Do tej pory byÂł niewidziany - 'czÂłowiek bez twarzy' - czĂŞsto realizowaÂł materiaÂły do ''Prosto z Polski''.
Wczoraj wieczorem pierwszy raz zobaczyÂłem jego relacjĂŞ, dziÂś znowu, dlatego pomyÂślaÂłem o utworzeniu o nim wÂątku
Czekam na Wasze posty nt. MichaÂła Sznajdera!
Stało się to, co było ostatnimi czasy do przewidzenia. Michał dziś relacjonuje z Sejmu. Idzie mu bardzo dobrze, choć do tej pory widziałem jedynie rozmowę z M. Kamińskim. Jedyną rzeczą jaką mu mogę na chwilę obecną zarzucić, jest zbyt szybkie mówienie. Widać też spore nerwy
Dziś Michał miał telefoniczną relację w magazynie ''Polska i świat'' z Hollywood. Sprawa dotyczyła przyznania Oscara filmowi ''Katyń'' Andrzeja Wajdy. Ł.Grass powiedział, że relacje Michała będziemy mogli oglądać w weekend i poniedziałek
Jako,że nieczęsto zdarza się zobaczyc tefaueniaka w muszce zrobiłem capsa by to uwiecznić
Michał Sznajder miał lajfa teraz w M24 z LA A teraz jego rozmowa z Andrzejem Wajdą.
maxxx pisze:Jako,że nieczęsto zdarza się zobaczyc tefaueniaka w muszce zrobiłem capsa by to uwiecznić
To dzisiaj była podwójna okazja! Podobny strój (muszka obowiązkowo ) miał korespondent "Faktów" w USA Marcin Wrona. Czyżby Panowie byli razem na zakupach? :spiewa:
Michał miał pracowitą noc, a właściwie dzień. Dziś rano miał jeszcze relacje, oczywiście w muszce i chwalił się, że miał okazję być na gali rozdania Oscarów