Dziwnie? Czemu? Mo¿e trochê jak wró¿ka. Brakuje tylko kuli i wró¿enia z fusów. A tak na powa¿neie to bardzo fajnie dzisiaj wygl¹da³a. A dziwnie - mo¿e i dziwnie, grunt, ¿e fajnie.
Przemek pisze:Jakie Justysia ma dzis Âładne kolczyki...
No nie tylko kolczyki Wdzianko te¿ ma fajne. WidaÌ by³o podczas materia³u Marka Nowickiego, ¿e wra¿enie na niej zrobi³y te ostatnie tragedie z psami w roli g³ównej. No ale by³ jeden minus :? nic nie wspomniano o wielkim wydarzeniu jakie ju¿ za 75 minut siê rozpocznie !! Oj nie³adnie Fakty !!
Ale mam nadziejĂŞ, ze jutro po awansie WisÂły Justyna na samym poczÂątku powie o tym
TVN_FAN pisze:WidaÌ by³o podczas materia³u Marka Nowickiego, ¿e wra¿enie na niej zrobi³y te ostatnie tragedie z psami w roli g³ównej.
Moze dlatego ze sama ma chyba ze 3 psy i córkê, heh napewno nie chcia³aby aby cos takiego jej sie przydazy³o. Ale materia³ by wstrzasaj¹cy...ja tez mam psa, i nie wyobrazam sobie jakby móg³ np. mnie pogry¿Ì. yhhh...okropne.:/
TVN_FAN pisze:
No ale byÂł jeden minus :? nic nie wspomniano o wielkim wydarzeniu jakie juÂż za 75 minut siĂŞ rozpocznie !! Oj nieÂładnie Fakty !!
Ale mam nadziejĂŞ, ze jutro po awansie WisÂły Justyna na samym poczÂątku powie o tym
heheh...mĂłwili wczoraj, wiec dzis cĂłz by mogli powiedziec nowego? Napewno jutro cos bedzie.. mam nadzieje ze awansujemy.
A co do kolczykĂłw...
CĂłz, powiedziaÂłabym ze te kolczyki ja odmaÂładzajÂą:) Aczkolwiek nie za bardzo mi sie podobajÂą,. OgĂłlnie fajnie wygladaÂła..
Fakt! Dopiero teraz zauwa¿y³am, ¿e wczoraj, jeœli chodzi o fryzurê, to nie wygl¹da³a zbyt ciekawie: najpierw opadajace wósy, potem w srodku krótkie, proste, a potem z nowu to samo, ca na pocz¹tku. Justyno, wróÌ do sej starej, drapie¿nej fryzurki
A tak w ogĂłle to kolczyki spox i komentarze rewelka jak zwykle!
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Moze wraca do starej fryzury, w ktorej wygladaÂła o wiele lepiej Duzo na to wskazuje. I kolczyki dziÂś tez wiszÂące,ale Âładniejsze niz wczoraj. hmm...moze znĂłw zmienia image..
RzeczywiÂście-dziÂś byÂła delikatna odmiana.Justyna powrĂłciÂła do innej "odnowionej"fryzury w ktĂłrej jest jej teÂż dobrze oczywiÂście. Kolczyki byÂły teÂż fajne ale tez nie tak bardzo odlotowe jak te wczorajsze !! A szkoda . No i na szczĂŞÂście dla FaktĂłw doczekaliÂśmy siĂŞ teÂż dziÂś komentarza o tym wczorajszym pogromie ateĂąskim !! No i doÂś wywaÂżony komentarz Justyny na koniec "Âże kibice czekali 9 lat to mogÂą poczekaĂŚ jeszcze dÂłuÂżej i pewnie poczekajÂą..." Jasne !! Poczekamy !! MoÂże nasze wnuki siĂŞ doczekajÂą
To taka maÂła aluzja do wyczyĂłw naszych kochanych piÂłkarzy !!MoÂże nie na miejscu ale powstrzymaĂŚ siĂŞ nie mogÂłem