uffffffffffffffffffffffff to najwyÂższa juÂż pora!! Jutro Justyna w Faktach po takiej dÂługiej przerwie...czyÂżby dodatkowe dni wolne ?? bo pomimo, Âże w ubiegÂłym tygodniu nie prowadziÂła FaktĂłw to w Magazynie teÂż jej nie byÂło ale cieszmy siĂŞ !!! KONIEC ZAUTOMATYZOWANIA FAKTĂW!!! (przynajmniej na jakiÂś czas:))
No i wreszcie Fakty "wyglÂądaÂły" i miaÂły taki przebieg jaki zawsze powinny mieĂŚ. Dlatego tak byÂło bo prowadziÂła je oczywiÂście Justyna a nie Âżadne a*tomaty . Oby tak dalej byÂło bo aÂż przyjemnie siĂŞ oglÂąda ten program widzÂąc wÂłaÂśnie JustynĂŞ P. niÂż np. kiwajÂącego sie na wszelkie mozliwe strony Âświata Grzesia K. przekazujÂącego informacje z szybkoÂściÂą karabinu maszynowego.
emi pisze:
hmmm...czemu napisaÂłes "a*tomaty", przeciez w roli prowdzÂącego jest tylko jeden a*tomat. Ale to i tak za duzo..
Zgadza siê:) tylko jeden. Liczba mnoga to tak dla podniesienia wartosci Justyny w tym programie. A z Twoim stwierdzeniem, ze to i tak za du¿o siê zgadzam w 100 % . No ale có¿...nie ka¿dy mo¿e byÌ doskona³y lub prawie doskona³y w tym co robi
A dzisiaj StysÂława mnie poprostu rozbroiÂła swoim tupetem
otó¿ przy okazji wiadomoœci o zmar³ym dzinnikarzu rzeczpospolitej powiedzia³a ze zosta³ on odznaczony nagroda za rzetelnoœc i profesjonalizm, po czym doda³a " co w pracy dziennikarza jest niezbêdne " czy coœ w tym rodzaju
STYSIU kochanie Âżetelny dziennikarz ?
i to w ustach kogoÂś kto uprawia dziennikarstwo czysto nastawione na newsa w dodatku czasem jest moÂżna mieĂŚ podejrzenia ze jest homofoben ????
DarowaÂła by to sobie tak samo jak komentowanie materiaÂłu Siana o kibicach obraÂżajÂących czarnoskĂłrego piÂłkarza
Ale i tak ciesze siĂŞ ze StyÂśka prowadziÂła bo od razu Fakty byÂły profesjonalne i fajnie siĂŞ je oglÂądaÂło.
chyba dlatego siê spóŸnili, bo materia³ Sekiego przyszed³ za póŸno (najpierw by³a jego zapowiedŸ, póŸniej zapowiedŸ i materia³ Tomasza Sianeckiego, a potem znowu zapowiedŸ i w koùcu materia³ tomka se.
emi pisze:Dziœ Stys³awa koncz¹c Fakty powiedzia³a "zaprszam na jutro punkt 19", wczoraj tez tak mówi³a, i co? spóŸnili sie dwie minuty..
no tak ale zawsze fakty sÂą punktualnie o 19:00(no z sekundami )i dziÂś tez by byÂły gdyby nie te reklamy no mogÂła by byĂŚ tylko ta jedna Na WspĂłlnej i spuÂźnieli sie gdzieÂś ponad minute
Dziœ Justyna na ró¿owo i bojowo!!Wilki na pocz¹tku, wilki na koùcu Fajnie Swoj¹ drog¹ zastanawia mnie fakt kto(bo wczoraj Justyna powiedzia³a, ze prawdopodobnie w tym tygodniu bêd¹ Fakty z Kolonii)poprowadzi Fakty z Kolonii??Czy to bêdzie Justyna czy ktoœ inny (myœlê, ze prawie wszyscy by tam byli odpowiedni)
TVN_FAN pisze:SwojÂą drogÂą zastanawia mnie fakt kto(bo wczoraj Justyna powiedziaÂła, ze prawdopodobnie w tym tygodniu bĂŞdÂą Fakty z Kolonii)poprowadzi Fakty z Kolonii??Czy to bĂŞdzie Justyna czy ktoÂś inny (myÂślĂŞ, ze prawie wszyscy by tam byli odpowiedni)
ja mysle ze to bĂŞdzie Bogdan Rymanowski bo w ten tydzieĂą StyÂśka bĂŞdzie w studiu od piÂątku a to wydanie z Kolonii mi sie wydaje Âże bĂŞdzie w czwartek bo wtedy tam bĂŞdzie papieÂż
pawell pisze:no bo a*tomata to moÂżna na pewno wykreÂśliĂŚ
No moim zdaniem to idealny sk³ad by³by taki jak pisze emi czyli Justyna w studiu w Warszawie a Rymanowski+Jacek Pa³asiùski z Kolonii. Pe³na profeska by³aby wtedy i pe³na przyjemnoœÌ w ogl¹daniu dla nas. A co do a*tomata...có¿...w TVN-ie potrafi¹ widza zaskoczyÌ ale nie....to jakby z³y sen gdyby to Grzeœ K. wydelegowany zosta³ do Kolonii