Ukraińska frekwencja i wybory :)

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

UkraiĂąska frekwencja i wybory :)

Post autor: Łukasz »

Dzisiaj miaÂłem caÂły dzieĂą nienajlepszy humor i myÂślaÂłem, Âże bĂŞdzie tak juÂż do koĂąca. Ale myliÂłem siĂŞ. ByÂły Fakty, materiaÂł Wiktora Batera i wspaniaÂłe zdanie:
"W niektĂłrych obwodach wyborczych frekwencja przekroczyÂła 100%". :D :D :D

Ruscy juÂż wymyÂślili jak "wygraĂŚ" te wybory, ale nie pomyÂślel o frekwencji. No chyba, Âże zaleÂżaÂło im Âżeby byÂło jeszcze Âśmieszniej. :D

Jak myÂślicie? Co bĂŞdzie dalej? Kto bĂŞdzie prezydentem? WÂładze uÂżyjÂą siÂły...?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

no s¹dze ¿e Juzsczenka siê tak ³¹two nie podda... moze byÌ weso³o...
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

W specialnym wydaniu programu Prosto w oczy (ponad 50 minut) Gawryluk mĂłwiÂła o takim przypadku - tj 104% w zamkniĂŞtych obwodach gÂłosowania (wiĂŞzienia i szpitale).
Mam nadziejê, ¿e nie poleje siê tam krew. Licze na coœ w stylu Aksamitnej rewolucji lub Rewolucji Ró¿.
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

oczywiscie nie ma innej mozliwoÂści niÂż wygrana Juszczenki, tyle ze Kuczma i jego ludzie zrobia wszystko zeby Janukowycz wygraÂł i pewnie dojdzie do wielkiej rewolucji :arrow:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

doktorfaustus1 pisze:Licze na coœ w stylu Aksamitnej rewolucji lub Rewolucji Ró¿.
No mi tak mo¿esz mówiÌ. Nie zapominaj ile lat w nauce nas dzieli. :D Co to jest ta Rewolucja Ró¿? :D :D :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Kuczma ma wiele na sumieniu i obawia siê, ¿e nowa w³adza rozwi¹ze wiele nieprzyjemnych zagadek (np sprawa zabójstawa dziennikarza). Dlatego te¿ zale¿y mu na tym, aby u w³adzy wci¹z pozostawali jego ludzie. Wówcza bêdzie móg³ czuÌ siê bezkarnym. Podobno wybiera sie na polityczn¹ emeryturê do pa³acu w Podchorcach (obok Lwowa, dawny maj¹tek którejœ z polskich rodzin szlacheckich). Kiedy by³em ostatnio na Ukrainie w Podchorach trwa³y intensywne prace remontowe. Natomisat druga "gwiazda" Wschodu - ³ukaszenka zamierza zamieszkaÌ w majatku radziwi³ó w Nieœwie¿u - ten kompleks pa³acowy jest wiêkszy ni¿ nasz Wawel.... (Wiadomo - magnaci musieli byÌ lepsi od jakiegoœ tam króla).
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Rewolucja Ró¿ to chyba tegoroczna albo ubieg³oroczna z Gruzji. Tak mi siê coœ wydaje :D
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

ÂŁukaszu Rewolucja RĂłz miaÂła byÂła w Gruzji, dokÂładnie rok temu - 22 listopada 2003r, dziĂŞki pokojowym demonstracjom udaÂło siĂŞ zmusiĂŚ Ăłwczesnego prezydenta Gruzji (pro rosyjski) do ustÂąpienia z urzĂŞdu. Demonstranci nieÂśli rĂłze zamiast karabinĂłw i z tÂąd nazwa.
JeÂżeli siĂŞ nie mylĂŞ (a pamiĂŞc mam dobrÂą) TVN24 nadawaÂł wĂłwcza program PrzewrĂłt w Gruzji.
Ostatnio zmieniony wtorek 23 lis 2004, 11:21 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Te wyobory to farsa.

Jezu jak ja siê cieszê, ¿e nie mieszkam w takim kraju. Mam nadzieje, ze ludzie tak tego nie pozostawi¹. Powinni dokopaÌ ca³ej obecnej w³adzy, przej¹Ì w³adze i oddaÌ temu który wygraÌ powinien czyli Juszczence
:!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Bój siê £ukaszu, bo jak zacznie sie rewolucja, a wszystko na to wskazuje, to Ty masz tam ca³kiem blisko i jeszcze Ci ka¿¹ iœÌ polskiej granicy broniÌ :D :arrow:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Lepiej mieszkaĂŚ tutaj niÂż w tej Waszej ÂŁodzi. :D
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Zaraz dostaniesz kopa :D pewnie nigdy w ÂŁodzi nie byÂłeÂś i nie wiesz jak tu fajnie :wink: <pomijajĂŚc Pavulon, PĂŞczaka, Millera, Kropiwnickiego, dzieci w beczkach itp. :D > :arrow:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

JeÂżeli siĂŞ nie mylĂŞ (a pamiĂŞc mam dobrÂą) TVN24 nadawaÂł wĂłwcza program PrzewrĂłt w Gruzji.
Tak i ten prograsm prowadziÂł Jakub Porada a ja wtedy opgladaÂłem to na Âżywca w kilku stacjach informacyjnych. Prorosyjski to byÂł Edward Szewednadze(myle pisowniĂŞ ale gruziĂąskiego nie znam) i kandydat opozycji i te co teraz jest prezydentem Gruzji Michaie Shakaszwili.

Ja jestem dzisiaj wkurwiony bo CKW ogÂłosiÂło Âże wygraÂł ten pieprzony Janukowycz. MĂłgÂłbyĂŚ zachĂłd a tak bĂŞdzie Kreml no ale to juÂż nie wina samych ukraiĂącĂłw tylko sÂłuÂżb zwolennikĂłw Kuczmy i Kremla :twisted: :twisted: :twisted:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

doktorfaustus1 pisze:ÂŁukaszu Rewolucja RĂłz miaÂła byÂła w Gruzji, dokÂładnie rok temu - 22 listopada 2004r
22 listopada 2004 byÂł liczÂąc od wczoraj dokÂładnie rok temu :D Wow :lol: Nie wiedziaÂłem :wink:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Marcin Ty (zmija to moje okreÂślenie!)...
PrzecieÂż wiesz, Âże ja ÂżyjĂŞ w zupeÂłnie innymi datami i nie zwracam uwagi na obecnÂą rachubĂŞ czasu.
OczywiÂście chodziÂło mi o 2003r
ODPOWIEDZ