Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Pracowa³a ca³y weekend wiec mo¿e byÌ mo¿liwoœÌ ze dziœ bêdzie gania³a po sklepach i wydawa³a na g³upoty ciê¿ko zarobione pieni¹dze :devil:
-chyba znowu podpadÂłem :spiewa:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Pracowa³a ca³y weekend wiec mo¿e byÌ mo¿liwoœÌ ze dziœ bêdzie gania³a po sklepach i wydawa³a na g³upoty ciê¿ko zarobione pieni¹dze
-chyba znowu podpadÂłem
MoÂżliwe iÂż wÂłasnie tak byÂło :xx: :rozglada: :spiewa: CzekaÂłem na Asie czekalem ale nie dziÂś :nie: Wszak nie codzieĂą jest niedziela jakto siĂŞ mĂłwi :spiewa:
Dla Niej chyba dobrze,Âże to nie my ustalamy grafik bo by musiaÂła pracowaĂŚ jak w kieracie :devil: No moÂże czasem dalibyÂśmy Jej wolne-mamy dobre serce dla Niej-mam nadzieje ,Âże o tym wie :roll: :spiewa:
Ale dziÂś juÂż wypada zeby sie pojawiÂła..bo dwa dni stanowczo za duÂżo :cicho: :rozglada:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

CzekaÂłem na Asie czekalem ale nie dziÂś
Ja teÂż czekaÂłem ale zostaÂłem mile zaskoczony obecnoÂściÂą Ani J. w serwisach wieczornych-strata zostaÂła powetowana.
Bez Âłaski droga Joasiu-sa do dyspozycji rĂłwnieÂż inne Âślicznotki :rozglada: :rozglada: :xx:
Dla Niej chyba dobrze,Âże to nie my ustalamy grafik bo by musiaÂła pracowaĂŚ jak w kieracie :devil:
Nawet urlopu by nie miaÂła :spiewa:
moÂże czasem dalibyÂśmy Jej wolne-mamy dobre serce dla Niej-mam nadzieje ,Âże o tym wie :roll:
SzczegĂłlnie ja mam dobre serce :devil:

I jeszcze caÂły wolny czas musiaÂła by spĂŞdzaĂŚ przy pisaniu na swoim blogu :devil:

OsĂłb z tvn majÂących swoje blogi jest coraz wiĂŞcej -wiec moÂże i Joasia bĂŞdzie zmuszona do pisania swojego.
Taki jestem ciekaw tego co by tam napisaÂła Âże chyba trzeba bĂŞdzie napisaĂŚ do PieczyĂąskiego aby zmusiÂł JoasiĂŞ do wylewania swoich przemyÂśleĂą do publicznej wiadomoÂści :devil:

JeÂśli Joasia ma jakieÂś zahamowania to one sÂą zwiÂązane wÂłaÂśnie z nami :rozglada:
maxxx

Nawet urlopu by nie miaÂła
SzataĂąski plan :xx: :spiewa: ZamknelibyÂśmy JÂą w szklanym ekranie jak kanarka w klatce :D
SzczegĂłlnie ja mam dobre serce
Czesto dajesz tego dowody :tanczy:
OsĂłb z tvn majÂących swoje blogi jest coraz wiĂŞcej -wiec moÂże i Joasia bĂŞdzie zmuszona do pisania swojego.
MoÂże,ale mi siĂŞ wydaje,Âże nie chce :nie: Bo w zasadzie duÂżo osob pisze ktĂłrzy sÂą mniej widoczni w tv od Joasi takÂże to pewnie byÂła tylko sugestia kto chce,pewnie niektĂłrych troche musieli zmuszaĂŚ :spiewa:
JuÂż miaÂłaby dwĂłch staÂłych czytelnikĂłw -takÂże warto :spiewa:
JeÂśli Joasia ma jakieÂś zahamowania to one sÂą zwiÂązane wÂłaÂśnie z nami
JeÂśli tak to zupeÂłnie niepotrzebnie 8) PrzecieÂż my z miejsca jestesmy w Jej druÂżynie :stop: :spiewa:
Dzis juÂż musi sie pojawiĂŚ w podsumowaniu :rydzyk: Bo jak nie to... :devil: :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Cytat:
Nawet urlopu by nie miaÂła

SzataĂąski plan :xx: :spiewa: ZamknelibyÂśmy JÂą w szklanym ekranie jak kanarka w klatce :D
Lepszy wrĂłbel w garÂści niÂż........... :spiewa: -tak mi siĂŞ jakoÂś napisaÂło :devil:
Cytat:
SzczegĂłlnie ja mam dobre serce

Czesto dajesz tego dowody :tanczy:
Przed chwilÂą daÂłem kolejny dowĂłd :devil:
pewnie niektĂłrych troche musieli zmuszaĂŚ :spiewa:
ktoÂś siĂŞ przyznaÂł Âże kazali ale nie pamiĂŞtam kto :hmm:
JuÂż miaÂłaby dwĂłch staÂłych czytelnikĂłw -takÂże warto :spiewa:
Oj by miaÂła. :xx:
Cytat:
JeÂśli Joasia ma jakieÂś zahamowania to one sÂą zwiÂązane wÂłaÂśnie z nami

JeÂśli tak to zupeÂłnie niepotrzebnie 8) PrzecieÂż my z miejsca jestesmy w Jej druÂżynie :stop: :spiewa:
Joasia boi siĂŞ Âże ogÂłoszĂŞ caÂłemu Âświatu Âże nie odpisaÂła mi na Âżyczenia ÂświÂąteczne. :devil:
Jak siĂŞ kiedyÂś popeÂłniÂło takie przestĂŞpstwo przeciwko ludzkoÂści to siĂŞ nie ma czego dziwiĂŚ Âże siĂŞ ukrywa :spiewa:

A moÂże Joasia nie ma nic ciekawego do powiedzenia i to jest jedyny powĂłd dlaczego nie ma swojego bloga :shock:
A moÂże nie ma swoich poglÂądĂłw - na przykÂład :spiewa:

Jak Joasia nie ma pomysÂłu na pierwszy temat -to my bardzo chĂŞtnie pomoÂżemy .
ZbliÂżajÂą siĂŞ ÂświĂŞta -wiĂŞc moÂże temat o koniecznoÂści skÂładania sobie ÂżyczeĂą -Âże to tak Âładnie jest :devil: :devil: :devil:
maxxx

Asiunia juÂż jest :aniol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: Wto Mar 27, 2007 11:12 pm ]
Lepszy wrĂłbel w garÂści niÂż........... -tak mi siĂŞ jakoÂś napisaÂło
Tylko kto jest tym wrĂłblem :mhm: :xx: :spiewa:
ktoÂś siĂŞ przyznaÂł Âże kazali ale nie pamiĂŞtam kto
YYhmmm wydaje mi sie,Âże to mĂłwil Piotr Marciniak,ale jeÂśli siĂŞ myle to przepraszam :stop:
Joasia boi siĂŞ Âże ogÂłoszĂŞ caÂłemu Âświatu Âże nie odpisaÂła mi na Âżyczenia ÂświÂąteczne.
I tak juz ogÂłosiÂłeÂś,nie ma siĂŞ czego obawiaĂŚ aÂż tak-do taÂśm Oleksego to to jest pikuÂś :spiewa:
A moÂże nie ma swoich poglÂądĂłw - na przykÂład
Jakby Jej tak szef powiedziaÂł to na pewno takie zdanie zmobilizowaÂło JÂą aÂż tak ,Âże byÂśmy mieli kilka stron lektury napisanej przez JoasiĂŞ :aniol:
Jak Joasia nie ma pomysÂłu na pierwszy temat -to my bardzo chĂŞtnie pomoÂżemy .
Jak tylko chce to mogĂŞ Jej pomĂłc,znajdziemy Jej tematy(o!juÂż jeden znalazÂłes :shock: :lol: )Pomocnicy z nas :tanczy: :devil:
W podsumowaniu Joasia mowila takie przydÂługawe zdanie ale udaÂło Jej sie nie zamotaĂŚ :brawa:
Mam jeszcze jakies capsy-ale moÂże jutro zamieszcze :lol: a nawet juz dziÂś :rozglada:
Ale nie mam usmiechu,to znaczy mam ale tylko w gÂłowie :roll: :roll: :roll:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Tylko kto jest tym wrĂłblem :mhm: :xx: :spiewa:
:spiewa: :spiewa: :devil:
Joasia jest oczywiÂście sÂłowikiem :D
W podsumowaniu Joasia mowila takie przydÂługawe zdanie ale udaÂło Jej sie nie zamotaĂŚ :brawa:
NiektĂłrym prezenterom to dosyĂŚ czĂŞsto siĂŞ zdarza ,szczegĂłlnie jak muszÂą mĂłwiĂŚ od siebie
-cieszy mnie to Âże Joasi sie udaÂło.
Przyznam siê ¿e nie widzia³em bo usn¹³em przed 23.00-w moim wieku to ju¿ takie rzeczy nie powinny dziwiÌ :spiewa:
Mam jeszcze jakies capsy-ale moÂże jutro zamieszcze :lol: a nawet juz dziÂś :rozglada:
ÂŚlicznie na tych capsach wyszÂła wiĂŞc moÂże byĂŚ ich trochĂŞ wiĂŞcej :tanczy:
Ale nie mam usmiechu,to znaczy mam ale tylko w gÂłowie :roll: :roll: :roll:
Mimo wszystko dawaj co masz
Jakby Jej tak szef powiedziaÂł to na pewno takie zdanie zmobilizowaÂło JÂą aÂż tak ,Âże byÂśmy mieli kilka stron lektury napisanej przez JoasiĂŞ :aniol:
I znali byÂśmy jej poglÂądy-co by byÂło bardzo ciekawe doÂświadczenie ,bo jak do tej pory to co myÂślimy o Joasi jest tylko wytworem naszych wyobraÂżni
maxxx

Joasia jest oczywiÂście sÂłowikiem
No to siĂŞ zgadzamy :aniol:
Przyznam siê ¿e nie widzia³em bo usn¹³em przed 23.00-w moim wieku to ju¿ takie rzeczy nie powinny dziwiÌ
:devil: w moim teÂż to siĂŞ zdarza :xx:
ÂŚlicznie na tych capsach wyszÂła wiĂŞc moÂże byĂŚ ich trochĂŞ wiĂŞcej
Na tych teÂż Âślicznie wyszÂła wiĂŞc :aniol: :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek
NiektĂłrym prezenterom to dosyĂŚ czĂŞsto siĂŞ zdarza ,szczegĂłlnie jak muszÂą mĂłwiĂŚ od siebie
-cieszy mnie to Âże Joasi sie udaÂło.
Joasia jest dobra we freestyle :tanczy:
I znali byÂśmy jej poglÂądy-co by byÂło bardzo ciekawe doÂświadczenie ,bo jak do tej pory to co myÂślimy o Joasi jest tylko wytworem naszych wyobraÂżni
No tak :spiewa: Ale gdyby sie okazaÂło,Âże ma jakieÂś kompletnie inne poglÂądy niÂż ja to bym siĂŞ zdenerwowaÂł :xx: Ale mimo wszystko chce sie o tym przekonaĂŚ :aniol: Licze na to,Âże jednak zacznie pisaĂŚ tego bloga bo jest za duÂża przewaga tvnowskich facetĂłw..wiĂŞc Joasia musi tÂą przewagĂŞ zniwelowaĂŚ natychmiast! :aniol:
I na sam koniec taki Âśmieszny caps :tanczy: Obrazek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
adam
Fan Forum
Fan Forum

No tak :spiewa: Ale gdyby sie okazaÂło,Âże ma jakieÂś kompletnie inne poglÂądy niÂż ja to bym siĂŞ zdenerwowaÂł :xx: Ale mimo wszystko chce sie o tym przekonaĂŚ :aniol:
Joasia przysz³a na œwiat w jednym celu -aby istnia³a wolnoœÌ s³owa .
To dobrze ¿e ludzie maj¹ ró¿na pogl¹dy-obecny re¿im Kaczyùskich by tak chcia³ :aniol:
NapisaÂłem na blogu u Jacka PaÂłasiĂąskiego i dostaÂłem odpowiedÂż :tanczy:
No to jak dostaÂłem to napisaÂłem na blogu u ÂŁukasza Grassa-jeszcze nie sprawdzaÂłem.

Chce ktĂłregoÂś piĂŞknego dnia odpisaĂŚ Joasi :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:

Czyli wyszÂło ze Joasia jest nie ziemskÂą istotÂą i kamera uwieczniÂła ten moment ,a ty Maxxx to pokazaÂłeÂś-co my teraz mamy myÂśleĂŚ o Joasi :rozglada: :rozglada:
maxxx

To dobrze ¿e ludzie maj¹ ró¿na pogl¹dy-obecny re¿im Kaczyùskich by tak chcia³
Chyba nie chcia³by :lol: Ale mi chodzi³o o to ,¿e wiesz za bardzo lubie Joasie-a jakies odmienne patrzenie w jakiœ zasadniczych sprawach mog³oby to zachwiaÌ ,¿e siê tak wyra¿e :spiewa: Ale to jest wró¿enie z fusów 8)
NapisaÂłem na blogu u Jacka PaÂłasiĂąskiego i dostaÂłem odpowiedÂż
MĂłwiÂł wlasnie ,Âże stara siĂŞ kazdemu odpisywaĂŚ-widaĂŚ mĂłwiÂł prawdĂŞ,w co nie wÂątpiÂłem :aniol: A na jakies zasadzie to jest ,Âże Ci odpisaÂł tam pod blogiem co sÂą wpisy,czy jakoÂś adres trzeba podaĂŚ,szczerze mĂłwiÂąc nie zagÂłebiÂłem siĂŞ jeszcze w tej stronie :spiewa:
Chce ktĂłregoÂś piĂŞknego dnia odpisaĂŚ Joasi
Kiedys przyjdzie taki dzieĂą.. :xx:
Czyli wyszÂło ze Joasia jest nie ziemskÂą istotÂą i kamera uwieczniÂła ten moment ,a ty Maxxx to pokazaÂłeÂś-co my teraz mamy myÂśleĂŚ o Joasi
Nie wiem :cicho: Bo to zmienia postac rzeczy,lepiej uwaÂżaĂŚ na 'obcych' :P Ale badzmy odwaÂżni 8) Joasia jest nieziemska to fakt :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Cytat:
To dobrze ¿e ludzie maj¹ ró¿na pogl¹dy-obecny re¿im Kaczyùskich by tak chcia³

Chyba nie chciaÂłby :lol:
ZapomniaÂłem na koĂącu umieÂściĂŚ :spiewa: :spiewa: -wÂłaÂśnie to -wiem Âże wiele osĂłb mogÂło siĂŞ zbulwersowaĂŚ za co przepraszam :rydzyk: :rydzyk:
Ale mi chodzi³o o to ,¿e wiesz za bardzo lubie Joasie-a jakies odmienne patrzenie w jakiœ zasadniczych sprawach mog³oby to zachwiaÌ ,¿e siê tak wyra¿e :spiewa: Ale to jest wró¿enie z fusów 8)
JesteÂś jeszcze mÂłody i wielu sprawach na pewno zmienisz jeszcze w swoim Âżyciu poglÂądy-nie chciaÂłbyÂś aby aby to Joasia byÂła autorkÂą zmiany sposobu patrzenia na Âświat. :mhm:
Po to prowadzi siê rozmowy aby poszerzaÌ swój œwiatopogl¹d -Ja bym z przyjemnoœci¹ pozna³ odmienne zdania na ró¿ne tematy i przedyskutowa³ je z Joasi¹ .
Najgorsze bu byÂło to jakby Joasia byÂła gÂłucha na poglÂądy innych ,a to ze moÂże mieĂŚ inne zdanie to mogÂła by byĂŚ jej wielka zaleta.
Trudno dyskutuje siĂŞ z kimÂś kto ma takie same poglÂądy -dyskusja nie ma sensu :mhm:
MĂłwiÂł wlasnie ,Âże stara siĂŞ kazdemu odpisywaĂŚ-widaĂŚ mĂłwiÂł prawdĂŞ,w co nie wÂątpiÂłem :aniol: A na jakies zasadzie to jest ,Âże Ci odpisaÂł tam pod blogiem co sÂą wpisy,czy jakoÂś adres trzeba podaĂŚ,szczerze mĂłwiÂąc nie zagÂłebiÂłem siĂŞ jeszcze w tej stronie :spiewa:
Wszystkie odpowiedzi zamieszczane s¹ w blogu ¿e ka¿dy mo¿e przeczytaÌ-g³ównie chodzi o to ¿e autor bloga pisze mini artyku³ i wszyscy wypowiadaj¹ siê na ten temat.A sam autor tez w³¹cza sie do dyskusji
Cytat:
Chce ktĂłregoÂś piĂŞknego dnia odpisaĂŚ Joasi

Kiedys przyjdzie taki dzieĂą.. :xx:
Mam nadzieje Âże doÂżyjĂŞ tego dnia :rydzyk:
Nie wiem :cicho: Bo to zmienia postac rzeczy,lepiej uwaÂżaĂŚ na 'obcych' :P Ale badzmy odwaÂżni 8) Joasia jest nieziemska to fakt :spiewa:
Nie ziemska-czyli z innej planety czy nie ziemska Âże aÂż niebiaĂąska :mhm:
maxxx

ZapomniaÂłem na koĂącu umieÂściĂŚ -wÂłaÂśnie to -wiem Âże wiele osĂłb mogÂło siĂŞ zbulwersowaĂŚ za co przepraszam
No bo juz mna zagotowaÂło :spiewa: sÂłowo reÂżim uratowaÂło mnie od dalszego komentarza w tej sprawie ale koniec o tym :xx:
JesteÂś jeszcze mÂłody i wielu sprawach na pewno zmienisz jeszcze w swoim Âżyciu poglÂądy-nie chciaÂłbyÂś aby aby to Joasia byÂła autorkÂą zmiany sposobu patrzenia na Âświat.
Po to prowadzi siê rozmowy aby poszerzaÌ swój œwiatopogl¹d -Ja bym z przyjemnoœci¹ pozna³ odmienne zdania na ró¿ne tematy i przedyskutowa³ je z Joasi¹ .
Najgorsze bu byÂło to jakby Joasia byÂła gÂłucha na poglÂądy innych ,a to ze moÂże mieĂŚ inne zdanie to mogÂła by byĂŚ jej wielka zaleta.
Trudno dyskutuje siĂŞ z kimÂś kto ma takie same poglÂądy -dyskusja nie ma sensu
Generalnie zgadzam sie z wszystkim.TeÂż chĂŞtnie podyskutowaÂłbym z JoasiÂą i nie tylko :aniol: Ja jestem otwarty na innych ludzi-no oczywiÂście nie w przypadku wszystkich,ale to chyba naturalne dla rodzaju ludzkiego :spiewa: No ale to nie wÂątek o mnie-dlatego nie Âśmiem zabieraĂŚ miejsca :rozglada: Ale tak jak mowie mozemy pĂłki co sobie domniemywaĂŚ co by byÂło gdyby..gdyby byÂł blog oczywiÂście :D
SÂą wyjÂątki :tanczy: Bo chyba mamy podobny poglÂąd na temat Joasi-a chyba nie tak trudno sie Nam dyskutuje :aniol:
Wszystkie odpowiedzi zamieszczane s¹ w blogu ¿e ka¿dy mo¿e przeczytaÌ-g³ównie chodzi o to ¿e autor bloga pisze mini artyku³ i wszyscy wypowiadaj¹ siê na ten temat.A sam autor tez w³¹cza sie do dyskusji
PosprawdzaÂłem juÂż jak to wyglÂąda :spiewa: Nie to Âżebym nie wierzyÂł bo styl wypowiedzi pasuje mi do pana Jacka ale skÂąd masz pewnoÂśc ,Âże to on :spiewa:
Nie ziemska-czyli z innej planety czy nie ziemska Âże aÂż niebiaĂąska
Nazywaj jak chcesz :aniol: Powiedzmy,Âże jedno i drugie-przynajmniej sprzed ekranu tv patrzac i oceniajÂąc :aniol: :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Cytat:

SÂą wyjÂątki :tanczy: Bo chyba mamy podobny poglÂąd na temat Joasi-a chyba nie tak trudno sie Nam dyskutuje :aniol:
trudno siĂŞ z tobÂą nie zgodziĂŚ - nie do koĂąca moja teoria przekÂłada siĂŞ na praktykĂŞ :hmm:
PosprawdzaÂłem juÂż jak to wyglÂąda :spiewa: Nie to Âżebym nie wierzyÂł bo styl wypowiedzi pasuje mi do pana Jacka ale skÂąd masz pewnoÂśc ,Âże to on :spiewa:
Podpisuje siĂŞ Jacek P. :D
Cytat:
Nie ziemska-czyli z innej planety czy nie ziemska Âże aÂż niebiaĂąska

Nazywaj jak chcesz :aniol: Powiedzmy,Âże jedno i drugie-przynajmniej sprzed ekranu tv patrzac i oceniajÂąc :aniol: :spiewa:
jestem za niebiaĂąska wersjÂą

A czy tak w ogĂłle to Pani KryĂąska byÂła dziÂś na wizji :mhm:
maxxx

Podpisuje siĂŞ Jacek P.
Albo JP :spiewa: A Joasia to jest DÂżej Kej 8)
jestem za niebiaĂąska wersjÂą
I niech ta wersja zostanie :tanczy: NiebiaĂąska :aniol:
A czy tak w ogĂłle to Pani KryĂąska byÂła dziÂś na wizji
Powiem Ci,Âże pani KryĂąskiej nie widziaÂłem ale tez nie ogladalem na bierzÂąco :rozglada:
Wieczorem powinna byĂŚ ku naszej uciesze :spiewa:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

No i jest :tanczy: WÂłaÂśnie sÂłucham serwisu w jej wykonaniu ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
ODPOWIEDZ