Materiały w głównym wydaniu "Faktów"

Rozmowy na temat Faktów TVN i wszystkiego co jest z nimi zwiazane.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Heeh mi teÂż ten materiaÂł najbardziej z dzisiejszych siĂŞ podobaÂł. :D SzczegĂłlnie podobaÂł mi siĂŞ ten fragment gdy autobus siĂŞ zatrzymaÂł i wyszedÂł z niego Maciej Mazur. :D Bardzo fajny pomysÂł. :wesoly:

Materia³ Katarzyny Kolendy - Zaleskiej jak zwyle bardzo dobry - powtarzam siê... :D Ale wspó³czujê pani Kasi ¿e musia³a staÌ na tym mrozie przed Pa³acem Prezydenckim. Wrrr :roll:

A resztĂŞ "FaktĂłw" przegapiÂłem... :lol: :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

No tak, powtĂłrzĂŞ was, ale materiaÂł maĂŚka mazura byÂł rzeczywiÂście bardzo dobry. Ale ostatnio zauwaÂżyÂłem, Âże Robert Stanilewicz jakoÂś czĂŞsto robi materiaÂły dla FaktĂłw. PrzecieÂż chyba nie musieli braĂŚ czÂłowieka z redakcji biznesowej.

Ps. Pawell, wybierz co jest gorsze, czy stanie kilka minut przed paÂłacem prezydenckim, czy jechanie na starym babcinym rowerze (bez hamulcĂłw rĂŞcznych) 2 km po oÂśnieÂżonej drodze i to pod wiatr.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
pawell

Jak TVN masowo reklamuje film "Tylko mnie kochaj". Nie pierwszy raz juÂż w "Faktach" o nim materiaÂł. :roll: No ale jednak TVN jest patronem tego filmu :roll: i moÂże kiedyÂś bĂŞdzie go pokazywaÂł na swojej antenie. :roll:

Bardzo podobaÂł mi siĂŞ materiaÂł Tomasza Sekielskiego. :P O premierze Kazimierzu Marcinkiewiczu. :roll: Ciekawy i fajny jak kaÂżdy pana Tomka. :D

DziÂś rĂłwniez fajny materiaÂł Macieja Mazura. :roll: O polityce naturalnie i jako pierwszy dziÂś w "Faktach".

I na koncu fajnie Piotr Marciniak powiedziaÂł i trzymajmy kciuki za wieloryba :wesoly: :p przed tym jeszcze coÂś powiedziaÂł ale nie potrafiĂŞ tego powtĂłrzyĂŚ.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

pawell pisze:Jak TVN masowo reklamuje film "Tylko mnie kochaj". Nie pierwszy raz juÂż w "Faktach" o nim materiaÂł. :roll: No ale jednak TVN jest patronem tego filmu :roll: i moÂże kiedyÂś bĂŞdzie go pokazywaÂł na swojej antenie. :roll:

Bardzo podobaÂł mi siĂŞ materiaÂł Tomasza Sekielskiego. :P O premierze Kazimierzu Marcinkiewiczu. :roll: Ciekawy i fajny jak kaÂżdy pana Tomka. :D

DziÂś rĂłwniez fajny materiaÂł Macieja Mazura. :roll: O polityce naturalnie i jako pierwszy dziÂś w "Faktach".

I na koncu fajnie Piotr Marciniak powiedziaÂł i trzymajmy kciuki za wieloryba :wesoly: :p przed tym jeszcze coÂś powiedziaÂł ale nie potrafiĂŞ tego powtĂłrzyĂŚ.
Tak - wszystkie te materiaÂły, ktĂłre wymieniÂłeÂś byÂły bardzo dobre.
Ale ja o czym innym - nie wiem jak Wam ale mi juÂż totalnie obrzydÂło to, ze od paru dni wiemy na 100% jakich tematĂłw siĂŞ spodziewaĂŚ :) Sejm i mrĂłz... Wiem, Âże taki jest teraz okres-szczegĂłlnie polityczny. Ale wg mnie Fakty mogÂłyby przynajmniej raz odpuÂściĂŚ temat mrozu (przecieÂż mamy styczeĂą a to nie pora letnia :) ) albo przynajmniej daĂŚ go w drugiej czĂŞÂści programu.
Poza tym wszystko jak najbardziej oki :wink:
ZIMA
pawell

"Fakty" dziÂś takie sobie - jak to zawsze w weekend. :roll: DziÂś mi bardzo szybko one mineÂły, jak nigdy. :roll: :)

Na pocz¹tek 2 materia³y o pogodzie w Polsce i Europie. No to teraz do materia³ów o mrozie dosz³y o œnie¿ycach. :? Nie doœÌ ¿e mróz to jeszcze du¿o œniegu. Wrrrrr :[ :[

I jeszcze jeden dzis by³ materia³ zwi¹zany z zim¹ - Rodzina G¹sieniców Byrcynów poinformowa³a, ¿e zamierza doprowadziÌ do ponownego otwarcia trasy narciarskiej na Guba³ówce, ale nie we wspó³pracy z Polskimi Kolejami Linowymi, lecz z firm¹ Regionalne Trasy Narciarskie. :roll: :roll:

I chyba najfajniejszy dziÂś temat to Jana BÂłaszkowskiego o Donaldzie Tusku i JarosÂławie KaczyĂąskim. :roll:
Eric
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Eric »

Ale czy nikt nie zauwaÂżyÂł Âże wczoraj materiaÂł dla FaktĂłw przygotowaÂła Aleksandra Bajka i juÂż nie pod szyldem tvn24 ale pod szyldem FaktĂłw, a moÂże mi siĂŞ coÂś przywidziaÂło i przesyszaÂło.
pawell

Eric pisze:Ale czy nikt nie zauwaÂżyÂł Âże wczoraj materiaÂł dla FaktĂłw przygotowaÂła Aleksandra Bajka i juÂż nie pod szyldem tvn24 ale pod szyldem FaktĂłw, a moÂże mi siĂŞ coÂś przywidziaÂło i przesyszaÂło.
Nic Ci siĂŞ nie przewidziaÂło ani przesÂłyszaÂło. Aleksandra Bajka robiÂła materiaÂł o Dniu Babci (dziÂś moÂże zrobi o Dniu Dziadka), a na koĂącu powiedziaÂła: "Aleksandra Bajka Fakty"... :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Jak nadawa³¹ z Rzymu o filmie "Karol - Papie¿, który pozosta³ cz³owiekiem", to te¿ tak powiedzia³a. :]
Eric
Nowicjusz
Nowicjusz

Nie. Marcinie mylisz siĂŞ. Wtedy przygotowywaÂła materiaÂły pod szyldem tvn24. PowiedziaÂła wtedy wyraÂźnie "Dla FaktĂłw Aleksandra Bajka" a nie "Aleksandra Bajka Fakty"
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Nie, powiedzia³a "Aleksandra Bajka, Fakty". Mo¿esz nawet przeszukaÌ to forum, bo chyba czêœÌ osób nawet fakt ten skomentowa³a. :]
Eric
Nowicjusz
Nowicjusz

Dobrze niech stanie na twoim. Nie bêdê siê wyk³óca³ z w³adzami forum :evil2: bo chcê jeszcze popisaÌ na tym forum.
pawell

Kolejne "Fakty" za nami. O mrozie i polityce nie wspominam bo mi sie juÂż nie chce. :]

Fajny by³ ostatni materia³ pana Jarosza, który noc spêdzi³ na patrolu wraz ze Stra¿¹ Miejsk¹. Poszukiwali nie trzeŸwych oraz bezdomnych.

Po d³u¿szej przerwie materia³ dla "Faktów" zrobi³a katarzyna S³awiùska o pocz¹tku przygotowaù do wyborów prezydenckich w USA w 2008 roku. Materia³ by³ g³ównie o dwóch paniach, które mog³yby startowaÌ w wyborach...

Kolejny fajny temat i fajnie wykonany materiaÂł to ten o piĂŞĂŚsetleciu Gwardii Szwajcarskiej. Moim zdaniem najlepszy dziÂś. Nie pamiĂŞtam kto go wykonaÂł i kto byÂł tam w Watykanie. :roll: :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

pawell pisze:Kolejne "Fakty" za nami. O mrozie i polityce nie wspominam bo mi sie juÂż nie chce. :]
chyba nie tylko Tobie :]
pawell pisze:Po d³u¿szej przerwie materia³ dla "Faktów" zrobi³a katarzyna S³awiùska o pocz¹tku przygotowaù do wyborów prezydenckich w USA w 2008 roku. Materia³ by³ g³ównie o dwóch paniach, które mog³yby startowaÌ w wyborach...
tak - brakowaÂło Pani Katarzyny przez jakiÂś czas ale teÂż i nie byÂło o czym mĂłwiĂŚ zza wielkiej wody :?
pawell pisze:Kolejny fajny temat i fajnie wykonany materiaÂł to ten o piĂŞĂŚsetleciu Gwardii Szwajcarskiej. Moim zdaniem najlepszy dziÂś. Nie pamiĂŞtam kto go wykonaÂł i kto byÂł tam w Watykanie. :roll: :D
no jeÂżeli mnie moja starcza pamiĂŞĂŚ nie myli to byÂło to dzieÂło Aleksandry Bajki.

No i dlaczego Marciniak nie zapowiedziaÂł na jutro nikogo :?:
ZIMA
pawell

TVN_FAN pisze:No i dlaczego Marciniak nie zapowiedziaÂł na jutro nikogo :?:
MoÂże mu siĂŞ nie chciaÂło mĂłwiĂŚ tak jak mi pisaĂŚ o mrozie i polityce. :evil2: :evil2: :] A moÂże on ponownie bĂŞdzie jutro? :roll: ale jednak myÂślĂŞ Âże od jutra Ryman. :)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Co do "Gwardii", to materia³ przygotowa³a "Aleksandra Bajka, Fakty". Mo¿e do³¹czy³¹ ju¿do zespo³u... Pewnie bêdzie przygotowywaÌ materia³y na weekendy i na 16:45.

Intryguj¹co swój materia³ zakonczy³a Olga KuŸniak => "Olga KuŸniak, Fakty, pó³ etatu".
ODPOWIEDZ