Agnieszka Sielańczyk
Moderator: Łukasz
Agnieszka Sielańczyk
zauwaÂżyÂłem to dopiero dzisiaj, od kiedy i czemu nie ma Pauliny Nawrockiej? i jak wÂłaÂściwie sie nazywa ta nowa? wie ktoÂś? 

Pani nazywa siĂŞ Agnieszka SielaĂączyk. KiedyÂś kilka lat pracowaÂła w RadioSTacji zajmujÂąc si szerzeniem kultury klubowej prowadziÂła autorska audycje Z PIÂĄTKU NA SOBOTE, pisywaÂła teÂż do magazynu o kulturze klubowej 'LAIF', a po ostatnich zmianach wÂłasnoÂściowo-ideologicznych w RDST przeszÂła do radiaBIS, gdzie obecnie pracuje.
MoÂże jest i anemiczna, ale mnie urzeka jej gÂłos i twarz, ktĂłry przypomina mi Roisin Murphy z Moloko. Poza tym musi byĂŚ naturalna.
Pani Nawrocka obecnie wystepuje w programie WERDYKT w Tele5.
MoÂże jest i anemiczna, ale mnie urzeka jej gÂłos i twarz, ktĂłry przypomina mi Roisin Murphy z Moloko. Poza tym musi byĂŚ naturalna.
Pani Nawrocka obecnie wystepuje w programie WERDYKT w Tele5.
Obecnie to Tele5 emituje powtórki tego jak¿e intersuj¹cego programu. Paulina prowadzi³a go na samym pocz¹tku istnienia "Pi¹tki" razem z Aleksandrem Pociejem (prawnik, czêsty goœÌ w "Rozmowach w toku"). Potem Werdykt przerwano emitowaÌ i znowu powróci³, ale Pauliny ju¿ nie by³otobi pisze:Pani Nawrocka obecnie wystepuje w programie WERDYKT w Tele5.

Szkoda, Âże Paulina Nawrcoka juÂż nie prowadzi magazynu. Nie byÂłem czĂŞstym i staÂłym widzem, ale gyd tylko program zauwaÂżyÂłem na TVN24 oglÂądaÂłem do koĂąca
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
Re: Agnieszka Sielańczyk
co z tym programem?
Kiedy zniknął?
24 NAJ
Kiedy zniknął?
24 NAJ
Re: Agnieszka Sielańczyk
Już trzy lata temu. :uhh:tob pisze:Kiedy zniknął?
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.