Drodzy Forumowicze,
(teraz wyobraŸcie sobie d³ugo oczekiwany bia³y dym nad nag³ówkiem forum)
Mamy moderatora - marcin_pabianice. Wiem, ¿e kandydatura wielu siê nie spodoba, bo uwa¿acie, ¿e jest zbyt k³ótliwy. Ale w sumie wiêcej jest plusów przemawiaj¹cych za tym, ¿eby to w³aœnie on zosta³ moderatorem, ni¿ minusów. Dobrze zna forumowe zasady i ju¿ od d³u¿szego czasu trochê pomaga³ w moderowaniu, mo¿na mu ufaÌ. Myœlê, ¿e to w obecnej chwili jedyna osoba, która utrzyma porz¹dek na forum i wie jak to zrobiÌ.
ÂŻeby nie byÂło nieporozumieĂą to dwie bardzo waÂżne rzeczy. Po pierwsze, Marcin zostaje moderatorem w dziale "Na kaÂżdy temat". KtoÂś tam sugerowaÂł, Âże jest on zbyt agresywny, Âże niezaleÂżne dyskusje o TVN i TVP mogÂłyby siĂŞ skoĂączyĂŚ, wiĂŞc Âżeby nie byÂło obaw bĂŞdzie w takim neutralnym dziale, gdzie o TVP i TVN nie dyskutujemy. Po drugie, Marcin obiecaÂł mi na PW, Âże siĂŞ uspokoi i bĂŞdzie siĂŞ staraÂł byĂŚ lubianym i jednoczeÂśnie dobrym moderatorem.
W zwi¹zku z tym MaÌkowi zmieniam dzia³. Zamiast "Na ka¿dy temat" dostanie "Kana³y tematyczne TVN" i dodatkowo jeszcze jeden - "TVN Fakty". W "Za³odze TVN" i "Telewizja TVN" na razie dodatkowego moderatora (poza mn¹) nie bêdzie. Bêdê te¿ namawia³ marcina_pabianice ¿eby zmieni³ nick na Marcin. Bêdzie lepiej i profesjonalniej wygl¹da³o na stronie g³ównej forum.
Nie chciaÂłem wybieraĂŚ kogoÂś innego, bo nie ma na forum osoby, ktĂłraby tak dobrze znaÂła standardy i zadania ktĂłre wypeÂłniaÂł szymcio z MaĂŚkiem. BĂŞdzie dobrze.