[TVN] Łapać złodzieja
Moderator: Łukasz
[TVN] Łapać złodzieja
W wiosennej ramówce TVN-u znajdzie się program pod roboczym tytułem ”Złap złodzieja”. Poprowadzą go zresocjalizowani przestępcy.
Będą się oni włamywać do domów i mieszkań, by doradzić właścicielom, jak powinni je zabezpieczyć. Uczestnikami programu mają być też gwiazdy.
Program ”Złap złodzieja” zadebiutuje pod koniec lutego lub w marcu br. Jest on polską wersją formatu emitowanego w Wielkiej Brytanii, USA, Danii, Holandii, Belgii, Rosji i Nowej Zelandii. Dla TVN-u ma go produkować firma Intergalactic (m.in. teleturniej ”Milionerzy”).
Źródło:Presserwis
Będą się oni włamywać do domów i mieszkań, by doradzić właścicielom, jak powinni je zabezpieczyć. Uczestnikami programu mają być też gwiazdy.
Program ”Złap złodzieja” zadebiutuje pod koniec lutego lub w marcu br. Jest on polską wersją formatu emitowanego w Wielkiej Brytanii, USA, Danii, Holandii, Belgii, Rosji i Nowej Zelandii. Dla TVN-u ma go produkować firma Intergalactic (m.in. teleturniej ”Milionerzy”).
Źródło:Presserwis
Re: Złap złodzieja
Kto i po co będzie to oglądał? :uhh:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Widziałem ten program na jakimś rosyjskim kanale jest tak głupi, że brak słów 

Program będzie nazywał się ''Złapać złodzieja''. Emisja w sobotę o 17:15, powtórka w niedzielę około 15:15.
Hym... W czwartki o 11:00 będzie emitowany zagraniczny program ''Colin i Justin - skok na dom''. Czy to nie oryginalny pierwowzór ''Złapać złodzieja'?
Hym... W czwartki o 11:00 będzie emitowany zagraniczny program ''Colin i Justin - skok na dom''. Czy to nie oryginalny pierwowzór ''Złapać złodzieja'?
Za nami pierwszy odcinek programu ''Łapać złodzieja'' - tak ostatecznie nazywa się ten reality show. Moim zdaniem program jest ciekawy i dobrze zrobiony przy czym prowadzący bardzo mili - chociaż z przeszłością. TVN jak zawsze ma nosa jeżeli chodzi o ofertę programową. Za tydzień ''okradziony'' zostanie Mariusz Pudzianowski.
-
- Czasem tu wpada
Re: Łapać złodzieja
Tak jak się spodziewałem - przerost formy nad treścią. Do prowadzących nic nie mam, chodzi mi o sam pomysł i ogólną wartość programu. Dla mnie słabo... No, ale tak to jest - zagranicznej wersji nie odebrałem pozytywnie to i polski odpowiednik również mnie nie zaskoczył. Na wielką oglądalność nie liczę, ale szczerze jestem ciekaw wyniku. 

Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
No to już przesada!!! Goście najpierw, latami nas okradali. Następnie za nasze pieniądze posiedzieli w pierdlu gdzie, w spokoju, w naprawdę dobrych warunkach obmyślali - jakby tu jeszcze wydymać społeczeństwo a najlepiej za pośrednictwem telewizji, żeby naprawdę zarobić konkretne pieniążki. BRAWO telewizjo emitująca ten program!!! widać opłaca się być przestępcą bo telewizja T.. zrobi z Ciebie za to gwiazdę. Ps. Proponuję kolejny program: "Taniec z bandytam" - 19 edycji (bandytów nie zabraknie) albo "Zdzisław Najmrocki Show" - cz.1 Pewex to pestka.
Napisze jedno ale chyba dosadnie. Daj sobie spokój gościu.MANU pisze:No to już przesada!!! Goście najpierw, latami nas okradali. Następnie za nasze pieniądze posiedzieli w pierdlu gdzie, w spokoju, w naprawdę dobrych warunkach obmyślali - jakby tu jeszcze wydymać społeczeństwo a najlepiej za pośrednictwem telewizji, żeby naprawdę zarobić konkretne pieniążki. BRAWO telewizjo emitująca ten program!!! widać opłaca się być przestępcą bo telewizja T.. zrobi z Ciebie za to gwiazdę. Ps. Proponuję kolejny program: "Taniec z bandytam" - 19 edycji (bandytów nie zabraknie) albo "Zdzisław Najmrocki Show" - cz.1 Pewex to pestka.
W dzisiejszym teletygodniu rozpisują się o jesiennych propozycjach stacji. Zdziwiłem się gdy przeczytałem, że program ''Lapać złodzieja'' wróci na antene :?
-
- Zbanowany
- Kontakt:
taka jest nasza rzeczywistość. Niestety. A co do poprzedniej wypowiedzi - jestem zszokowany powrotem...fajny pisze:Napisze jedno ale chyba dosadnie. Daj sobie spokój gościu.MANU pisze:No to już przesada!!! Goście najpierw, latami nas okradali. Następnie za nasze pieniądze posiedzieli w pierdlu gdzie, w spokoju, w naprawdę dobrych warunkach obmyślali - jakby tu jeszcze wydymać społeczeństwo a najlepiej za pośrednictwem telewizji, żeby naprawdę zarobić konkretne pieniążki. BRAWO telewizjo emitująca ten program!!! widać opłaca się być przestępcą bo telewizja T.. zrobi z Ciebie za to gwiazdę. Ps. Proponuję kolejny program: "Taniec z bandytam" - 19 edycji (bandytów nie zabraknie) albo "Zdzisław Najmrocki Show" - cz.1 Pewex to pestka.
tvn - wiosną programowo najlepszy.
Obejrzałam chyba 2 odcinki, jakieś żenujące to było, też się dziwię
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Szkoda, że program ściągnęli z anteny. Nieliczny z wartościowych programów TVN
-
- Zbanowany
- Kontakt:
A ja wręcz przeciwnie - program dla mnie był nudny, i słaby realizacyjnie. Nagrali tylko chyba 7 czy 8 epizodów, a do końca sezonu powtórki, żenada jednym słowem...
tvn - wiosną programowo najlepszy.