Odczepcie siĂŞ od PieczyĂąskiego. Cholera, czy myÂślicie, Âże Justyna awanse, nowe programy zaÂłatwia sobie w sypialni. OpanowaÂła Was jakaÂś teoria spisku. MoÂże i ma lepiej niÂż inni, ale czy TO Jej wina, Âże pokochaÂła swojego szefa

NapisaÂłem, Âże sÂłowo anchor nie pasuje mi teraz do nikogo, bo nikogo bym tak nie okreÂśliÂł. Faktycznie, jedynym byÂł Lis. Ale Holecka lepsza od JustynyProsze ciĂŞ tylko mi nie mĂłw Âże Justyna jest Anchorem.... :? jedynym Anchorem tak naprawde w Polsce jest Lees... a z kobiet to juÂż prĂŞdzej danka Holecka niÂż Justyna... Anchor musi miec klase a nie miotac siĂŞ za mikrofonem jak steczkowska na eurowizji...

Oj, maj¹ i to sporo. Prowadz¹cy to z za³o¿enia osoba, która wie jednak trochê wiêcej od ciebie co siê sta³o dziœ i wyjaœnia to. To musi byÌ osoba która budzi szacunek, ma autorytet i jest wiarygodna. Sorry, ale wolê jak Fakty prowadzi starsza ode mnie Justyna ni¿ Anita, z któr¹ teoretycznie mog³em siê bawiÌ w piaskownicy i ci¹gn¹Ì za warkoczyki w przedszkolu.A co maj¹ do tego lata ? uwa¿asz ze jest jakaœ granica wieku ? jestes zajebista najlepsza el masz 26 lat wiêc na twoje miejsce niech idzie Kajdanowicz który nie wie nic o dziennikarstwie ale za to jest starszy...
Anitka akurat reporterkÂą byÂła w odrĂłznieniu od JustyÂś ktĂłra od razu zaczĂŞÂła gwiazdorzyĂŚ w tvn...
A Justyna do tvn24 to przyszÂła tak z ulicy. Ot, przechodziÂła przez AuustĂłwke i pomyÂślaÂła, Âże zajrzy pod numer3, moÂże jakieÂś fajne ciacho bĂŞdzie do wyrwania. Pech chciaÂł, Âże w wchodzÂąc w drzwiach wpadÂł na niÂą PieczyĂąski, ktĂłry pomyslaÂł "Tak, ona poprowadzi w kanale ktĂłry tworze program informacyjny". Prooosze cie, nie pamiĂŞtasz jak codziennie rano sÂłuchajÂąc Radia Zet witaÂła CiĂŞ Justyna Pochanke- Rymczarz

michos pisze:Ucisz siê cz³owieku wreszcie....................... Zauwa¿y³em, ze ty w ogóle pochanke uwa¿asz za jak¹œ boginiê a Anitkê i te¿ innych prezenterów uwa¿asz za jakiœ tumanów.
Po pierwsze nie uciszê siê, bo ¿yje w kraju w którym mogê powiedzieÌ to co naprawdê myœlê czy siê to komuœ podoba czy nie. Po drugie, skoro nie umiesz dyskutowaÌ to za³ó¿ forum o Anicie na którym dostaniesz bana jak powiesz, ¿e mia³a podkr¹¿one oczy. A po trzecie wcale nie uwa¿am Pochanke za boginiê, poprostu ja ceniê i uwa¿am za pewien zawodowy wzór. Zgodzê siê, ¿e nie mam najwy¿szego zdania o polskich prezenterach- mo¿e za du¿o czasu spêdzi³em w Stanach i mam trochê inny punkt widzenia. Có¿, to co prezentuje wiêkszoœÌ polskich prezenterów to g³êboka prowincja- kompletny brak polotu i osobowoœci. Takie moje zdanie i mam do niego PRAWO