Ostatni list Edyty Górniak

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Ostatni list Edyty GĂłrniak

Post autor: ArO »

Obrazek

Jestem wielkim fanem Edyty GĂłrniak (zobaczycie po tym jak tam siĂŞ udzielam na forum).

DziÂś Edyta nie wytrzymaÂła i napisaÂła list. Bardzo ostry list w ktĂłrym dostaÂło siĂŞ dziennikarzom za to, Âże nie dajÂą jej Âżyc. Przeczytajcie to i powiedzcie prosze co myÂślicie na ten temat.

Moja wypowiedÂź jest tu.
:cry: :cry: :cry:
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
michal
Bywalec
Bywalec

Re: Ostatni list Edyty GĂłrniak

Post autor: michal »

ArO pisze:
Jestem wielkim fanem Edyty GĂłrniak (zobaczycie po tym jak tam siĂŞ udzielam na forum).

DziÂś Edyta nie wytrzymaÂła i napisaÂła list. Bardzo ostry list w ktĂłrym dostaÂło siĂŞ dziennikarzom za to, Âże nie dajÂą jej Âżyc. Przeczytajcie to i powiedzcie prosze co myÂślicie na ten temat.

Straszna sÂłoma wyszÂła jej z butĂłw. Pewnie sÂłowa po prostu nie powinna wypowiadaĂŚ kobieta, a juÂż szczegĂłlnie osoba publiczna. PrzecieÂż jeszcze niedawno siĂŞ strasznie rajcowaÂło to pojawianie siĂŞ jej w gazetach, skoro kaÂżda okÂładka byÂła zaraz zeskanowana na jej stronie www.

O co siĂŞ teraz tak zdenerwowaÂła? O tĂŞ prokuraturĂŞ i sprawĂŞ z oknami, o ktĂłrej niedawno przeczytaÂłem? Czy o spekulacjach, ktĂłra gazeta wiĂŞcej zapÂłaci za sesjĂŞ dziecka?

A ta nagonka prasy. Có¿, jest osob¹ publiczn¹ i takie jest ¿ycie. A ¿e jest postaci¹ niekonwencjonaln¹, mia³a ró¿ne ciekawe wpadki (choÌby Hymn Polski) i sensacyjne romanse, wiêc tym bardziej to prasê (i tym samym ludzi) interesowa³o. I tak zosta³o.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Aro w jednej sprawie masz racje. Przez ca³y rok ktoœ mêczy siê w studiu, nagrywa nowe piosenki, pisze teksty, uk³ada muzykê a na koùcu jeden pseudo-dziennikarz z Superexpresu, Wprost lub Faktu potrafi powiedzieÌ coœ tylko o jej sukience. Je¿eli w dzieciùstwie s³où nadepn¹³ mu na ucho, to mo¿e powinien zajmowaÌ siê ekonomi¹ a nie muzyk¹!!!! Nie jestem jakimœ szczególnym fanem Edyty Górniak, ale uwa¿am, ¿e ma talent, jest jedn¹ z najlepszych polskich wokalistek, a wszytkim tym Kowalskim, ca³ej bandzie z Drogi do gwaizd czy Idola daleko do muzycznych umiejêstnoœci pani Edyty. Mam nadziejê, ¿e jednak ca³kowicie nie zerwie ze œpiewaniem.
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Niestety Edyta juÂż chyba koĂączy karierĂŞ.

PrzeczytaÂłem gdzieÂś, Âże SE i Fakt zrobiÂł sobie z zycia Edyty brazylijski serial i jak piszÂą WM Âścigali sie kto bardziej opluje EdytĂŞ.

DziÂś w "Uwadze" ma byĂŚ wywiad z EdytÂą. Dotyczy wÂłasnie tej sprawy.
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Filip »

Ja tam GĂłrniak nie lubiÂłem i nie lubie i wcale nie ÂżaÂłuje jej odejscia, a wrecz przeciwnie - ciesze siĂŞ, Âże juÂż jej nie bĂŞdzie!
Pozdrawiam, Filip
Krasu
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Krasu »

Czy¿byœ Filip wróci³ z jakiegoœ wyjazdu, ¿e d³ugo nic a teraz po przerwie twoje (lekko opóŸnione, ale to nic) odpowiedzi na wszystkie w¹tki :?:
Pozdrawiam - KRASU 8)
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Tak Krasu, wczoraj (przedwczoraj) wrĂłciÂłem i teÂż chciaÂłem siĂŞ wypowiedzieĂŚ.
Pozdrawiam, Filip
Krasu
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Krasu »

Nie ma jak to zejœÌ z tematu...I jak by³o ? :)
Pozdrawiam - KRASU 8)
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

:D :D :D Moderator? Ojojoj... ByÂło super! Szkoda tylko, Âże trzeba wracaĂŚ... :cry: :wink:
Pozdrawiam, Filip
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Hmm... nie wiem czy gdzieœ o tym by³o ju¿ na forum ale, Aro, co teraz robisz? Nie doœÌ, ¿e Ci strone zamknê³a to jeszcze forum. Mo¿e poprosisz chocia¿ ¿ebym forum nie zamyka³a. Na koùcu napisz: "Nie proszê o wiêcej ni¿ mo¿esz mi daÌ...". Swoj¹ drog¹ bardzo ³adna piosenka. W ogóle te¿ Edytê bardzo lubiê. Nie powinni tego forum zamykaÌ, chocia¿by z szacunku dla Fanów.
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

ÂŁukaszu dzieki, ze sie o mnie martwisz ;)

Wiesz jakos dalismy sobie rade i zrobilismy szybko nieoficjalne forum Edyty http://www.edyta-forum.prv.pl Po tygodniu by³o juz ponad 100 u¿ytkowników wiec nie jest Ÿle. Forum do czytania dla zarejestrowanych i niestety na s³abym darmowym serwerku. Ci¹gle jakies b³êdy wyskakuj¹. :(
ODPOWIEDZ