Katarzyna Tusk nowa prezenterka pogody
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Katarzyna Tusk nowa prezenterka pogody
Kasia Tusk zana do tej pory z programu Taniec z Gwiazdami poprowadzi pogode bardzo sie ciesze a Wy?
Na wczorajszej konferencji prasowej TVN Meteo poinformowano o zmianach, jakie szykuj¹ siê w tym kanale od po³owy kwietnia. Przede wszystkim pojawi siê nowoczesne pogodowe studio, zmodyfikowane zostanie logo, a prognozy pogody wzbogac¹ siê o now¹ oprawê graficzn¹. Do grona prezenterów do³¹czy Katarzyna Tusk.
Nowe studio bĂŞdzie najnowoczeÂśniejszym studiem pogodowym w Europie. Jak mĂłwili przedstawiciele stacji, jeszcze nigdzie na Starym Kontynencie nie zdarzyÂło siĂŞ tak, aby to pogoda miaÂła wiĂŞkszy newsroom spoÂśrĂłd wszystkich serwisĂłw informacyjnych.
NaprawdĂŞ siĂŞ przyÂłoÂżyliÂśmy – mĂłwi nowy szef stacji pogodowej, Piotr TrzepieciĂąski. – Prognoza pogody w Polsce wkracza w zupeÂłnie nowy wymiar.
Serwisy pogodowe TVN i TVN24 takÂże bĂŞdÂą nadawane z nowego studia, ktĂłrego premiera zaplanowana jest na 16 kwietnia.
Do grona prezenterów do³¹czy Katarzyna Tusk, faworytka obecnej edycji "Taùca z gwiazdami". - TVN Meteo od d³u¿szego czasu szuka³o nowej twarzy. Wy³oniliœmy j¹ w drodze castingu, gdzie pokona³a miêdzy innymi Mariê Wiktoriê Wa³êsê i Katarzynê D¿y¿d¿yk z "Robinsona" - mówi Trzepieciùski.
Sama Kasia nie ukrywa swojej radoœci. Naprawdê nie mogê w to uwierzyÌ. Od zawsze marzy³am o zawodzie pogodynki - mówi - oczywiœcie do maja ostro trenujê w taùcu, ale œwiadomoœÌ tego, ¿e 16 kwietnia jako pierwsza zapowiem pogodê z nowego studia jest naprawdê ekscytuj¹ca! - dodaje.
Oficjalna prezentacja nowego logo TVN Meteo odbĂŞdzie siĂŞ nieco wczeÂśniej, 13 kwietnia.
ÂźrĂłdÂło TVNFAKTY.PL
Na wczorajszej konferencji prasowej TVN Meteo poinformowano o zmianach, jakie szykuj¹ siê w tym kanale od po³owy kwietnia. Przede wszystkim pojawi siê nowoczesne pogodowe studio, zmodyfikowane zostanie logo, a prognozy pogody wzbogac¹ siê o now¹ oprawê graficzn¹. Do grona prezenterów do³¹czy Katarzyna Tusk.
Nowe studio bĂŞdzie najnowoczeÂśniejszym studiem pogodowym w Europie. Jak mĂłwili przedstawiciele stacji, jeszcze nigdzie na Starym Kontynencie nie zdarzyÂło siĂŞ tak, aby to pogoda miaÂła wiĂŞkszy newsroom spoÂśrĂłd wszystkich serwisĂłw informacyjnych.
NaprawdĂŞ siĂŞ przyÂłoÂżyliÂśmy – mĂłwi nowy szef stacji pogodowej, Piotr TrzepieciĂąski. – Prognoza pogody w Polsce wkracza w zupeÂłnie nowy wymiar.
Serwisy pogodowe TVN i TVN24 takÂże bĂŞdÂą nadawane z nowego studia, ktĂłrego premiera zaplanowana jest na 16 kwietnia.
Do grona prezenterów do³¹czy Katarzyna Tusk, faworytka obecnej edycji "Taùca z gwiazdami". - TVN Meteo od d³u¿szego czasu szuka³o nowej twarzy. Wy³oniliœmy j¹ w drodze castingu, gdzie pokona³a miêdzy innymi Mariê Wiktoriê Wa³êsê i Katarzynê D¿y¿d¿yk z "Robinsona" - mówi Trzepieciùski.
Sama Kasia nie ukrywa swojej radoœci. Naprawdê nie mogê w to uwierzyÌ. Od zawsze marzy³am o zawodzie pogodynki - mówi - oczywiœcie do maja ostro trenujê w taùcu, ale œwiadomoœÌ tego, ¿e 16 kwietnia jako pierwsza zapowiem pogodê z nowego studia jest naprawdê ekscytuj¹ca! - dodaje.
Oficjalna prezentacja nowego logo TVN Meteo odbĂŞdzie siĂŞ nieco wczeÂśniej, 13 kwietnia.
ÂźrĂłdÂło TVNFAKTY.PL
Ostatnio zmieniony niedziela 01 kwie 2007, 13:33 przez piotrek888, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Po przeczytaniu niusa na stronie g³ównej tvnfakty.pl od razu wiedzia³em, ¿e to ¿art. :] Po pierwsze nie by³o autora tylko podpis 'redakcja', a po drugie do tej pory nikt nie pisa³ takich pokrêconych niusów. I jeszcze ta wypowiedŸ Kasi Tusk - ona nigdy by czegoœ takiego nie powiedzia³a. :?
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Tak, a Wy to skutecznie wykorzystaliÂście.
GratulujĂŞ pomysÂłowoÂści.
[ Dodano: Pon Kwi 02, 2007 2:54 pm ]
No i mia³em racjê. :] Nius ju¿ znikn¹³.

[ Dodano: Pon Kwi 02, 2007 2:54 pm ]
No i mia³em racjê. :] Nius ju¿ znikn¹³.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
A wczeÂśniej mĂłwili, Âże w TVN Meteo jej nie chcÂą, Âże jej casting byÂł tragiczny itp.Onet.pl pisze:Kasia Tusk prawdopodobnie zostanie "pogodynkÂą" w TVN Meteo.
Kasia zdradziÂła jednemu z dziennikĂłw, Âże przeszÂła pomyÂślnie casting w stacji TVN Meteo i ma szanse zostaĂŚ prezenterkÂą pogody.
Jedynym problemem dla Kasi mo¿e byÌ odleg³oœÌ dziel¹ca Trójmiasto (gdzie mieszka) od Warszawy. Kasia nie ma zamiaru przeprowadzaÌ siê do stolicy i planuje wracaÌ do domu samochodem. Obecnie jest w trakcie kursu na prawo jazdy. - Chcia³abym podejœÌ do egzaminu w wakacje, ale chyba cud siê zdarzy, jeœli uda mi siê zdaÌ za pierwszym razem. Stawiam, ¿e zdam za czwartym albo pi¹tym podejœciem - powiedzia³a.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Nowicjusz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
TVN nie chce Tuskowej
ukaraj.pl
Nasze zaufane ÂźrĂłdÂło bliskie stacji doniosÂło, Âże Katarzyna Tusk nie bĂŞdzie jednak pracowaĂŚ w TVN Meteo.
Kariera w telewizji niestety jÂą jednak ominie.
Nieoficjalnie dowiedzieliÂśmy siĂŞ z samego TVN-u, Âże stacja nie chce mieĂŚ nic wspĂłlnego z cĂłrkÂą znanego polityka na wizji.
Szkoda, Âże nie bĂŞdzie drewnianej pogody!
ukaraj.pl
Nasze zaufane ÂźrĂłdÂło bliskie stacji doniosÂło, Âże Katarzyna Tusk nie bĂŞdzie jednak pracowaĂŚ w TVN Meteo.
Kariera w telewizji niestety jÂą jednak ominie.
Nieoficjalnie dowiedzieliÂśmy siĂŞ z samego TVN-u, Âże stacja nie chce mieĂŚ nic wspĂłlnego z cĂłrkÂą znanego polityka na wizji.
Szkoda, Âże nie bĂŞdzie drewnianej pogody!