Czy to uparty charakter, czy też wrodzona skromność sprawiły, że kiedy Anna Wilczyńska pierwszy raz zwróciła buzię wprost do kamery, trwało to raptem 3 sekundy
epsztajnek pisze:Czy to uparty charakter, czy też wrodzona skromność sprawiły, że kiedy Anna Wilczyńska pierwszy raz zwróciła buzię wprost do kamery, trwało to raptem 3 sekundy
Cieszmy się, że były to aż 3 sekundy ;p
Może Pani Redaktor będzie stopniowo pokazywać się na dłużej, a za jakiś czas będą to 3 minuty ?
A co do mojej opinii, to uważam Panią Wilczyńską za bardzo profesjonalną
Znam takie powiedzenie "Jak drzwiami nie mogę, to przez podłogę" , Widocznie P. Wilczyńska zna wersję z balkonem
No no, 9 sekund to już bardzo dużo, wystarczająco by zdobyć wiele Capsów i wrzucić je na forum.
Może Pani Redaktor świadomie dała się "zCaps'ować" , by Epsztajnek wrzucił jej zdjęcia na wątek
Widać, to prawidłowość, że redaktor Wilczyńska odzywa się do kamery tylko od Wielkiego Dzwonu - podczas klęsk żywiołowych
Była powódź, teraz trąba powietrzna. Trzeba patrzeć jakiegoś pożaru
Nie spodziewałem się, że zostanę tak szybko zmuszony do odwołania tezy z powyższego wpisu
Wykład pani redaktor na temat pochylni na Kanale Elbląskim odbył się na bardzo sielankowym tle
Ale będzie odkop A. Wilczyńska pojawiła się w materiale "Polska i świat" via "Dzień na żywo", mówiła o tym, jakiej muzyki słuchają chirurdzy podczas dokonywania operacji. Tu podczas wywiadu z M. Zembalą, lekarzem kardiologiem z Zabrza, b. ministrem zdrowia.
Reporterka "Polski i świata" była na ukraińskim Zakarpaciu, gdzie szaleje epidemia odry. Przedstawiała m.in. historię 12-letniego Wanii, którego zabiły powikłania związane z tą chorobą. Był zaszczepiony, ale tylko jeden raz - niestety to nie wystarczyło. Dziś miała o sytuacji epidemiologicznej u naszych wschodnich sąsiadów opowiedzieć w "Faktach w południe", ale rozmowę przerwała transmisja z procesu sądowego L. Wałęsa vs. J. Kaczyński.
Nie wiem czy zauważyliście, ale bardzo często pojawia się w tematach okołomedycznych
22/11/2018 materiał wykonano z wykorzystaniem streamingu
Anna Wilczyńska (na dyplomie Anna Wilczyńska-Ciupa nota bene) otrzymała drugą nagrodę w kategorii Internet w konkursie na Dziennikarza Medycznego Roku 2022 za wysoki poziom podejmowanych tematów prozdrowotnych oraz ich walory edukacyjne i informacyjne oparte na medycynie faktu, a także przystępność przekazu i znaczenie dla zdrowia publicznego