Jak to znakomicie widać na załączonym przykładzieDawniej to było znacznie częstsze zjawisko o nasileniu wprostproporcjonalnym do długości włosów.
http://www.sendspace.com/file/o673aq
Moderator: Łukasz
Jak to znakomicie widać na załączonym przykładzieDawniej to było znacznie częstsze zjawisko o nasileniu wprostproporcjonalnym do długości włosów.
Nic z tego, widać pracowita Joasia od wczesnego ranka przgotowuje PzP.piotrek888 pisze:Dziś chyba będzie w Dniu na żywo bo się przygotowywała tam. Stała i rozmawiała z Martą w białej spódnicy
sybic pisze:
Obraz na tym capsie znacznie lepszej jakości niż na moich, czy to z jakiejś cyfrowej kablówki?sybic pisze:
Z karty SAT. Mam TnK.Jacek-t pisze: Obraz na tym capsie znacznie lepszej jakości niż na moich, czy to z jakiejś cyfrowej kablówki?
Aha jeszcze jedno. Też zauważyliście, że jakby mniej powtarza znane nam na pamięć zwroty.To też zmiana na duży plus.sybic pisze:
Byłem na tyle czujny, że nagrałem całe dzisiejsze wydanie, więc coś się postaram wykroić. A przy okazji, czy ktoś ma jakieś sugestie co do godnego uwagi programu do edycji i konwertowania video?maxxx pisze: Może tyle,jakby ktoś był tak miły to może na capsach pokazać te wszystkie elementy nowych kadrów, ja niestety ze swoją nagrywarką mam ciche dni. :spiewa:
Za to kilka razy powtórzyła "ale to nie wszystko co przygotowaliśmy dla państwa w dzisiejszym programie"maxxx pisze: Aha jeszcze jedno. Też zauważyliście, że jakby mniej powtarza znane nam na pamięć zwroty.To też zmiana na duży plus.
Użytkownicy przeglądający to forum: melona i 26 gości