Programy / pozycje, których kontynuacji zabraknie:
- Klub Szalonych Dziewic - jak to powiedział zarząd TVNu "serial zbyt mocny" jak na polskie realia. Szczerze powiedziawszy - zbyt słaby. Z wielkich oczekiwań po samej kampanii reklamowej, okazał się wielkim niewypałem.
- You Can Dance - Po Prostu Tańcz! - VI edycja programu dopiero jesienią, castingi w grudniu.
- Hela w opałach czy Grzeszni i Bogaci - wiadomo już od dawna, seriale te nie doczekają sie kontynuacji w TVN.
- Pascal Po Prostu Gotuj - jak czytałem w jednej z gazet, Pascalowi Brodnickiemu znudziło się bycie gwiazdą, dlatego też postanowił od tego odpocząć. Może i dobrze?
- Dzień Dobry Wakacje - program sezonowy, jesienią na pewno go nie znajdziemy.
- Teraz My, Kawa Na Ławę (niewiadmo czy tez i nie SuperWizjer) - pierwsze dwa na pewno znikną na dobre. Co do ostatniego, mnie przynajmniej nic nie wiadomo...
O propozycjach które mają zostać pisał nie będę, bo takich pewniakow jeszcze nie znamy, natmoiast powiem co się pojawi u nas w TVNie nowego:
- Mam talent 3 - nowa seria, jesienią w TVN.
- nowość! Top Model - Zostań Modelką. Castingi ruszają ; pierwszy we Wrocławiu, drugi w Sopocie a trzeci w Warszawie. Więcej na http://www.modelki.tvn.pl
- powrót Kobiety Na Krańcu Świata (druga seria)
Propozycje widmo :
Nic nie wiadmo na temat takich pozycji jak:
-serial Kingi Rusin
-serial z A. Dygant
-serial o agencie Tomku
-serial będący adaptacją filmu p.t. Rezerwat
-serial tworzony przez Akson Studio (premiera wdg. serwisów jesienią)
-serial pt. Taneczne Szaleństwo
więcej już wkrótce