Zapraszam do dyskusji, a jeÂżeli macie jakieÂś fajne screenshoty z tej stacji to proszĂŞ o ich przedstawienie

Moderator: Łukasz
To byÂł bodajÂże Artur Kaczmarski.karstar pisze:Czy wie ktoÂś jak nazywaÂł siĂŞ ten prowadzÂący ZOOM?
Potem podobny kominek (po³¹czony z reklam¹ wêgla drzewnego rozprowadzanego przez pozbawion¹ koncesji TV Porion - czymœ musia³a siê zaj¹Ìmichal pisze:A ja RTL 7 pamiêtam przede wszystkim z kominka po zakoùczeniu programu i lec¹cego podczas tego radia luksemburskiego.Ale potem zrezygnowali by³a zwyk³a plansza kontrolna.
Na pewno powinny byĂŚ (chyba, Âże nie nagrywaÂłeÂś reklammichal pisze:Z programĂłw, ktĂłre oglÂądaÂłem to na pewno odpowiednik dzisiejszego "Mamy CiĂŞ" na TVN, czyli "Zwiariowana Kamera". Prezenter - JarosÂław Budnik - wczeÂśniej w Atomic TV (lista Hitofon). ObejrzaÂłem wszystkie odcinki, sporo mam nagrane i moÂże tam sÂą zajawki zwiastunĂłw RTL7-SiĂłdmy ZmysÂł, jednak i tak nie miaÂłbym tego jak przesÂłaĂŚ.
Czyta zwiatuny nadal... a jak.michal pisze:Lektor co czytaÂł zapowiedzi miaÂł charakterystyczny niski gÂłos i czytaÂł teÂż niektĂłre programy. Ale tylko na tej stacji. I zostaÂł w TVN Siedem, bo na poczÂątku sÂłyszalem jego gÂłos. Nie wiem jak jest teraz.
michal pisze:
Z Kole¿anka jak wracaliœmy ze szko³y zawsze lecia³a z tramwaju aby zd¹¿yÌ. Mo³ek mia³a przerwê w Zooomie (zdradzi³a dla Canal+ - program "Reflektor" i dla TVN - program co rozdawali wycieczki), lecz j¹ przyjêli z powrotem. W tym czasie zastepowa³a j¹ kobieta podobna z wygl¹du do Anity Werner, te¿ pewnie modelka.
karstar pisze:Czy wie ktoÂś jak nazywaÂł siĂŞ ten prowadzÂący ZOOM?
Ten co Dziennik prowadzi??!! Hmmm.Majkell pisze:To byÂł bodajÂże Artur Kaczmarski.
Z reklamami oczywiÂście. No to mam je na pewno. PamiĂŞtam z przechodzcym tygrysem oraz z takÂą laskÂą w czerwieni co rusza gÂłowÂą w prawo i lewo. A dÂżwiĂŞk przy tym jak przy miksowaniu pÂłyty. ;DMajkell pisze:Na pewno powinny byĂŚ (chyba, Âże nie nagrywaÂłeÂś reklam), bo "ZwariowanÂą kamerĂŞ" wprowadzono jednoczeÂśnie ze zmianÂą oprawy graficznej (i wtedy pojawiÂły siĂŞ te zajawki).
Janusz Zadura. Tak! Prowadzi³ wiadomoœci "7 minut" i faktycznie czyta³ Zooma, lecz to nie jest ten lektor zapowiedzi na RTL7 i TVN Siedem. Jednak¿e Zadura zawsze mi siê bêdzie kojarzyÌ ju¿ tylko z kompromitacj¹ w TVP. A w interwencji go ju¿ chyba nie ma, bo nie widzia³em go na stronach ze zdjêciami ludzi z Polsatu.Majkell pisze:Czyta zwiatuny nadal... a jak.A swoj¹ drog¹ ma podobny g³os do prowadz¹go "Interwencjê" (ten z kolei, z tego co pamiêtam, czyta³ kiedyœ w "Zoomie"). Swoj¹ drog¹ sam prowadz¹cy "Zooma" tez mia³ doœÌ podobny g³os...
DokÂładnie tak. Super muza.Abe pisze:Fragment programu Zoom i ta muzyczna co byÂła zawsze na poczÂątku, taki dreszczyk emocjiah przypominajÂą siĂŞ czasy
Moim zdaniem chyba jednak nie. Inny gÂłos, inny wyglÂąd. Ale poznajĂŞ z widzenia.Abe pisze:I jest ten prowadzÂący - chyba wÂłaÂśnie Artur Kaczmarski.. sami zobaczcie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość