MoÂże to byĂŚ ciekawy wÂątek, pod warunkiem, Âże kaÂżdy napisze coÂś wiĂŞcej poza wymienieniem takiej pozycji

No wiêc ja, szym nigdy w ¿yciu nie widzia³em ca³oœci hitu nad hitami, laureata trzech Telekamer, uwielbianego przez 11 milionów Polaków... serialu "M jak mi³oœÌ"!
Taaak, i jestem z tego dumny ;P Rzecz jasna próbowa³em to obejrzeÌ, ale tylko tak informacyjnie, i jedyne co z tej próby pamiêtam to jakieœ trzaski w g³osie i doœÌ œredni¹ grê aktorów. Pod kategoriê "Seriale, których nie widzia³em" podpinam jeszcze "Samo ¿ycie", które te¿ jest jako-tako popularne, ale mi zupe³nie obce. Poza tym te wszystkie "Pierwsze mi³oœci", "Kochaj mnie, ach kochaj", "Na dobre i na z³e"... duuu¿o by wymieniaÌ. Generalnie to wszystkie polskie oprócz "Kryminalnych" i... "Magdy M." ( :rozglada: ). "Na Wspólnej" te¿ ju¿ od dawna nie ogl¹dam, ha ha ;] W ¿yciu obejrza³em mo¿e 2 odcinki "W11", "Detekywów" i "Sêdziiii Anki Marii".
No i drugi wielki hit, którego nie podziwiam to "Taniec z gwiazdami". Akurat TEN taniec troche mnie odstrasza, jedynie co tam jest ciekawe to moment przyznawania punktów, a ¿e taki moment trwa moment, no to dziêki. Nie ma sensu ogl¹daÌ. Lubiê Kasiê Skrzyneck¹, ale nie jest dla mnie a¿ tak cenna, ¿ebym patrza³ na ni¹ kosztem moich nerwów. A i dziwiê siê trochê Hubertowi Urbaùskiemu, ¿e poszed³ na wystêpy w tym Taùcu... Dziœ przez przypadek w³¹czy³em telewizor na TVN, jeszcze obraz siê nie pojawi³ a us³ysza³em g³os pana U. przypominaj¹cy jêki zachwyconego kolorowank¹ piêciolatka. No cóz, wola³em go w Milionerach, tutaj gra tak¹ trochê blondynê z kawa³u.
Z programĂłw, ktĂłre oglÂądam sporadycznie, ale bardzo mnie one denerwujÂą to "Gra w ciemno" i "Grasz czy nie grasz". Te teleturnieje to dla mnie tortura emocjonalna... szczegĂłlnie ten pierwszy - strasznie mnie irytuje, jak ktoÂś kto ma w tych kopertach 100 tysiĂŞcy wychodzi zadowolony z dwoma. Ibisz jest cwany, a przy tym maÂło sympatyczny.
To tyle, z tych hitĂłw ktĂłrych nie oglÂądam, ktĂłre dla wielu sÂą WIELKIE, a dla mnie nie. Wasza kolej, prosze niech ktoÂś odpowie... :aniol:
...a jak mi siĂŞ coÂś przypomni - to dopiszĂŞ.