Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: epsztajnek »

I wszystkie capsy przepadły :uhh: ??
Masz trzy moje na osłodę :lol:
ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

:lol2: :tanczy: :jupi: Dzia :* !! I nie zrozum tego całusa dosłownie :grozi: !! :lol2: To czysty i wybuchowy entuzjazm :lol2: :lol2: !!

No to już przynajmniej wiem jak Agatka się prezentowała :tanczy: !!

Ale i tak nadal nie wiem tyle , ile wy wiedzieliście , jak jeszcze nie usunięto tych weekendowych postów ;( !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek

W tej chwili mija pierwsza rocznica niezapomnianej wpadki z odsłuchem , uwiecznionej na avatarze Obiego.
Cóż, w tym roku Agata nie poczęstowała kolegów rogalami marcińskimi . Tematem zajmował się dziś Przybylski.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:W tej chwili mija pierwsza rocznica niezapomnianej wpadki z odsłuchem , uwiecznionej na avatarze Obiego.
Co za pamięć :o !! :tanczy: wpadeczka była przeurocza :P
Cóż, w tym roku Agata nie poczęstowała kolegów rogalami marcińskimi . Tematem zajmował się dziś Przybylski.
Heh :? !! Na pewno nie było tak słodko , jak wówczas , kiedy to Agatka częstowała rogalikami :P !! :P
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze::lol2: :tanczy: :jupi: Dzia :* !! I nie zrozum tego całusa dosłownie :grozi: !! :lol2: To czysty i wybuchowy entuzjazm :lol2: :lol2: !!

No to już przynajmniej wiem jak Agatka się prezentowała :tanczy: !!

Ale i tak nadal nie wiem tyle , ile wy wiedzieliście , jak jeszcze nie usunięto tych weekendowych postów ;( !!
Mi też udało się dogrzebać do weekendowych capsów :) Niestety są w strasznym nieładzie, ale myślę, że aż tak bardzo Wam ten chaos nie będzie przeszkadzał? :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Mi też udało się dogrzebać do weekendowych capsów :) Niestety są w strasznym nieładzie, ale myślę, że aż tak bardzo Wam ten chaos nie będzie przeszkadzał? :)
Najchętniej zasypałbym Cię całusami :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !!

Co niniejszym czynię :lol2: !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !!

Przepiękna i w ten dzień (jeśli dobrze kojarzę w sobotę :mhm: ?? - poprawcie mnie jeśli jestem w błędzie :) !! ) Agatka była znów bardzo ładnie bezmarynarowo ubrana :tanczy: !! Dyżur musiał być fascynoojący :lol2: !! :tanczy: Tyle rozmów :P !! Czyli to , co tygryski lubia najbardziej :P !! Muszę chyba częściej rezygnować z oglądania Agatki , to wówczas prezentuje to , co ja lubię najbardziej ;) !!
epsztajnek

Agata przesłuchuje "zielonych" nad Gopłem.
Misterna konstrukcja z tyłu głowy :devil:
ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epszt -jesteś boski :lol2: !! :rydzyk: !! :brawa: Wielkie dzięx za capsy :) !!
Czyli jednak Agatka nie urlopuje ...już albo wcale :lol2: !! :tanczy: !! No to trza bardziej starannie wybałuszać zmysły :rozglada: !! :lol2:
epsztajnek pisze:Agata przesłuchuje "zielonych" nad Gopłem.
Jak ja jej współczuję :lol2: !! No, ale na pewno maglowała tę panienkę porządnie -jak to Agatka ma w zwyczaju :tanczy: !! :lol2: Ale oczywiście bardzo merytorycznie i kulturalnie :) !! Bo tak też ma Agatka w zwyczaju :) !!
Misterna konstrukcja z tyłu głowy :devil:
Jesussss :shock: !! :lol2: Kto w Poznaniu robi takie fyzurki :lol2: ?? :tanczy:
epszt -mogłeś nie robić takiej reklamy i rozgłosu , bo teraz pannice zasypią Agatkę mejlami z pytaniami: "kto" , "gdzie" i "za ile" robi te fryze :lol2: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ale jesteście kochani :*

..mi nie starcza czasu by odświeżyć forum do takiej postaci jak przed usunięciem postów :(
..ale cieszę się że jeszcze raz pofatygowaliście się i daliście capsy :*

..ale miałem fuksa dzis :tanczy: :jupi: :jupi:

..niewyobrażalnego wręcz :lol:
..zasiadłem na wolną jedyną chwilkę przed kompem :lol2:
..uruchamiam podgląd tvn24 i kogo widzę :?: :o

..Agatkę :tanczy: :lol:
..stała co prawda na zamglonej A2 ;)
..ale skoro taka reporterska dola i Agatka się na nią godzi to czemu my mielibyśmy się nie godzić ;) :roll: :roll:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Masz rację młody człowieku :) Agata rzeczywiście dzisiaj stoi na A2 :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jest zimno i na dodatek tiry śmigają jej pod nosem :(
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..ale jesteście kochani :*

..mi nie starcza czasu by odświeżyć forum do takiej postaci jak przed usunięciem postów :(
..ale cieszę się że jeszcze raz pofatygowaliście się i daliście capsy :*
Spodziewałbyś się ,że ktoś nas tak pokocha i tak się o nas zatroszczy w necie , zanim poznałeś notkę i epsztajneka :) ?? :*
..ale miałem fuksa dzis :tanczy: :jupi: :jupi:

..niewyobrażalnego wręcz :lol:
....a wiesz ..... kiedyś to była codzienność niemal :/ !! Teraz wszystko wygląda z goła inaczej :/ !!
..zasiadłem na wolną jedyną chwilkę przed kompem :lol2:
..uruchamiam podgląd tvn24 i kogo widzę :?: :o

..Agatkę :tanczy: :lol:
..stała co prawda na zamglonej A2 ;)
..ale skoro taka reporterska dola i Agatka się na nią godzi to czemu my mielibyśmy się nie godzić ;) :roll: :roll:
Może jutro zobaczymy ją znów za stołem prezenterskim :) ?? W końcu byłaby jej kolej :) !!

Tym bardziej , że jak już jest na tej A2 , to może w drodze do Warszawy właśnie :tanczy: !! :lol2: :lol2:
not that kind pisze:Jest zimno i na dodatek tiry śmigają jej pod nosem :(
Och , cieżka dola reportera się kłania ;( !!

Tym bardziej dzięki noteczko za uwiecznienie trudu jaki ponosi Agatka i za współczucie jakie kierujesz pod jej adresem :* !!
epsztajnek

Spodziewałbyś się ,że ktoś nas tak pokocha i tak się o nas zatroszczy w necie , zanim poznałeś notkę i epsztajneka
Was :?: :shock: :roll: Wiecie dobrze, że ktoś inny jest tutaj kochany :cicho:
Teraz wszystko wygląda z goła inaczej
"Zgoła" pisze się razem. Ale dobrze ciebie rozumiem, jak się patrzy na piękne dziewczyny, dziwne myśli przychodzą nam do głowy :red:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Spodziewałbyś się ,że ktoś nas tak pokocha i tak się o nas zatroszczy w necie , zanim poznałeś notkę i epsztajneka
A więc chcesz powiedzieć , że dałeś ponownie capsy tylko i wyłącznie z miłości do Agatki i ani tycio z miłości , czy raczej sympatii do nas :uhh: ?? ;(
"Zgoła" pisze się razem. Ale dobrze ciebie rozumiem, jak się patrzy na piękne dziewczyny, dziwne myśli przychodzą nam do głowy :red:
Ty diable :devil: !! :grozi: Musisz mi wytykać takie błę...... znaczy się słabości :red: !! :lol2: :lol2:
Masz oczywiście rację we wszystkim , co napisałeś :lol2: !! :red: Choć dzisiaj to ostatnią rzeczą , jakiej sobie bym życzył , to oglądanie nagiej Agatki w tej relacji -dla jej dobra oczywiście :lol2: !! Zakładając , że nie jest morsem :lol2: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:
A więc chcesz powiedzieć , że dałeś ponownie capsy tylko i wyłącznie z miłości do Agatki i ani tycio z miłości , czy raczej sympatii do nas :uhh: ?? ;(
..nie wiem czy cośsię w tej materii zmieniło :lol2:
..ale notka kiedyś pisała że swoje capsy robi głównie z myślą o nas :lol2:
..tak więc.. :lol2: :*

..nie chcę bynajmniej sugerować że możemy czuć się gwiazdami :nie: :lol2:
Ty diable :devil: !! :grozi: Musisz mi wytykać takie błę...... znaczy się słabości :red: !! :lol2: :lol2:
..należy głośno mówić o swoich słabościach :lol2:
..wówczas łatwiej się ich wyzbyć albo doczekać spełnienia :lol2:
Masz oczywiście rację we wszystkim , co napisałeś :lol2: !! :red: Choć dzisiaj to ostatnią rzeczą , jakiej sobie bym życzył , to oglądanie nagiej Agatki w tej relacji -dla jej dobra oczywiście :lol2: !! Zakładając , że nie jest morsem :lol2: !!
..wyrozumiałość fana ponad stan 8) :lol2:
..gorrrące lato nadejdź :rydzyk: :lol2:
Może jutro zobaczymy ją znów za stołem prezenterskim :) ?? W końcu byłaby jej kolej :) !!

Tym bardziej , że jak już jest na tej A2 , to może w drodze do Warszawy właśnie :tanczy: !! :lol2: :lol2:
..dobrze kolego obczajasz :tanczy: :lol2:
..wieczorkiem już na pewno wdychała warszawskie spaliny :)
..tym bardziej że dzis kolega redakcyjny na wielkopolskich lajfach :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
epsztajnek

Cóż , z Notką różnimy się płcią ;) i stąd różnica w naszych "priorytetach": Notce bardziej chodzi o was, mnie - o @ę.
Panowie, miłość między nami ? :cicho: :rozglada: Raczej solidarność wewnątrzfanklubowa :aniol: :brawa:
ODPOWIEDZ