Andrzej Sołtysik
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
- Kontakt:
Andrzej SoÂłtysik
Dlaczego nie lubicie tak SoÂłtysika?? Ja osobiscie bardzo go lubie a nie cierpie Anity Werner ktora tak uwielbiacie i wywyzszacie ponad wszystko.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
CzÂłowieku czy ty jesteÂś normalny.
Jak moÂżna umieszczaĂŚ AnitkĂŞ w towarzystwie SoÂłtysika. Jak ktoÂś lubi SoÂłtysika to naprawdĂŞ nie dziwie mu siĂŞ, Âże nie lubi Anitki. ByÂłoby to nawet dla Anitki krzywdzÂące.
Dzieli nas przepaœÌ i nie bêde ju¿ pisaÌ na ten temat bo szkoda traciÌ czas na tak ja³ow¹ dyskusjê o So³tysiku.
Jak wogĂłle moÂżna porĂłwnywaĂŚ AnitkĂŞ do SoÂłtysika. Rozumiem jakbyÂś porĂłwnywaÂł SoÂłtysika do Ibisza czy do innego showmana ale nie do Anitki.
I dalej bĂŞdziemy jÂą wywyÂższaĂŚ a twojego zdania napewno nie bĂŞdziemy przyjmowaĂŚ.

Dzieli nas przepaœÌ i nie bêde ju¿ pisaÌ na ten temat bo szkoda traciÌ czas na tak ja³ow¹ dyskusjê o So³tysiku.
Jak wogĂłle moÂżna porĂłwnywaĂŚ AnitkĂŞ do SoÂłtysika. Rozumiem jakbyÂś porĂłwnywaÂł SoÂłtysika do Ibisza czy do innego showmana ale nie do Anitki.
I dalej bĂŞdziemy jÂą wywyÂższaĂŚ a twojego zdania napewno nie bĂŞdziemy przyjmowaĂŚ.
michoc jak zawsze mĂłwi za wszytskich.
)
ehh:)) ten zakochany fan aanitki:)hehe:)
Hmnn soltysik..? od biedy moze byc jest dobry w multikinie i tam sie chyba tylko nadaje..
pozatym przejadl sie ,wszedzie wlasnie jego pcha tvn...
co za duzo to nie zdrowo..
a anitak to inna sprawa ,inna kategoria,nie ma nawet co porownywac.

ehh:)) ten zakochany fan aanitki:)hehe:)
Hmnn soltysik..? od biedy moze byc jest dobry w multikinie i tam sie chyba tylko nadaje..
pozatym przejadl sie ,wszedzie wlasnie jego pcha tvn...

co za duzo to nie zdrowo..

a anitak to inna sprawa ,inna kategoria,nie ma nawet co porownywac.

-
- Początkujący
- Kontakt:
michaos ty sie czlowieku zastanow przeciez ta kobieta jest zimna jak lod chlodno przekazuje informacje bez emocji . W przekazywaniu informacji to ona jest nijaka. A jezeli chodzi o Soltysika to taka jego praca i jezeli prowadzi sie programy rozrywkowe to soltysik nie moze tak wygladac jak anita smutas i pretensje do calego swiata ze prowadzi program. Tylko musi byc chlopak usmiechniety bo powtarzam to jest PROGRAM ROZRYWKOWY!!!!!! SoÂłtysik TAK , Anitka NIE
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Nie zgodzĂŞ siĂŞ.
Ok, niech SoÂłtysik prowadzi jakiÂś swĂłj program rozrywkowy , ale niech nie bĂŞdzie gwiazdÂą wszystkich waÂżnych wydazreĂą w TVN.
PrĂłcz rozrywki moÂżna go zobaczyĂŚ takÂże w sporcie
lub wydarzeniach: IQ TEST, Narodowy Test na Prawo Jazdy. I tak wszĂŞdzie...
A Anita Werner jest bardzo dobrÂą prowadzÂącÂą FAKTY
Z caÂłej zaÂłogi prowadzÂących z Marcinem PawÂłowskim sa najlepsi.
Jak moÂżna AnitĂŞ Werner porĂłwnaĂŚ z SoÂłtysikiem? Nie rozumiem... Ona jest profesjonalna, SoÂłtysik nie...
Ok, niech SoÂłtysik prowadzi jakiÂś swĂłj program rozrywkowy , ale niech nie bĂŞdzie gwiazdÂą wszystkich waÂżnych wydazreĂą w TVN.
PrĂłcz rozrywki moÂżna go zobaczyĂŚ takÂże w sporcie

A Anita Werner jest bardzo dobrÂą prowadzÂącÂą FAKTY
Jak moÂżna AnitĂŞ Werner porĂłwnaĂŚ z SoÂłtysikiem? Nie rozumiem... Ona jest profesjonalna, SoÂłtysik nie...
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
O co chodzi z tymi emocjami u Anity Werner? PrzecieÂż ona prowadzi program informacyjny i jak sama parĂŞ razy mĂłwiÂła skupia siĂŞ na przekazywaniu wiadomoÂści. Nie widzĂŞ wiĂŞc powodu by ciÂągle siĂŞ uÂśmiechaÂła, to nie wybory miss! Pewnie dzisiaj w "Mamy CiĂŞ!" pokaÂże siĂŞ z zupeÂłnie innej strony, ale i specyfika programu jest inna! To jest rozrywka, a Fakty to informacje.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
O co chodzi z tymi emocjami u Anity Werner? PrzecieÂż ona prowadzi program informacyjny i jak sama parĂŞ razy mĂłwiÂła skupia siĂŞ na przekazywaniu wiadomoÂści. Nie widzĂŞ wiĂŞc powodu by ciÂągle siĂŞ uÂśmiechaÂła, to nie wybory miss! Pewnie dzisiaj w "Mamy CiĂŞ!" pokaÂże siĂŞ z zupeÂłnie innej strony, ale i specyfika programu jest inna! To jest rozrywka, a Fakty to informacje.
Zgadzam siĂŞ w 100%A Anita Werner jest bardzo dobrÂą prowadzÂącÂą FAKTY Z caÂłej zaÂłogi prowadzÂących z Marcinem PawÂłowskim sa najlepsi.
Na posty marcina tak jak pisaÂłem odpowiadaĂŚ nie bĂŞde i powiem tylko Âże Âżal mi ciebie chÂłopie.

-
- Początkujący
- Kontakt:
michos po prostu nie lubisz jak ktos krytykuje kogos kogo ty lubisz. A jezeli chodzi o zachowanie anitki to zobaczymy jak bedzie sie dzisiaj zachowywac podczas programu "Mamy CiĂŞ!". Michos mi ciebie tez jest szkoda:) jak masz problemy i chcesz pogadac podaj mi swoj numer gg to zobaczymy czy bede ci w stanie pomoc:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Bywalec
- Kontakt:
ja bardzo lubie anitke...uwazam ze to nakjelpsez zastepstwio dla nie najlepszego, jesli nawet nie dla najgorsezgo lisa...soltusik mi nie przeszldza, ale macie racje podobnie jak wy nie lubie ogldac jego zabkow i wolalbym zobaczyc go troche mniej w tv na rzecz jakiegos nowego intrygujacego prowadzacego
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
PSZEPRASZAM czy ten temat jest o Andrzeju SoÂłtysiku
chyba znĂłw zeszliÂście na temat Anity
to siĂŞ przeradza w chorobe,czyÂż Nie?
chyba znĂłw zeszliÂście na temat Anity
to siĂŞ przeradza w chorobe,czyÂż Nie?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 06 wrz 2004, 17:30 przez tobi, łącznie zmieniany 1 raz.