Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: not that kind »

Dzisiejsza Agata :arrow:
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..pięknie :)

..i uwodzicielsko :lol2:

..dzięki noteczko :*
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:..znaczy się że dzis nie zobaczymy ani stóp ani nóg Agatki ;(

..a wczoraj było taaaakkk cuuudnie :) ;(
Uuuubuuuuuu ;( !! ;( !! :( Dopiero teraz tak na prawdę do mnie ta okrutna prawda dotarła ;( !!
..dzis już Agatka w marynarze :D
..w ciemnych tonacjach :)
..w lepiej wymyślonym tle dla blue boxsa :devil:
Jesteś pewien , że to bluebox :mhm: ?? Jeśli tak , to ja w takim razie dałem się nabrać :devil: !! bo myślałem , że to prawdziwe studio :devil: !!
obieżyświat pisze:..pięknie :)

..i uwodzicielsko :lol2:

..dzięki noteczko :*
Dzięki ,dzięki :* !! Pięknie na wszystkich capsach , a uwodzicielsko zwłaszcza na pierwszym z tymi przymrużonymi oczkami :szalony: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
LethalOne
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: LethalOne »

Krotkie wejscie o 23.00 :uhh:

ObrazekObrazek
Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

LethalOne pisze:Krotkie wejscie o 23.00 :uhh:
Nowy user :o ?? :lol2: Czy mogę zaryzykować nowy fan :lol2: ?? A może nowy-stary fan :> ?? :lol2:

Owszem wejście krótkie , bo zaledwie kilku minutowe ;) !! Ale za to podsumowanie dnia było znacznie dłuższe :lol2: !! :tanczy:

Choć jakby streścić je jednym capsem , to wyglądałoby tak samo jak ten serwis z 23. :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Choć jakby streścić je jednym capsem , to wyglądałoby tak samo jak ten serwis z 23
Słuszne spostrzeżenie. Zgodne z moim punktem widzenia. Dlatego żaden serwis z wczorajszego dnia nie zasilił mojego archiwum :nie:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Słuszne :rozglada: ?? Czy to było moje spostrzeżenie :rozglada: ?? :xx:

O cholera :hmm: !! :hyh:

Nie ma szansy , mimo słuszności mojego spostrzeżenia i tego , że całe podsumowanie było na siedząco , że zapodasz jakiś caps z podsumowania :rozglada: ?? :neutral: :rydzyk:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

A mogą być moje capsy :> :devil:

ObrazekObrazekObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:A mogą być moje capsy :> :devil:
Poczekaj niech się zastanowię :mhm: ?? :roll:

Co my tu mamy :) ?? Śliczności mamy :jupi: !!!
Capsy w większości tak promienne , że już sobie życia nie wyobrażam bez nich :lol2: !! :tanczy: :brawa: :brawa: :brawa:

Ajjjhhhh :P !! :) Cóż za tonacje -nasze ulubione , bo ciemne :szalony: !!! :tanczy: :brawa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Słuszne :rozglada: ?? Czy to było moje spostrzeżenie :rozglada: ?? :xx:

O cholera :hmm: !! :hyh:
..przez Twoją niewyparzoną gębę o mały włos mogliśmy obejść się smakiem :x
..na szczęście noteczka już trochę Cię zna :devil: :* :*
..ii owoce tej znajomości są takie a nie inne :tanczy: :brawa:
..rewelacyjne :brawa: :tanczy:
marcinkowsky pisze:Co my tu mamy :) ?? Śliczności mamy :jupi: !!!
Capsy w większości tak promienne , że już sobie życia nie wyobrażam bez nich :lol2: !! :tanczy: :brawa: :brawa: :brawa:
..można sobie przy odrobinie wolnego czasu usiąść wygodnie i delektować się do woli :P :tanczy:
..i jakoś tak ten wolny czas łatwiej wygospodarować :lol2:
..kiedy stawką są takie obrazy :lol2:
Ajjjhhhh :P !! :) Cóż za tonacje -nasze ulubione , bo ciemne :szalony: !!! :tanczy: :brawa:
..i żal że ten weekendowy dyżur a niedzielny zwłaszcza był tak ubogi w serwisy ;(

..na domiar złego teraz Agatka przepadła :uhh:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

obieżyświat pisze:..na domiar złego teraz Agatka przepadła
Dajcie jej trochę Wolnego! :jupi:
W końcu po pracowitym weekendzie przyszedł czas wypocząć i szansa, by w końcu choć na chwilę spotkać się z ukochanym.
Tomasz będzie miec masę roboty - trzeba będzie rozmasować obolałe stopy po sobotnim występie w szpilkach. 8)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Nika pisze:
obieżyświat pisze:..na domiar złego teraz Agatka przepadła
Dajcie jej trochę Wolnego! :jupi:
:twisted: Okrutna z Ciebie dziewczynka :twisted: !! :lol: :hahaha:
Od Wolnego teraz to Agatka -młoda ambitna kobieta powinna stronić i jedyną alternatywą jest rzucić się w wir pracy -wtóruję obi'emu :devil: !! :lol: Ale niestety tym razem nie jest tak jak byśmy chcieli :ech: !! :spiewa:
W końcu po pracowitym weekendzie przyszedł czas wypocząć i szansa, by w końcu choć na chwilę spotkać się z ukochanym.
Tomasz będzie miec masę roboty - trzeba będzie rozmasować obolałe stopy po sobotnim występie w szpilkach. 8)
Dokładnie o tym samym myśleliśmy :devil: !!
obieżyświat pisze:..i żal że ten weekendowy dyżur a niedzielny zwłaszcza był tak ubogi w serwisy ;(
Kiedyś to były weekendy :) !! Zwłaszcza miło wspominam raporty trwające prawie godzinę :) !! Bogatsze w informację i okraszone publicystyką :) !! No i mnóstwo serwisów :) !! A teraz wszystko okrojone :/ !! I tak krótko możemy cieszyć się Agatką :( !! Jest , mówi do nas , uśmiecha się (albo i nie :devil: ) i za chwilę znika :/
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

marcinkowsky pisze::twisted: Okrutna z Ciebie dziewczynka :twisted: !! :lol: :hahaha:
Od Wolnego teraz to Agatka -młoda ambitna kobieta powinna stronić i jedyną alternatywą jest rzucić się w wir pracy -wtóruję obi'emu :devil: !! :lol: Ale niestety tym razem nie jest tak jak byśmy chcieli :ech: !! :spiewa
Okrutna dziewczynka dziś zauważyła, że Agatce skończyła się juz wolność i przygotowała materiał especially for Prosto z Polski.
Ale nadal nie jest tak jak byście chcieli, bo nie było jej ani sekundę na wizji, jeno głos dała. :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Nika pisze:Ale nadal nie jest tak jak byście chcieli, bo nie było jej ani sekundę na wizji, jeno głos dała. :D
A wiem to , bom widział ów materyjał :tanczy: !! :lol:

No cóż -nie pokazała się ;( !! Widać sama materiałów nie raczyła pozbierać :nie: !! :lol2:

Taki chwytający za serce był to materiał :) !! O koniach (nie ukrywajmy -niezbyt okazałych i pięknych :devil: ) , które dzięki ludziom o dobrych serduchach cudem uniknęły wizyty w rzeźni :) !!

Agatka pracuje , pytanie gdzie :mhm: ?? Bo ja , ją i wczoraj i dzisiaj (wydawało mi się :devil: P) , że ją widziałem w studio warszawskim :mhm: ?? :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Nika pisze:Ale nadal nie jest tak jak byście chcieli, bo nie było jej ani sekundę na wizji, jeno głos dała. :D
A wiem to , bom widział ów materyjał :tanczy: !! :lol:
..a jam nie widział ;(

..w ogóle dopiero dzis znajduję chwilkę żeby zajrzeć do mojego ulubionego wątku :rozglada:
..i na szczęście dla mnie okazuje się to czego nie wdziałem to tylko jden materiał w którym Agatka się nie pokazała :rozglada:
Agatka pracuje , pytanie gdzie :mhm: ?? Bo ja , ją i wczoraj i dzisiaj (wydawało mi się :devil: P) , że ją widziałem w studio warszawskim :mhm: ?? :D
..no chyba raczej nie w Warszawie ;)
..bo inaczej byłaby dzis w Poranku :mhm:
..a jej nie ma ;)

..więc albo będzie wieczorem :)
..albo nie będzie jej wcale ;(
ODPOWIEDZ