Prezenterki CALL-TV
Moderator: Łukasz
Prezenterki CALL-TV
nie wydaje wam sie ze dziewczyny ktore prowadza konkursy na tvn gra i tvn sa strasznymi idiotkami?? Juz sam fakt ze naganiaja ludzi do wysylania jakis durnych smsow lub zeby dzwonili na 0-700 jest beznadziejny.. Wydaje mi sie ze te dziewczyny oprocz ladnego wygladu nie maja nic ciekawego do powiedzenia. Takich dziewczynek jest mnostwo na ulicy i na dyskotekach.
Ja bym wymieniÂł wÂłaÂśnie te 3 panie, ktĂłre prowadzÂą i prowadziÂły programy interaktywne w TVn jeszcze na dÂłuuuuuuuuugo przed powstaniem TVN GRA (pamiĂŞtna i nieodÂżaÂłowana Tele GRAPrzemek pisze:Normalne sa Agnieszka WrĂłblewska, Olimia Ajakaye, Gosia Opczowska, (...)

No bo te wszystkie Panie, ktĂłre prowadzÂą teleturnieje na TVN GRA mnie jakoÂś zupeÂłnie nic a nic nie przekonujÂą :?
ZIMA
Co to za pomysÂł, Âżeby oceniaĂŚ ludzi tylko pod wzglĂŞdem programĂłw jakie prowadzÂą?
TakÂą majÂą pracĂŞ i starajÂą siĂŞ wywiÂązaĂŚ z niej jak najlepiej potrafiÂą, moÂże za mÂądrze nie gadajÂą, no ale co majÂą mĂłwiĂŚ, rozwodziĂŚ siĂŞ na temat wyÂższoÂści Kanta nad Platonem? PrzecieÂż nie taka ich rola...
Ja bynajmniej nie uwa¿am, ¿e nie s¹ inteligentne. tej stronie mo¿na znaleœÌ krótkie opisy prezenterów TVN Gra, wiele osób z tego co czyta³em jest czy te¿ by³a na studiach wy¿szych, a np. Agnieszka Sroka jest absolwentk¹ wydzia³u prawa, a za 'piêkne oczy' chyba nie da rady skoùczyÌ tak trudnego kierunku....
TakÂą majÂą pracĂŞ i starajÂą siĂŞ wywiÂązaĂŚ z niej jak najlepiej potrafiÂą, moÂże za mÂądrze nie gadajÂą, no ale co majÂą mĂłwiĂŚ, rozwodziĂŚ siĂŞ na temat wyÂższoÂści Kanta nad Platonem? PrzecieÂż nie taka ich rola...
Ja bynajmniej nie uwa¿am, ¿e nie s¹ inteligentne. tej stronie mo¿na znaleœÌ krótkie opisy prezenterów TVN Gra, wiele osób z tego co czyta³em jest czy te¿ by³a na studiach wy¿szych, a np. Agnieszka Sroka jest absolwentk¹ wydzia³u prawa, a za 'piêkne oczy' chyba nie da rady skoùczyÌ tak trudnego kierunku....
Re: dziewczyny z tvn
niejacek.c pisze:nie wydaje wam sie ze dziewczyny ktore prowadza konkursy na tvn gra i tvn sa strasznymi idiotkami??
taka praca,jacek.c pisze:Juz sam fakt ze naganiaja ludzi do wysylania jakis durnych smsow lub zeby dzwonili na 0-700 jest beznadziejny..
podobnÂą pracĂŞ majÂą w sklepach, czy choĂŚby w salonach jakiegos plusa
wciskajÂą niezorientowanym klientom kit i tyle.
skoro wystĂŞpujÂą to chyba majÂą ...jacek.c pisze:Wydaje mi sie ze te dziewczyny oprocz ladnego wygladu nie maja nic ciekawego do powiedzenia.
obawiam siĂŞ, Âże Ty gdybyÂś miaÂł wystÂąpiĂŚ w TV, to nawet wyuczonego tekstu nie umiaÂł byÂś pÂłynnie wypowiedzieĂŚ.
sorry, Âże tak ostro, ale skoro Ty nieznajÂąc tych dziewczyn tak je oceniasz, ta ja nie znajÂąc ciebie tez mogĂŞ ciĂŞ oceniĂŚ tak nisko.
jacek.c pisze:Takich dziewczynek jest mnostwo na ulicy i na dyskotekach.
tia ...
to moÂże sprĂłbuj zagraĂŚ ich rolĂŞ
wystÂąp w TV w Âświetle reflektorĂłw i kamer
wtedy moÂże mnie przekonasz, Âże reprezentujesz troszkĂŞ wyÂższy poziom inteligencji.