Tylko Âżeby takÂą ankietĂŞ stworzyĂŚ bĂŞdziesz musiaÂła pogadaĂŚ z administratorem, bo z tego co siĂŞ orientujĂŞ to forum jest tak skonfigurowane, Âże ankieta moÂże mieĂŚ maksymalnie 10 opcji (propozycji odpowiedzi). Nie bardzo wiem do ilu tĂŞ liste moÂżna przedÂłuÂżyĂŚ, no ale sprawdzĂŞ to. Ale Âżeby mi siĂŞ chciaÂło to musisz siĂŞ jakoÂś odwdziĂŞczyĂŚ. Hmm... w naturze? Na to siĂŞ Kasia nie zgodzi. WiĂŞc coÂś wymyÂśl.
Ale Âżeby mi siĂŞ chciaÂło to musisz siĂŞ jakoÂś odwdziĂŞczyĂŚ. Hmm... w naturze? Na to siĂŞ Kasia nie zgodzi. WiĂŞc coÂś wymyÂśl.
nie no wiesz w zwiÂązku z powyÂższym musze pisac na forum Âżeby potem nie byÂło Âże na pw ...
hmmm wiĂŞc moÂże Âłukasz sprawdz prosze do ilu to moÂżna rozszerzyc a ja moÂże rozdziele tÂą ankiete na kobiety i mĂŞrzczyÂźni i wtedy bĂŞdzie... i tak za duÂżo ale juÂż mniej a ja pomyÂślĂŞ o odwdzieczaniu siĂŞ
Okej, ustawiÂłem na 50 - powinno Ci wystarczyĂŚ. W razie czego pisz. I nie gwarantujĂŞ, Âże siĂŞ uda - w Âżyciu nie widziaÂłem takiej ankiety... Tylko Âżeby odpowiedzi nie byÂło wiĂŞcej niÂż uÂżytkownikĂłw na forum.
a Gdzie Danuta Kondratowicz, Marta Kuligowska, Artur Tamborski, Joannna WrzeÂżniewska-Zygier i Wojciech SzelÂąg.
Ta lista jest subiektywna. Proponuje jej ulepszenie.
alez ona nie jest subiektywna w Âżadnym wypadku jest poprostu spisem prezenterĂłw ktorych pamiĂŞtam jak byÂś przeczytaÂł dokÂładnie posta dowiedziaÂł byÂś siĂŞ Âże wÂłasnie istnieje po to by jÂą rozszerzyĂŚ jak bĂŞdzie ankieta twoje kandydatki teÂż bĂŞdÂą