Prosto z Polski
Moderator: Łukasz
Prosto z Polski
Co s¹dzicie o tym prgoramie? Ja go lubiê. Ma ciekaw¹ formu³ê. Kto teraz prowadzi PZP? Wczoraj by³ Porada, wczeœniej Jacoù i Kryùska. A co z Redo?
Re: Prosto z Polski
''Prosto z Polski'' od poniedziaÂłku do soboty prowadzÂą Joasia KryĂąska i Jakub Porada. W niedziele jest to Artur Zakrzewski. Okazjonalnie pojawia siĂŞ teÂż Piotr JacoĂą.jezarekd pisze: Kto teraz prowadzi PZP?
-
- Czasem tu wpada
Wiadomo już czy będzie w tym roku "Majówka prosto z Polski"?
-
- Czasem tu wpada
Mam pytanie do wielmożnych kolegów i koleżanek: Może ktoś z Was ma kawałek filmu z zeszłorocznej bądź z przed dwóch lat Majówki Prosto z Polski wraz z czołówką? Bardzo byłbym wdzięczny, wiem, że mogę na Was liczyć
Nowe studio, owszem wirtualne, ale jak na taki program to wystarczy takie. Dużych zmian nie ma. Żadko w sumie korysztają z tej częsci studia z logo programu, więc patrząc tak sporadycznie na program można odnieść wrażenie, że żadnych zmian nie było, a są i to moim zadaniem na plus.
Marcin, to prawda?! Jeśli tak, to coś taki skromny i nic nie mówisz, hę?! :hyh:maxxx/wątek: Joanna Kryńska pisze:A tak zmieniając temat.To nasz forumowy kolega Marcin zdaje się zagościł dziś osobiście w jednym z materiałów w "PzP"
Swoją drogą to w Pabianicach mają udanego prezydenta.]
Jak ktoś ma materiał, to proszę (coś ostatnio o to często proszę

Jeśli "nasz" Marcin to ten zwolennik tramwaju, w środku na poniższym zdjęciu:

to załączam cały materiał o tramwajach w Pabianicach, bo pojawia się w różnych jego momentach:
http://rapidshare.com/files/268872373/NaszMarcin.avi

to załączam cały materiał o tramwajach w Pabianicach, bo pojawia się w różnych jego momentach:
http://rapidshare.com/files/268872373/NaszMarcin.avi
To on.
Nasz Marcin "zwolennik tramwaju" superstar!
A podziękowania wędrują do @Jacka-t!

A podziękowania wędrują do @Jacka-t!
To wy oglądacie "Prosto z Polski"?
A po co?

A po co?