Sam serial pĂłki co œredniawy. Ale mam nadzieje ze sie rozkreci.
Muzyka - duzy plus - wiekszosc muzyki to wspolczesne - znane piosenki, pasuj¹ce zreszt¹ do serialu - oby tak dalej.
Bardzo podobal mi siê - choæ to pewnie konsekwencja fascynacji serialem "Oficer" - fakt i¿ Ma³aszyñski na pocz¹tku serialu rozwodzi siê ze swoj¹ ¿on¹ ktĂłr¹ gra Magdalena Cielecka - czyli Grand rozwodzi siê z Rit¹ - bo w³aœnie takie ma³¿eñstwo odgrywa³o oboje aktorĂłw w serialu "Oficer" emitowanym przed wakacjami w TVP

Mo¿e to przypadek a moze nie - bo serial "Magda M." robi ta sama firma co "Oficera" - studio Akson - i oprĂłcz Jacka Borcucha (KWIDZYN TO MY) wspĂł³re¿yseruje go Maciej Dejczer - re¿yser "Oficera"

. Podobieñstw do obu seriali jest jeszcze kilka.
Jako ¿e bardzo spodoba³ mi siê serial "Oficer" tym serdeczniej obejrzalem pierwszy odcinek Magdy M. bo wprawdzie tematyka inna - ale producenci i niektory aktorzy ci sami. PĂłki co œrednio - ale licze, ¿e bêdzie jak z "Oficerem" gdzie pierwsze 3 odcinki te¿ by³y kiepskie - a pĂłŸniejsze rewelacyjne
z oficerskim pozdrowieniem,
Graand fan
PS: Pawe³ Ma³aszyñski bardziej mnie uj¹³ swoj¹ rol¹ gangstera. Ale podobno czarne charaktery gra siê naj³atwiej.
PS2: Katarzyny Bujakiewicz - nie mog³em poznaæ na pocz¹tku - zak³adam, ¿e dziewczyna spodziewa siê dziecka