Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

TVN_FAN pisze: No i chyba jak siĂŞ okazuje FaktĂłw z Kolonii jednak chyba nie bĂŞdzie:( a przynajmniej nie bĂŞdÂą (chyba)oficjalnie zapowiedziane. A szkoda bo ciekawie mogÂłoby byĂŚ!!
ehhh szkoda ale jeszzce nie wiadomo :roll: a jak jutro nie bĂŞdzie specjalnego wydania z Kolonii no moÂże przynajmniej dadzÂą materiaÂł bo ani wczoraj ani dziÂś nie byÂło :cry:
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

Wczoraj z Kolonii tylko Jacek mĂłwiÂł. a dzis nic, szkoda. Jak jutro ma Papiez przyjechac to napewnio jakis materiaÂł bedzie. :D
A ogĂłlnie Fakty dzis jak zwykle swietne :D
ha! i jak StyÂśka powiedziaÂła, fakty swojej pory emisji nie zmieniÂą.
....w świecie Faktów....
Al
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Al »

przez StyÂśkĂŞ planuje wieczĂłr tak, by mĂłc pooglÂądac fakty :mlotek: ... ja przez niÂą oszalejĂŞ :serce: :wink:
Ostatnio zmieniony czwartek 18 sie 2005, 22:23 przez Al, łącznie zmieniany 1 raz.
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

TeÂż staram siĂŞ robiĂŚ tak by oglÂądaĂŚ "Fakty" lub magazyn "24 godziny"
Wróciłem!!
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

emi pisze: ha! i jak StyÂśka powiedziaÂła, fakty swojej pory emisji nie zmieniÂą.
A szkoda, po mogÂłyby byĂŚ o 19.30 (uwaga o 19.00), a popoÂłudniowe o 17.00 (popoÂłudniowa uwaga o 16.45). ByÂłaby wtedy zaÂżarta konkurencja z WiadomoÂściami i Teleexpresem.
pawell

wÂłoch pisze:A szkoda, po mogÂłyby byĂŚ o 19.30 (uwaga o 19.00), a popoÂłudniowe o 17.00 (popoÂłudniowa uwaga o 16.45). ByÂłaby wtedy zaÂżarta konkurencja z WiadomoÂściami i Teleexpresem.
teraz to narazie niech nie zmieniajÂą bo widaomo jaki ma zasiĂŞg TVN a jaki TVP jak bĂŞdzie naziemna telewizja cyfrowa i zwiĂŞkszy sie zasieg TVN-u to wtedy by mogli o tym pomyÂśleĂŚ :wink:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Fakty z Justyn¹ w roli g³ównej dziœ jak zwykle by³y spoko!! Jednak szkoda, ¿e wbrew wczeœniejszym (nieœmia³ym bo nieœmia³ym ale jednak) zapowiedziom nie by³y to Fakty z Kolonii :( A po reporta¿u o Papie¿u Janie Pawle II odnis³em wra¿enia jakby siê Justysia wzruszy³a. Ale mo¿e to tylko wrazenie.
ZIMA
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

A mi dzisiejsze Fakty nie podobaÂły siĂŞ ani trochĂŞ. NajwiĂŞksze zawiedzenie - brak materiaÂłu o przybyciu Ojca ÂŚwiĂŞtego do Kolonii. Sam live nie wystarczy. Bardzo mnie to rozczarowaÂło. No i bezsensowny komenarz Pochanke, Âże Âżyczy sÂłonecznego dnia. :? JeÂśli nie ma nic do powiedzenia, to niech nic nie mĂłwi, a jak chce ÂżyczyĂŚ slonecznego dnia, to niech przeniesie siĂŞ na 16:45. Ostatnio komentarze Pochanke sÂą, aby byĂŚ. OdnoszĂŞ takie wraÂżenie. Jest to bardzo dobra dziennikarka, ale ostatnio coÂś jest taka za bardzo "markowa". Jej komentarze coraz czĂŞÂściej bywaÂły nietrafne, jak np. ta punkt 19. Mizerne te Fakty dziÂś byÂły, oj mizerne.
pawell

Marcin pisze: No i bezsensowny komenarz Pochanke, Âże Âżyczy sÂłonecznego dnia. :?
powiedziaÂła "ÂŻyczĂŞ sÂłonecznego wieczoru" :? :?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Aha. Niemniej jednak komentarz ten wydaje mi siĂŞ bez sensu i zbĂŞdny.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

mnie siĂŞ wydaÂł conajmniej dziwny :D
ale potem dopowiedziaÂła ze jest szansa jeszcze na sÂłoĂące wyjÂżaÂłam za okno i rzeczywiÂście byÂło jasno wiĂŞc ok :D

Mnie rĂłwnieÂż bardzo nie bodobaÂł siĂŞ brak materialu o Ojcu ÂŚwiĂŞtym :?
Na pierwszy rzut oka widaĂŚ Âże StyÂśka i PaÂłasiĂąski majÂą sentyment do Jana PawÂła II, ja eÂż mam ale tak nie moÂżna :(
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Marcin pisze:A mi dzisiejsze Fakty nie podobaÂły siĂŞ ani trochĂŞ. NajwiĂŞksze zawiedzenie - brak materiaÂłu o przybyciu Ojca ÂŚwiĂŞtego do Kolonii.
A mi siê podoba³y. W³aœnie dobrze, ¿e nie by³o tego materia³u, bo ju¿ nudna ca³a ta Kolonia. Przyjecha³, by³ live, powiedzieli to, co najwa¿niejsze (reakcja Niemców, iloœÌ Niemców i W³ochów itp.). Materia³ by³by nudny, bo materia³y czêœciowo opowiadaj¹ce o Œwiatowych Dniach M³odzie¿y by³y ju¿ w poprzednich wydaniach. Przygotowywa³a coœ Renata Kijowska, a wczeœniej Brygida Grysiak.
Marcin pisze:No i bezsensowny komenarz Pochanke, Âże Âżyczy sÂłonecznego dnia. :?
PowiedziaÂła, Âże Âżyczy "sÂłonecznego wieczoru", a nie dnia. Pewnie sama nie wiedziaÂła o co w tym chodzi...

Ale i tak uwielbiam jak czyta i akcentuje wyrazy. :D
arti
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arti »

"s³onecznego wieczoru" ale doda³a potem, ¿e jeszcze o tej porze mo¿na promyki s³oùca znaleŸÌ (nie dos³ownie) ;)
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

TeÂż uwielbiam jak czyta. W ogĂłle jÂą uwielbiam, ale niektĂłre komentarze wali po to, aby coÂś powiedzieĂŚ.
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

No troche mnie zdziwiÂł ten komentasz o sÂłonecznym wieczorze, ale wydawaÂło mi siĂŞ, Âże na poczÂątku chciaÂła powiedzieĂŚ sÂłonecznego weekendu ale siĂŞ chciaÂła jakoÂś poprawiĂŚ i dlatego tak wyszÂło
Wróciłem!!
ODPOWIEDZ