Bogdan Zalewski
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
Bogdan Zalewski
co o nim myÂślicie
Heh... A kto to w ogĂłle jest? :?
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Czasem tu wpada
Bogdan Zalewski jest prowadzÂącym serwisy informacyjne- tkz. Fakty w RMF FM
Jest jednÂą z najbardziej rozpoznawalnych osĂłb w stacjii . Bardzo ceniony i profesjonalny.
Jego najsÂłynniejsze FAKTY RMF FM.
11 wrzeœnia 2001 roku, w dniu zamachu na World Trade Center, prowadzi³ nieprzerwanie oœmiogodzinny serwis informacyjny, który rozpocz¹³ siê kilka minut po rzeczywistym ataku na Centrum Œwiatowego Handlu. Razem z Micha³em Kowalewskim relacjonowa³ równie¿ szturm na szko³ê w Bies³anie we wrzeœniu 2004 roku, a w kwietniu 2005 roku wraz z innymi dziennikarzami stacji dni odejœcia Jana Paw³a II-go.
Obecie prowadzi serwisy od poniedziaÂłku do piÂątku od 15.00 do 20.00 w pierwszej polskiej stacji prywatnej - RMF FM.
Jest jednÂą z najbardziej rozpoznawalnych osĂłb w stacjii . Bardzo ceniony i profesjonalny.
Jego najsÂłynniejsze FAKTY RMF FM.
11 wrzeœnia 2001 roku, w dniu zamachu na World Trade Center, prowadzi³ nieprzerwanie oœmiogodzinny serwis informacyjny, który rozpocz¹³ siê kilka minut po rzeczywistym ataku na Centrum Œwiatowego Handlu. Razem z Micha³em Kowalewskim relacjonowa³ równie¿ szturm na szko³ê w Bies³anie we wrzeœniu 2004 roku, a w kwietniu 2005 roku wraz z innymi dziennikarzami stacji dni odejœcia Jana Paw³a II-go.
Obecie prowadzi serwisy od poniedziaÂłku do piÂątku od 15.00 do 20.00 w pierwszej polskiej stacji prywatnej - RMF FM.
NOWA ERA W TVN
Ja jeszcze bardzo lubiê Tomasz Staniszewskiego, jego grê s³ów i œwietny g³os. No i wszystkie Panie z Faktów RMF z Ew¹ Kwaœn¹ na czele to mistrzostwo œwiata.Faktomaniak pisze:Bogdan Zalewski jest prowadz¹cym serwisy informacyjne- tkz. Fakty w RMF FM Jest jedn¹ z najbardziej rozpoznawalnych osób w stacjii . Bardzo ceniony i profesjonalny.

A pamiĂŞtacie te jingle FaktĂłw RMF sprzed 10 lat? Fajne byÂły...