno jest zapracowany ale sÂądzĂŞ ze jak wszyscy tam na wÂłasne Âżyczenie.
Poza tym troche dziwne sÂą te urlpy tam 1 razowe trwajĂŞce prawie 2 tyg
Monika888 pisze:W takim razie napiszcie czy wiecie cos co dzieje sie z Bogusiem Rymanowskim...??? Nie ma Go juz tak dÂługo...?
przecieÂż byÂł do wtorku...niestety On, a nie Marciniak
kamuii pisze:No to teÂż fakt Âże na pewno nie wszystkie wyniki pracy widac na antenie
na pewno jest zapracowany ale sÂądzĂŞ ze jak wszyscy tam na wÂłasne Âżyczenie
ale skad to info o tym Âże bawi siĂŞ z dzieĂŚmi o 5 rano?
kamuii pisze:Poza tym troche dziwne sÂą te urlpy tam 1 razowe trwajĂŞce prawie 2 tyg
NiektĂłrzy jak Anita majÂą kilka razy w roku urlopy po 2 tyg z czego maÂło kto siĂŞ cieszy StysÂława ma bardzo czĂŞsto wolne na wizji po 5-6 dni, jak choĂŚby ostatnio 6dni. Ciekawi mnie co taki Kajdan czy STysÂława( ta podobno do Ozonu robi wywiady) robiÂą poza newsroomem ITI.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
pamiĂŞtajmy ze znikniĂŞcie z wizji nie znacza urlopu wiĂŞc tak naprawde nigdy nic nie wiadomo ale urlopĂłw majÂą duzo to fakt z resztÂą przy tk wyczerpujÂącej pracy im siĂŞ naleÂży.
To o dzieciach z jakiegoÂś wywiadu ale nie wiem z jakiegoÂś.
Pamietacie Âże we wtorek StyÂśka w mamy ciĂŞ ???? PowtĂłrka oczywiÂście.
Wiem, wiem Na pewno obejrzĂŞ tĂŞ powtĂłreczkĂŞ, bo gag byÂł genialny
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Czy to bĂŞdzie to, co Pochankowa rozmawiaÂła z tym szejkiem arabskim w studio Kropki nad I, w starym studiu FaktĂłw?
Tak o ten wÂłaÂśnie gag chodzi!
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
z zapowiedzi w ostatniej powtórce dowiedzia³em siê ¿e za tydzieù bêdzie w³aœnie ten gag ze Styœk¹ tylko ekhm.. podobnie jak Fusiak mogê przegapiÌ.. a sprawczyni¹ tego mo¿e byÌ moja przyjació³ka - pamiêÌ a raczej jej brak :/
a gag naprawdĂŞ Âświetny.. no i zobaczymy jak to siĂŞ StyÂśka zmieniÂła
JeÂśli ktoÂś chce Fakty z dnia wczorajszego (niecaÂłe) to proszĂŞ zgÂłaszaĂŚ siĂŞ na PW
Fajny ma ten kostiumik
Bardzo podobaÂł mi siĂŞ ten jej komentarz na koniec.