Tak na sam poczÂątek od razu to
I jeszcze jedno porĂłwnywanie Justyny Pochanke do auttomatu jest na tyle oÂśmieszajÂące autora takiego tekstu Âże pozostawie to bez komentaÂża.
Zanim zaczniesz mnie obraÂżaĂŚ to proponujĂŞ przeczytaĂŚ podany fragment ze zrozumieniem !!!!
Co do Wysockiej to niczym nie ustĂŞpuje ona A*tomatowi Kajdanowiczowi wiĂŞc idÂą Âłeb w Âłeb... Tak samo Jak Justyna Pochanke z Durczokiem.
MoÂże w tedy zrozumiesz ze nigdy nie obraziÂła bym Justzny porwnujÂąc jÂą z tym beztalenciem A*tomatem...

a zdaÂżyÂło mi siĂŞ juÂż jÂą obraziĂŚ na rĂłzne sposoby

do tego jednak bym siĂŞ nie posunĂŞÂła
Moje porĂłwnanie dotyczyÂło Kamila i Justyny a nie A*tomata i StysÂławy...
Durczok dawaÂł tyle razy popis swojej stronniczoÂści Âże nie chce mi siĂŞ nawet przytaczaĂŚ tutaj konkretnych przykÂładĂłw.
A moze jednak ? ja jakoÂś sobie np. przypominam jego atak na jaÂśnie pana premiera BelkĂŞ ktĂłry jest raczej kojarzony z SLD
Czo³ówka wydarzeù jest ró¿owa z obracaj¹cym siê globem i ogromnym,ochydnym napisem wydarzenia.Fakty natomiast maj¹ czo³ówkê niebiesk¹ z lekko tylko zarysowanymi konturami kontynentów przez kropki
Wiem jak wygl¹daj¹ obie czo³ówki

i dobrze wiesz ze nie o wizualne i kolorystyczne podobieùstwo mi chodzi tylko o to ze obie s¹ kiepskie jedna w stylu teleturnieju druga w stylu kreskówki. Ale ok niech bedzie ta c³a czo³ówka jeszcze nie jesttaka z³a choÌ ta z Waramoœci podoba mi siê bardziej

Ale to kwestia gustu i tyle jednemu siĂŞ podoba innemu nie.
a muzyki moÂże im zazdroÂściĂŚ nie jeden dziennik zagraniczny.
Ciekawe ktĂłry ????
te piski rodem jak z gry na amigĂŞ wogĂłle nie pasujÂą.
Dorota Gawryluk sama programu nie uratuje.
I tu siĂŞ zgadzamy

przedspustoszeniemi WarakoĂąskiej i Wysockiej nic nie jest w satnie uratowaĂŚ

?
Âże i prowadzÂących majÂą Âświetnych
Tak oprĂłcz jednego

tak samo jak WaramoÂści
Werner, czy ewentualnie Rymanowskiego
Werenr w szczegĂłlnoÂści jest Âświetna

jest poprostu najlepsza