Marcin pisze:SÂławiĂąska nie. Ona jest ÂświetnÂą reporterkÂą i niech tak pozostanie. ProwadziÂła kiedyÂś popoÂłudniowe "Fakty" i starczy. O 19 powinni byĂŚ najlepsi z najlepszych.[color]
Jest ÂświetnÂą reporterkÂą ale ostatnio jej coraz mniej jest

Moderator: Łukasz
Marcin pisze:SÂławiĂąska nie. Ona jest ÂświetnÂą reporterkÂą i niech tak pozostanie. ProwadziÂła kiedyÂś popoÂłudniowe "Fakty" i starczy. O 19 powinni byĂŚ najlepsi z najlepszych.[color]
JeÂśli to prawda co pisze Press to wszystko wskazuje na to, Âże Patrycja wsiadÂła do samolotu o nazwie TV Puls bo co mogÂłaby robiĂŚ poza Faktami i TVN24. Beaty to ja nie bardzo widzĂŞ w "Faktach". Ona ma taki ciepÂły styl prowadzenia a to musi byĂŚ ktoÂś jak np Justyna czy Patrycja czyli "na chÂłodno".Press twierdzi, Âże drugÂą z par bĂŞdzie Tadla i Marciniak.
JeÂśli to prawda co pisze Press to wszystko wskazuje na to, Âże Patrycja wsiadÂła do samolotu o nazwie TV Puls bo co mogÂłaby robiĂŚ poza Faktami i TVN24. Beaty to ja nie bardzo widzĂŞ w "Faktach". Ona ma taki ciepÂły styl prowadzenia a to musi byĂŚ ktoÂś jak np Justyna czy Patrycja czyli "na chÂłodno".Press twierdzi, Âże drugÂą z par bĂŞdzie Tadla i Marciniak.
Patrycja nie przechodzi do TV Puls - to informacja potwierdzona.redix pisze:JeÂśli to prawda co pisze Press to wszystko wskazuje na to, Âże Patrycja wsiadÂła do samolotu o nazwie TV Puls
Drugi? :> OdkÂąd L.KaczyĂąski jest Prezydentem udzielaÂł Faktom z USA juÂż czterech wywiadĂłw, natomiast J.KaczyĂąski dwĂłch.Ptr15 pisze:Jak zobaczyÂłem Lecha KaczyĂąskiego to pomyÂślaÂłem: O! coÂś siĂŞ zaczyna zmieniaĂŚ, bo to juÂż drugi wywiad dla FaktĂłw.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości