Jesienna ramówka TVN
Moderator: Łukasz
Jesienna ramĂłwka TVN
MĂłj program TVN na sezon jesienny 2005
PoniedziaÂłek - PiÂątek
16:30 Fakty TVN
16:45 Prognoza pogody
16:50 Pascal Express
17:00 Rozmowy w toku
18:10 Uwaga!
18:40 Studio Fakty (pr. publicystyczny, rozmowy z goœÌmi prow. K.K. Zaleska/G.Miecugow/A.Werner )
19:00 Fakty TVN
19:30 Sport
19:40 Pogoda
19:50 W11 wydziaÂł Âśledczy <pon-czw>
19:50 Superkino - kulisy<pt.> kulisy filmĂłw nadawnych w Superkinie"
20:00 Superkino <pt>
20:30 Na wspĂłlnej <pon-czw>
21:00 Wyprawa Robinson <pon. wt.>
21:00 NajsÂłabsze ogniwo <Âśr>
21:00 Prawdziwe historie <czw>
Sobota
17:05 Maraton uÂśmiechu
17:30 Pascal po prostu gotuj!
18:00 Uwaga
18:25 Pomoc domowa - serial komediowy- powt.
19:00 FaktyTVN oraz Sport <wejÂście ze studia sportu na koniec faktĂłw>
19:35 Pogoda na weekend
19:45 Pomoc domowa <premiera>
20:20 Kryminalni
21:20 Nowy format TVN
PoniedziaÂłek - PiÂątek
16:30 Fakty TVN
16:45 Prognoza pogody
16:50 Pascal Express
17:00 Rozmowy w toku
18:10 Uwaga!
18:40 Studio Fakty (pr. publicystyczny, rozmowy z goœÌmi prow. K.K. Zaleska/G.Miecugow/A.Werner )
19:00 Fakty TVN
19:30 Sport
19:40 Pogoda
19:50 W11 wydziaÂł Âśledczy <pon-czw>
19:50 Superkino - kulisy<pt.> kulisy filmĂłw nadawnych w Superkinie"
20:00 Superkino <pt>
20:30 Na wspĂłlnej <pon-czw>
21:00 Wyprawa Robinson <pon. wt.>
21:00 NajsÂłabsze ogniwo <Âśr>
21:00 Prawdziwe historie <czw>
Sobota
17:05 Maraton uÂśmiechu
17:30 Pascal po prostu gotuj!
18:00 Uwaga
18:25 Pomoc domowa - serial komediowy- powt.
19:00 FaktyTVN oraz Sport <wejÂście ze studia sportu na koniec faktĂłw>
19:35 Pogoda na weekend
19:45 Pomoc domowa <premiera>
20:20 Kryminalni
21:20 Nowy format TVN
moja propozycja to program pt. "ostra szkola"
bohaterami programu byliby mlodzi ludzie ktore przes cale lato mieszkaliby w szkole, w ktorej sa stosowane ostre metody jak sto lat temu... czyli bicie linijka po rekach itd.
taka mieszanka real-life-soap i fiction..
podobne programy juz byly emitowane we francji i w anglii
bohaterami programu byliby mlodzi ludzie ktore przes cale lato mieszkaliby w szkole, w ktorej sa stosowane ostre metody jak sto lat temu... czyli bicie linijka po rekach itd.
taka mieszanka real-life-soap i fiction..
podobne programy juz byly emitowane we francji i w anglii
jesien 2005
O nie najsÂłabsze ogniwo raz w tygodniu? Wykluczone :mad: Minimum 3 razy w tygodniu.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
W ogóle w tej ramówce nie powinno byÌ "Najs³abszego ogniwa". To najg³upszy program, jaki w ¿yciu ogl¹da³am pod wzglêdem formy i treœci! A co do Szczuki to powstrzymam siê od komentarza, oprócz jednego, bo mog³yby paœÌ jeszcze bardziej nieprzyjemne s³owa: to wstrêtna wiedŸma (ubiór), do³ujaca ludzi!
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
ramĂłwka 2005
"Najs³absze Ogniwo" jest programem z pewn¹ formu³¹.Prowadz¹ca ma byÌ niemi³a,nieuk³adna,zimna i metaliczna.A Kazimiera Szczuka œwietnie siê w t¹ formu³ê wpasowa³a.Po za tym jest niezmiernie inteligentn¹ osob¹.Jej komentarze s¹ rewelacyjne i ma ciêty jêzyk.A co do ubioru (tylko na czarno),œwietny pomys³ klasycznie,ch³odno a dziêki temu tworzy pewnien wizerunek.Najs³absze Ogniwo to œwietny program wy³¹cznie dziêki prowadz¹cej.Mo¿esz siê z tym oczywiscie nie zgadzac.W ka¿dym razie ¿yczê Kazii wszystkiego najlepszego.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
- faithless
- Początkujący
- Kontakt:
Przemku, co za przerazajÂące propozycje !
PoniedziaÂłek - PiÂątek
"Pascal Express" Nie ma szans by znalazÂł sie w jesiennei ramĂłwce
"Studio Fakty" ludzie nie cierpjÂą politykĂłw ! Kto po przyjsicu z pracy by se nimi gÂłowe zawracaÂł ? JeÂżeli wogle to wiksze szanse ma po faktach
Nie jestem fanem "Wyprawa Robinson" Mam nadzieje ze ten program nie pojawi sie w jesiennei ofercie.
"NajsÂłabsze ogniwo" Ciekawy program ale nigdy nie mam czasu by go obejrzec
Z tak kiepskimi wynikami oglÂądalnosicj moze nie przetrwac do pory deszczowej 
Czy przewidziaÂłes jakies nowe pozycje ?
Sobota
"FaktyTVN oraz Sport <wejÂście ze studia sportu na koniec faktĂłw>" ÂŚwietna propozycja
Pomoc domowa To chyba nie najlepszy pomysÂł ? Mam na mysili godzine emisj 18:25 / 19:45 WÂątpie by to sie przyjeÂło.
Pozdrawiam
ps. NapisaÂłem "przerarzajaca" bo rewolucyjna
Ogulnie fajny pomysÂł
PoniedziaÂłek - PiÂątek
"Pascal Express" Nie ma szans by znalazÂł sie w jesiennei ramĂłwce

"Studio Fakty" ludzie nie cierpjÂą politykĂłw ! Kto po przyjsicu z pracy by se nimi gÂłowe zawracaÂł ? JeÂżeli wogle to wiksze szanse ma po faktach

Nie jestem fanem "Wyprawa Robinson" Mam nadzieje ze ten program nie pojawi sie w jesiennei ofercie.
"NajsÂłabsze ogniwo" Ciekawy program ale nigdy nie mam czasu by go obejrzec

Czy przewidziaÂłes jakies nowe pozycje ?
Sobota
"FaktyTVN oraz Sport <wejÂście ze studia sportu na koniec faktĂłw>" ÂŚwietna propozycja

Pomoc domowa To chyba nie najlepszy pomysÂł ? Mam na mysili godzine emisj 18:25 / 19:45 WÂątpie by to sie przyjeÂło.
Pozdrawiam

ps. NapisaÂłem "przerarzajaca" bo rewolucyjna

Re: JesieĂą 2005 - poropzycje
Niewie ktoÂś przypadkiem czy bĂŞdzie druga edycja Wyprawy Robinson?? Oby to najlepszy praogram !! Prosze odpowiedzcie