Ale to cudowna wiadomoœÌ a¿ siê pop³akaÌ mo¿na
Wychodzi za faceta z branÂży spoÂżywczej wiĂŞc bĂŞdzioe jÂą kto miaÂł ÂżywiĂŚ.
MoÂże jeszcze wesprze tvn w odÂżywianiu np.darmowe parĂłwki
Jeszcze wspomnê, ¿e walterówna by³a narzeczon¹ syna rywina wiêc te wszystkie powi¹zania z rywinem w tvn s¹ doœÌ ostro widoczne.
Zaraz, jakiego koloru ma byc ta suknia? Zcru - co to jest???!!!!
PS ciekawe czemu Marcin rywin dostaÂł kosza? moÂże tata kazaÂł zerwaĂŚ wszelkie kontakty? A ta branÂża spoÂżywcza to co? Sklep spoÂżywczy na rogu czy warzywniak?
A mo¿e ca³a spraw¹ powinna zaj¹Ì siê Sejmowa Komisja Œledcza - przecie¿ to bardzo wa¿ny w¹tek - mo¿e Rywin chica³ przej¹Ì kontrolê nad TVN wkrêcaj¹c syna do rodziny Walterów?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
SÂłuszna uwaga. Potem spadek, te rzeczy, prawda? No wlaÂśnie! To jest pomysÂł. Mam nadzieje, ze to nie ostatnia cĂłreczka walterĂłw, moze tez siĂŞ zaÂłapie A ten kolor, naprawde jakis dziwny. Ale panienka od bogatego tatusia, moze sobie i na to pozwlic...
No tak nie spojrzaÂłem, a taki wÂątek juÂż jest. Prosze adminĂłw o usuniĂŞcie tego mojego w dziale "ZaÂłoga TVN".
ÂŚmiac mi sie chce ze staruszka Waltera ktĂłry sam transmitowaÂł Âśluby innych, uwielbia podglÂądaĂŚ innych, a na Âślubie cĂłreczki nie pozwoiÂł zdjĂŞĂŚ robic. ÂŻartuje sobie facet czy co
Kto nie czytaÂł to niech sobie zajrzy i zobaczy jak sie staruszek Walter zachowywaÂł >>kliknij<<
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl
W ¿adnym wypadku nie zamierzam broniÌ pana Waltera, ale zastanawiam siê nad jednym, czy to nie jest tak, ¿e œluby które pokaza³ w swojej telewizji by³y transmitowane, poniewa¿ ich g³ówni bohaterowie tego chcieli? Odnoszê wra¿enie, ¿e Micha³ Wiœniewski pokaza³ by jeszcze wiêcej ni¿ tylko swój œlub gdyby otrzyma³ odpowiedni¹ iloœÌ gotówki. Co nie zmienia faktu, ¿e program "Jestem jaki jestem" jest dla mnie jedn¹ z najgorszych propozycji telewizji TVN.
Pracuje w TVN od momentu powstania stacji (1997 rok). Obecnie jest producentem telewizyjnym oraz odpowiada za nowe projekty telewizyjne. Z telewizjÂą zwiÂązana jest od 1996 roku kiedy to rozpoczĂŞÂła wspó³pracĂŞ z TVP m.in. przygotowujÂąc program „Chwytaj dzieĂą”. W TVN prowadziÂła programy, przygotowywaÂła scenariusze oraz zajmowaÂła siĂŞ produkcjÂą. Jako prezenter telewizyjny, za program „Ananasy z naszej klasy” otrzymaÂła nominacjĂŞ do nagrody Wiktora. Jako producent telewizyjny zrealizowaÂła m.in. takie programy jak : „Telewizjer”, „Droga do Gwiazd”, dwukrotnie finaÂł wyborĂłw „Miss Polonia”, „We dwoje”, „Dzieciaki z KlasÂą” oraz dwukrotnie w latach 2005 i 2006 Sopot Festival. StudiowaÂła na Uniwersytecie Warszawskim anglistykĂŞ. Po 3 latach przeniosÂła siĂŞ na wydziaÂł dziennikarstwa UW, gdzie uzyskaÂła absolutorium.