Nika pisze:O, to ta przeurocza pani z Polsat News.
O i to jest właśnie problem :hmm: Nawet nie to , że przeurocza :nie:

Tylko , że Polsat News :rozglada: A dokładniej problemem jest to , że go obecnie nie mam. :uhh:
Ale mimo tego też Ewę dostrzegłem :tanczy: Czyli coś w Niej jest :tanczy: Bardzo dobrze , że SS to był tylko epizod w Jej karierze , która mam nadzieje będzie rozkwitać coraz to okazalej :aniol: Widać , że po zmianie pracy odżyła , tam w SS to była takim trochę smutaskiem :rozglada: Teraz jest uśmiechnięta , pewna siebie w pozytywnym znaczeniu :aniol:
Widzialem pare urywków serwisów i bardzo porządnie to wyglada

Z całą stanowczością i przekonaniem mogę dołączyć Ewe do grona prezenterek , których głos mnie zachwyca.Ktoś gdzies pisał , że jest nie bardzo pasujący do newsowej telewizji :rozglada: , ale ja się kompletnie nie zgadzam :nie: Takie stylowe , czyste , kojące brzmienie - to Jej olbrzymi atut :brawa: I strasznie podoba mi się Jej ' zapraszam na informacje '
POLSAT NEWS ' To tyle z obserwacji , mam nadzieje w przyszłości na więcej styczności z Ewą w moim telewizorze :aniol:
arczi pisze: i muszę o tym wspomnieć- jest baardzo ładna
Czy ja wiem czy musisz

Przecież to widać :tanczy: Śliczna jest - to fakt
Ja bym Ją dokoptował do popołudniowych Wydarzeń.To by było świetne rozwiązanie. :cicho: