ZnĂłw bĂŞdziemy przesyceni tymi serialowymi gwiazdkami :/ . Serial zapowiada siĂŞ ciekawie, ale obsada chyba niedobrana, bĂŞdzie kojarzyÂła sie z Na dobre i na zÂłe ..."OdwrĂłceni": ÂŻmijewski, Foremniak i WiĂŞckiewicz
W Warszawie trwaj¹ zdjêcia do "Odwróconych", nowego, 13-odcinkowego serialu sensacyjnego telewizji TVN. W g³ównych rolach wystêpuj¹ Robert Wiêckiewicz, Artur ¯mijewski i Ma³gorzata Foremniak.
W policyjnym Âżargonie "odwrĂłconymi" nazywa siĂŞ tych, ktĂłrzy przeszli na drugÂą stronĂŞ.
– ZdecydowaliÂśmy siĂŞ na taki tytuÂł, bo moÂżna go odczytywaĂŚ na wiele sposobĂłw. Poza tym okreÂśla on sytuacjĂŞ, w ktĂłrej gangster lub policjant, daje siĂŞ zwerbowaĂŚ – mĂłwi w rozmowie z "ÂŻyciem Warszawy" Artur Kowalewski, wspó³scenarzysta (z Piotrem Pytlakowskim) i producent serii. – Jednak kto, komu i dlaczego da siĂŞ podkupiĂŚ, nie zdradzĂŞ – dodaje.
G³ównymi bohaterami serialu s¹ gangster i policjant. Bandytê gra Robert Wiêckiewicz, któremu - w roli ¿ony - partneruje ca³kowicie odmieniona Ma³gorzata Foremniak. W gliniarza wciela siê Artur ¯mijewski.
W obsadzie znaleÂźli siĂŞ takÂże: Andrzej Grabowski (jako mafioso), Marian DziĂŞdziel, Krzysztof Globisz, Danuta Stenka, Anna Dymna i Jan Frycz. ChociaÂż nazwiska wielu z tych gwiazd kojarzone sÂą czĂŞsto z innymi kryminalnymi opowieÂściami telewizyjnymi, to w "OdwrĂłconych" majÂą oni stworzyĂŚ zupeÂłnie nowe wizerunki. PomogÂą im w tym nie tylko scenariusz, ale i charakteryzacja.
ProdukcjĂŞ reÂżyseruje trzech mÂłodych twĂłrcĂłw: Jacek Filipiak, Jarek Sypniewski i MichaÂł Gazda. Nad stronÂą wizualnÂą przedsiĂŞwziĂŞcia czuwa operator Tomasz Augustynek.
Koniec zdjĂŞĂŚ zaplanowano na jesieĂą. Nie ustalono jeszcze daty telewizyjnej premiery.
[TVN] Odwróceni / Odwróceni: Ojcowie i córki
Moderator: Łukasz
[TVN] Odwróceni / Odwróceni: Ojcowie i córki
Qrwa same znane nazwiska :? wolaÂłbym gdyby byÂły jakieÂś nowe, nieznane, fajne twarze.
Sam serial zapowiada siĂŞ tak sobie.
Ale chyba jeszcze nigdzie nie byÂło historii o "odwrĂłconych" policjantach.
I serial sensacyjny - dobrze, Âże nie kolejny kryminalny. :devil: Zobaczymy co z tego im wyjdzie i tak jak patrzĂŞ to z TVN robi siĂŞ stacja serialowa
jak dla mnie to zÂły kierunek.
P.S. terraX wydzielisz z tego nowy temat

P.S. terraX wydzielisz z tego nowy temat

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

I bardzo dobzre ze grajÂą zawodowi aktorzy na POZIOMIE bo juÂż o obrzydzenie mnie bierze ta naturszczyzna w tej stacjio rozumiem jeden dwa praogarny ale nie trzy!!!! Ludzie dajcie ÂżyĂŚ!!!
Programy w ktĂłrym wystĂŞpujÂą ludzie z ulicy to kicz i tyle!!!
a ja bĂŞde oglÂądaĂŚ ten serial bo bardzo cenie Artura i MaÂłgosie!
Programy w ktĂłrym wystĂŞpujÂą ludzie z ulicy to kicz i tyle!!!
a ja bĂŞde oglÂądaĂŚ ten serial bo bardzo cenie Artura i MaÂłgosie!
Serial NA DOBRE I NA ZłE najlepszym polskim serialem we wszytskich dziedzinach sztuki!
Kuba i Zosia znĂłw razem w innym serialu...Mogliby Foremniak obsadziĂŚ,a ÂŻmijewskiemu-nara,podziĂŞkowaĂŚ.nudzi mnie ten duet :/ tu juÂż nie chodzi o ich aktorskie kreacje,ale twarze.Kuba-Zosia-Zosia-Kuba,ciĂŞÂżko bĂŞdzie widzÂąc ich razem w serialu przypomnieĂŚ sobie,Âże to nie 'na dobre itd...'.BĂŞdĂŞ musiaÂł to sobie na kartce napisaĂŚ,albo skoro wynaleÂźli czasowtrzymywacz to odkryjÂą przypominacza :/
Mam nadziejĂŞ,Âże 'odwrĂłceni' to nie bĂŞdzie beznadziejne romansidÂło warszawskich wyzwolonych elit,ale coÂś bardziej prozaicznego i CIEKAWEGO :rydzyk: :rydzyk:
Zastanawia mnie,co oznacza 'caÂłkowicie odmieniona MaÂłgorzata Foremniak' :hmm: ÂścieÂła siĂŞ na Âłyso,zapuÂściÂła wÂąsy..Co to znaczy caÂłkowicie zmieniĂŚ
Mam nadziejĂŞ,Âże 'odwrĂłceni' to nie bĂŞdzie beznadziejne romansidÂło warszawskich wyzwolonych elit,ale coÂś bardziej prozaicznego i CIEKAWEGO :rydzyk: :rydzyk:
Zastanawia mnie,co oznacza 'caÂłkowicie odmieniona MaÂłgorzata Foremniak' :hmm: ÂścieÂła siĂŞ na Âłyso,zapuÂściÂła wÂąsy..Co to znaczy caÂłkowicie zmieniĂŚ

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
o bo¿e gdzie jeszcze siê wepchn¹ ?? ju¿ im Na dobre i na z³e nie wystarcza ?! :uhh:W g³ównych rolach wystêpuj¹ Robert Wiêckiewicz, Artur ¯mijewski i Ma³gorzata Foremniak.
Zapraszam :]
http://www.samw.mojeforum.net
http://www.samw.mojeforum.net
-
- Początkujący
Zgadzam siê ze *Marci¹* i Pa£k¹, TVN móg³ wzi¹Ì innych, lepszych aktorów do swego serialu.
Nie doœÌ ¿e i tak ich pe³no, to jeszcze tutaj siê wkrêcili
ja na pewno nie bĂŞdĂŞ jego oglÂądaĂŚ, mĂłwie to juÂż od razu, bo to pewnie bĂŞdzie totalna nuda, zaczynam powoli tesknic za Kryminalnymi, bo to jeszcze moÂżna byÂło obejrzeĂŚ od biedy
a to... zresztÂą i tak zaden zmijewski nie wcieli siĂŞ w role policjantow lepiej niÂż... wiadomo, kto:D
Nie doœÌ ¿e i tak ich pe³no, to jeszcze tutaj siê wkrêcili

I love Asia Seba
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
W duecie z Zoœk¹,¯mijewski napewno bêdzie siê kojarzy³ only z 'na dobre it...'.Po obejrzeniu filmu 'nigdy w ¿yciu',do którego zosta³em zmuszony :> :grozi: :devil: fajnie zagra³ ze Stenk¹,w ogóle zero uto¿samiania ¯miji do 'nd...'.Facet mo¿e oderwaÌ siê od twarzy doktora,ale tylko z gr¹ z inn¹ aktork¹ ni¿ Foremniak.za du¿a zale¿noœÌ.to tak,jakby mia³o siê nie kojarzyÌ ze sob¹ the Kaczyùscy brothezzz
no có¿,tak naprawdê po obejrzeniu Odwróconych bêdziemy mogli powiedzieÌ coœ wiêcej...

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Problemik...
Witam!
Mam pewien problem mianowicie: 2 tygodnie temu byÂłem statystÂą w serialu "odwrĂłceni" i do tej pory nie dostaÂłem za to pieniĂŞdzy... StatystĂłw zaÂłatwiaÂła pewna pani ktĂłra miaÂła na imiĂŞ Magda i teraz nie wiem czy to byÂła nazwa jej firmy(decus? decon? coÂś takiego...) w kaÂżdym razie nie mam do niej numeru telefonu bo zgubiÂłem i nie mam jak siĂŞ z niÂą skontaktowaĂŚ oraz przypomnieĂŚ o tym Âże jeszcze wypadaÂłoby mi zapÂłaciĂŚ za 5 godz. stania... Czy ktoÂś moÂże zna tÂą paniÂą od statystĂłw albo po prostu moÂże mi pomĂłc? Bym byÂł naprawdĂŞ bardzo wdziĂŞczny
Pozdrawiam!
Ps. proszĂŞ pisaĂŚ na forum lub od razu prywatnie do mnie na maila ([email protected]) lub gg (562443).
Mam pewien problem mianowicie: 2 tygodnie temu byÂłem statystÂą w serialu "odwrĂłceni" i do tej pory nie dostaÂłem za to pieniĂŞdzy... StatystĂłw zaÂłatwiaÂła pewna pani ktĂłra miaÂła na imiĂŞ Magda i teraz nie wiem czy to byÂła nazwa jej firmy(decus? decon? coÂś takiego...) w kaÂżdym razie nie mam do niej numeru telefonu bo zgubiÂłem i nie mam jak siĂŞ z niÂą skontaktowaĂŚ oraz przypomnieĂŚ o tym Âże jeszcze wypadaÂłoby mi zapÂłaciĂŚ za 5 godz. stania... Czy ktoÂś moÂże zna tÂą paniÂą od statystĂłw albo po prostu moÂże mi pomĂłc? Bym byÂł naprawdĂŞ bardzo wdziĂŞczny

Pozdrawiam!
Ps. proszĂŞ pisaĂŚ na forum lub od razu prywatnie do mnie na maila ([email protected]) lub gg (562443).
Medialink pisze:TVN wyprodukuje nowy film fabularny
Telewizja TVN jest producentem nowego filmu ‘ÂŚwiadek koronny’, ktĂłry na ekrany In wejdzie 2 lutego przyszÂłego roku. W produkcji bĂŞdzie moÂżna zobaczyĂŚ m.in. PawÂła MaÂłaszyĂąskiego, Roberta WiĂŞckiewicza, Krzysztofa Globisza i MaÂłgorzatĂŞ Foremniak.
Jak informuje stacja, ‘ÂŚwiadek koronny’ jest opowieÂściÂą o gangsterze, ktĂłry z miÂłoÂści do kobiety wypowiada wojnĂŞ przestĂŞpcom oraz o dziennikarzu, ktĂłry z miÂłoÂści szuka sprawiedliwoÂści na wÂłasnÂą rĂŞkĂŞ.
Wspó³autorami scenariusza ‘ÂŚwiadka koronnego’ sÂą telewizyjnego serialu ‘Alfabet mafii’: Artur Kowalewski (TVN), Piotr Pytlakowski (Polityka) oraz Wojciech Tomczyk, scenarzysta serialu ‘Oficer’. ReÂżyserami filmu sÂą JarosÂław Sypniewski i Jacek Filipiak.
No i chyba mamy nowy tytó³ tego serialu!

Tyle, Âże czym innym jest serial, a czym innym serial... "ÂŚwiadek koronny" to produkcja fabularna, ktĂłrej akcja zostanie przedstawiona w ok. 100 minutach filmu. To po prostu kolejna koprodukcja TVN-u, tak jak "Vinci", "Nigdy w Âżyciu" itp.Greg Haus pisze:Medialink pisze:TVN wyprodukuje nowy film fabularny
No i chyba mamy nowy tytó³ tego serialu!
A "OdwrĂłceni" to wieloodcinkowa produkcja i jej tytuÂł nie ulegnie zmianie.
zapowiada siê genialny serial.Œwietnie wykfalifikowana kadra najlepsi aktorzy którym mozna zaufaÌ œwietny Artur ¯mijewski który ju¿ nie jeden raz pokaza³ ¿e jest œwietny do tego Ma³gosia ich po³¹czenie zawsze tworzy najelpsz¹ akcjê, tym bardziej ze ma byc to kontynuacja ,,Œwiadko koronnego" ¿e œwietn¹ obsad¹ œwietnego M³odego Akotora Paw³a Ma³aszyùskiego. Czyli odwróceni to kontynuacja filmu który na ekrany kin wchodzi 2 lutego.
Chciałbym,żeby pozostało w tobie to światełko w oczach w którym sie zakochałem.Bądż szczęśliwa..."
Wróciłam!!!!
Wróciłam!!!!