Heeh mi teÂż ten materiaÂł najbardziej z dzisiejszych siĂŞ podobaÂł. SzczegĂłlnie podobaÂł mi siĂŞ ten fragment gdy autobus siĂŞ zatrzymaÂł i wyszedÂł z niego Maciej Mazur. Bardzo fajny pomysÂł. :wesoly:
Materia³ Katarzyny Kolendy - Zaleskiej jak zwyle bardzo dobry - powtarzam siê... Ale wspó³czujê pani Kasi ¿e musia³a staÌ na tym mrozie przed Pa³acem Prezydenckim. Wrrr
No tak, powtĂłrzĂŞ was, ale materiaÂł maĂŚka mazura byÂł rzeczywiÂście bardzo dobry. Ale ostatnio zauwaÂżyÂłem, Âże Robert Stanilewicz jakoÂś czĂŞsto robi materiaÂły dla FaktĂłw. PrzecieÂż chyba nie musieli braĂŚ czÂłowieka z redakcji biznesowej.
Ps. Pawell, wybierz co jest gorsze, czy stanie kilka minut przed paÂłacem prezydenckim, czy jechanie na starym babcinym rowerze (bez hamulcĂłw rĂŞcznych) 2 km po oÂśnieÂżonej drodze i to pod wiatr.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Jak TVN masowo reklamuje film "Tylko mnie kochaj". Nie pierwszy raz juÂż w "Faktach" o nim materiaÂł. No ale jednak TVN jest patronem tego filmu i moÂże kiedyÂś bĂŞdzie go pokazywaÂł na swojej antenie.
Bardzo podobaÂł mi siĂŞ materiaÂł Tomasza Sekielskiego. O premierze Kazimierzu Marcinkiewiczu. Ciekawy i fajny jak kaÂżdy pana Tomka.
DziÂś rĂłwniez fajny materiaÂł Macieja Mazura. O polityce naturalnie i jako pierwszy dziÂś w "Faktach".
I na koncu fajnie Piotr Marciniak powiedziaÂł i trzymajmy kciuki za wieloryba :wesoly: :p przed tym jeszcze coÂś powiedziaÂł ale nie potrafiĂŞ tego powtĂłrzyĂŚ.
pawell pisze:Jak TVN masowo reklamuje film "Tylko mnie kochaj". Nie pierwszy raz juÂż w "Faktach" o nim materiaÂł. No ale jednak TVN jest patronem tego filmu i moÂże kiedyÂś bĂŞdzie go pokazywaÂł na swojej antenie.
Bardzo podobaÂł mi siĂŞ materiaÂł Tomasza Sekielskiego. O premierze Kazimierzu Marcinkiewiczu. Ciekawy i fajny jak kaÂżdy pana Tomka.
DziÂś rĂłwniez fajny materiaÂł Macieja Mazura. O polityce naturalnie i jako pierwszy dziÂś w "Faktach".
I na koncu fajnie Piotr Marciniak powiedziaÂł i trzymajmy kciuki za wieloryba :wesoly: :p przed tym jeszcze coÂś powiedziaÂł ale nie potrafiĂŞ tego powtĂłrzyĂŚ.
Tak - wszystkie te materiaÂły, ktĂłre wymieniÂłeÂś byÂły bardzo dobre.
Ale ja o czym innym - nie wiem jak Wam ale mi juÂż totalnie obrzydÂło to, ze od paru dni wiemy na 100% jakich tematĂłw siĂŞ spodziewaĂŚ Sejm i mrĂłz... Wiem, Âże taki jest teraz okres-szczegĂłlnie polityczny. Ale wg mnie Fakty mogÂłyby przynajmniej raz odpuÂściĂŚ temat mrozu (przecieÂż mamy styczeĂą a to nie pora letnia ) albo przynajmniej daĂŚ go w drugiej czĂŞÂści programu.
Poza tym wszystko jak najbardziej oki
"Fakty" dziÂś takie sobie - jak to zawsze w weekend. DziÂś mi bardzo szybko one mineÂły, jak nigdy.
Na pocz¹tek 2 materia³y o pogodzie w Polsce i Europie. No to teraz do materia³ów o mrozie dosz³y o œnie¿ycach. :? Nie doœÌ ¿e mróz to jeszcze du¿o œniegu. Wrrrrr :[ :[
I jeszcze jeden dzis by³ materia³ zwi¹zany z zim¹ - Rodzina G¹sieniców Byrcynów poinformowa³a, ¿e zamierza doprowadziÌ do ponownego otwarcia trasy narciarskiej na Guba³ówce, ale nie we wspó³pracy z Polskimi Kolejami Linowymi, lecz z firm¹ Regionalne Trasy Narciarskie.
I chyba najfajniejszy dziÂś temat to Jana BÂłaszkowskiego o Donaldzie Tusku i JarosÂławie KaczyĂąskim.
Ale czy nikt nie zauwaÂżyÂł Âże wczoraj materiaÂł dla FaktĂłw przygotowaÂła Aleksandra Bajka i juÂż nie pod szyldem tvn24 ale pod szyldem FaktĂłw, a moÂże mi siĂŞ coÂś przywidziaÂło i przesyszaÂło.
Eric pisze:Ale czy nikt nie zauwaÂżyÂł Âże wczoraj materiaÂł dla FaktĂłw przygotowaÂła Aleksandra Bajka i juÂż nie pod szyldem tvn24 ale pod szyldem FaktĂłw, a moÂże mi siĂŞ coÂś przywidziaÂło i przesyszaÂło.
Nic Ci siĂŞ nie przewidziaÂło ani przesÂłyszaÂło. Aleksandra Bajka robiÂła materiaÂł o Dniu Babci (dziÂś moÂże zrobi o Dniu Dziadka), a na koĂącu powiedziaÂła: "Aleksandra Bajka Fakty"...
Nie. Marcinie mylisz siĂŞ. Wtedy przygotowywaÂła materiaÂły pod szyldem tvn24. PowiedziaÂła wtedy wyraÂźnie "Dla FaktĂłw Aleksandra Bajka" a nie "Aleksandra Bajka Fakty"
Kolejne "Fakty" za nami. O mrozie i polityce nie wspominam bo mi sie juÂż nie chce. :]
Fajny by³ ostatni materia³ pana Jarosza, który noc spêdzi³ na patrolu wraz ze Stra¿¹ Miejsk¹. Poszukiwali nie trzeŸwych oraz bezdomnych.
Po d³u¿szej przerwie materia³ dla "Faktów" zrobi³a katarzyna S³awiùska o pocz¹tku przygotowaù do wyborów prezydenckich w USA w 2008 roku. Materia³ by³ g³ównie o dwóch paniach, które mog³yby startowaÌ w wyborach...
Kolejny fajny temat i fajnie wykonany materiaÂł to ten o piĂŞĂŚsetleciu Gwardii Szwajcarskiej. Moim zdaniem najlepszy dziÂś. Nie pamiĂŞtam kto go wykonaÂł i kto byÂł tam w Watykanie.
pawell pisze:Kolejne "Fakty" za nami. O mrozie i polityce nie wspominam bo mi sie juÂż nie chce. :]
chyba nie tylko Tobie :]
pawell pisze:Po d³u¿szej przerwie materia³ dla "Faktów" zrobi³a katarzyna S³awiùska o pocz¹tku przygotowaù do wyborów prezydenckich w USA w 2008 roku. Materia³ by³ g³ównie o dwóch paniach, które mog³yby startowaÌ w wyborach...
tak - brakowaÂło Pani Katarzyny przez jakiÂś czas ale teÂż i nie byÂło o czym mĂłwiĂŚ zza wielkiej wody :?
pawell pisze:Kolejny fajny temat i fajnie wykonany materiaÂł to ten o piĂŞĂŚsetleciu Gwardii Szwajcarskiej. Moim zdaniem najlepszy dziÂś. Nie pamiĂŞtam kto go wykonaÂł i kto byÂł tam w Watykanie.
no jeÂżeli mnie moja starcza pamiĂŞĂŚ nie myli to byÂło to dzieÂło Aleksandry Bajki.
No i dlaczego Marciniak nie zapowiedziaÂł na jutro nikogo
TVN_FAN pisze:No i dlaczego Marciniak nie zapowiedziaÂł na jutro nikogo
MoÂże mu siĂŞ nie chciaÂło mĂłwiĂŚ tak jak mi pisaĂŚ o mrozie i polityce. :evil2: :evil2: :] A moÂże on ponownie bĂŞdzie jutro? ale jednak myÂślĂŞ Âże od jutra Ryman.
Co do "Gwardii", to materia³ przygotowa³a "Aleksandra Bajka, Fakty". Mo¿e do³¹czy³¹ ju¿do zespo³u... Pewnie bêdzie przygotowywaÌ materia³y na weekendy i na 16:45.