Jak dla mnie to Polsat. Np. takie "Informacje" to rzÂądzÂą w porĂłnaniu do "FaktĂłw", gdzie pomijajÂą poÂłowĂŞ informacji.

Moderator: Łukasz
"Fakty" maj¹ to do sibie, ¿e z podawanych tu informacji robi siê niemal sensacje - i to w³asnie sprawia, ¿e ogl¹dajac je siê nie nudzimy. Natomiast na korzyœ "Informacji" przemawia to, ¿e przedstawiaj¹ zarówno wiêcej szczegó³ów ni¿ "Fakty", jak te¿ podejmuj¹ siê szerszej tematyki - i na dodatek: ostatecznie osobnych newsów prezentuj¹ znacznie wiecej niz w "Faktach". Po prostu s¹ prowadzone bardziej rzeczowo ni¿ "Fakty", gdzie czêsto nad tytu³owe "Fakty" przedk³ada siê domys³y i przypuszczenia. To ju¿ kiedyœ pisa³em, ale zdania raczej nie zmieniê.kaseta89 pisze:A wcale bym nie powiedzia³ ze Informacje s¹ lepsze od Faktów. Informacje nie interesujê mnie, s¹ prowadzone w sposób wrêcz nudny...
No wÂłaÂśnie - "Fakty a Informacje" (byÂło juÂż na starym Forum - ÂłosÂłosci wklejone do postaszymcio9 pisze:Znam jednak twoje filietony na temat "TVN vs. Polsat" i przyznam - nie raz mnie wkurzaÂły
W artykule wy¿ej stara³em siê udowodniÌ, ¿e jest dok³adnie na odwrót.miko pisze:Informacje mi siê nie podobaj¹, poniewa¿ niektóre wiadomoœci s¹ podawane z jednodniowym opóŸnieniem
Racja.Filip pisze:Wychodze z za³o¿enia jednak, ze ten temat by³ raczej kierowany do osob, które nie tylko powiedz¹³ "lepszy tvn", ale równie¿ uzasadni¹ swoj¹ wypowiedz i powiedz¹³ jakie plusy ma polsat.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości