Serial 2004 - PLEBISCYT
Moderator: Łukasz
Serial 2004 - PLEBISCYT
NiektĂłrzy uÂżytkownicy forum gazety.pl biorÂą udziaÂł w plebiscycie na najlepszy polski serial 2004 wiĂŞc postanowiÂłem, ze i tutaj dam link.
G³osowaÌ mozna na 20 seriali polskich emitowanych w 2004 roku w tv. G³osujemy raz dziennie. szczegó³y znajdziecie tu http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=17277399
Nie jest to jakis wielki i wazny plebiscyt. Cos w rodzaju barometru popularnosci seriali.
G³osowaÌ mozna na 20 seriali polskich emitowanych w 2004 roku w tv. G³osujemy raz dziennie. szczegó³y znajdziecie tu http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=17277399
Nie jest to jakis wielki i wazny plebiscyt. Cos w rodzaju barometru popularnosci seriali.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

Aro, to nie "uÂżytkownicy forum gazeta.pl" tylko ktoÂś daÂł sobie na forum linka do wÂłasnego bloga z sondÂą i to nie ma nic wspĂłlnego z portalem gazeta.pl. To tak jakby ja daÂł linka na Forum gazety, Âże na szymcia blogu wybieramy najlepszy teleturniej.
Przecie¿ to nie g³osowaliby u¿ytkownicy portalu gazeta.pl i nikt inny na innych forach nie zachêca³by do g³osowania na blogu szymcia. Nie wiem, czy zrozumia³e wyt³umaczy³em to na tym przyk³adzie, ale proszê na przysz³oœÌ nie polecaÌ takich blogów.

- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
NIe mam na to czasu i po prostu wiêkszoœÌ tych seriali jest g³upia. Czasami na coœ mi siê zdarza prze³¹czyÌ ale tylko na chwilê i nie ma tej powtarzalnoœci i sta³oœci gustu. Np.ostatniio w niedzielê na tvp2 lecia³ dokument o wê¿ach. Obejrza³em go sobie wryty w fotel. Mimo, ze siê tym nie interesuje i dobrze nie znam to jednak obejrzeÌ zawsze warto. Albo 1 listopada dokument o bies³anie czy inny punkt widzenia z kapuœciùskim(wiem jest tam miecugow do którego ca³kowicie ostatnio straci³em sympatie ale ogl¹da³em to tylko dla kapuœciùskiego) Chocia¿ orientuje siê w wielu o co chodzi ale to dlatego ¿e wystarczy mi chwila i wiadomo o co chodzi.