Nie widzia³em w tv ale po capsach wnioskujê ¿e bêdziemy mieli prawdziw¹ piêknoœÌ na reporterskim stanowisku :tanczy: :tanczy: :tanczy:
JeÂśli coÂś poszÂło nie tak to pierwsze koty za pÂłoty :cicho:
Wszystko bĂŞdzie dobrze :stop:
SwojÂą drogÂą wszystkie nowe panie w tvn24 to blondynki
Olimpiada Wiedzy o Polsce i Œwiecie Wspó³czesnym Medialna czwórka:
W medialnym etapie olimpiady startowa³o w sumie ok. 70 uczniów. Najpierw us³yszeli o olimpiadzie na antenie Polskiego Radia Bis b¹dŸ przeczytali o niej w "Rzeczpospolitej". PóŸniej nades³ali do redakcji eseje na jeden z podanych tematów. Wreszcie obronili prace przed komisj¹ i dostali siê do szesnastki najlepszych. W sobotê pisali test i odpowiadali na pytania egzaminatorów.
Wygrali Adam NasiÂłowski z VIII LO w Warszawie i MichaÂł WojutyĂąski z Katolickiego LO im. Âśw. Filipa Neri w Radomiu - obaj zaczĂŞli olimpiadĂŞ z Polskim Radiem Bis. Agnieszka Idzik i Zuzanna Szybisty wysÂłaÂły swoje eseje do "Rzeczpospolitej". - Polityka jest mojÂą pasjÂą. W przyszÂłoÂści chcĂŞ studiowaĂŚ stosunki miĂŞdzynarodowe albo politologiĂŞ - mĂłwi Agnieszka Idzik z I LO w JaÂśle (Podkarpackie).
:rozglada:
...oj niedobrze , panowie , niedobrze .... :hmm:
patrzĂŞ na te capsy i czujĂŞ... ... do zakochania jeden krok.... :cicho:
...czÂłowiek niedÂługo zacznie myliĂŚ ze sobÂą te piĂŞkne imiona i ich piĂŞkne wÂłaÂścicielki... x:
maxxx pisze:A ja nie mam gipsu na rece i tez nie mogĂŞ-tak chciaÂłem Cie pocieszyĂŚ :uhh: :aniol:
A relacji tej pani nie widziaÂłem jeszcze :nie: Znowu blondynka
Pocieszenie siĂŞ nie udaÂło
Pani Agnieszko proszĂŞ nie staĂŚ siĂŞ taka okropna jak Joanna K. :cicho:
BÂądz dobra dla swoich fanĂłw :rydzyk:
OdnoszĂŞ wraÂżenie Âże Agnieszka to ma byĂŚ warszawskÂą reporterkÂą :cicho:
DziÂś oglÂądaÂłem tylko jednÂą relacjĂŞ i trzeba jej przyznaĂŚ ze wie co mĂłwi :brawa:
Agnieszka pomyÂśl o skrĂłceniu wÂłosĂłw :cicho:
ÂŁadnie uÂśmiechaj sie na poÂżegnanie :rydzyk:
[ Dodano: Sob Lip 14, 2007 10:56 am ]
Sam sobie odpowiem na swoje pytanie :devil:
Jest WarszawskÂą reporterkÂą
Agnieszka Âślicznie wyglÂądasz w rozpuszczonych wÂłosach jak i w upietych :hyh: