michal pisze:Chodzi o wciĂŞcia talii. Generalnie to powinno byĂŚ tak, Âże im wiĂŞkszy biust, tym talia powinna byĂŚ bardziej podkreÂślona. Tu nie ma tego efektu. PrzecieÂż to byÂła modelka, a Anita nie wydaje siĂŞ szczupÂła.
WciĂŞcie tak?
Otó¿ na efekt mniejszego lub wiêkszego wciêcia w talii wp³ywaj¹ ¿akiety.
A widziaÂłeÂś moÂże zdjĂŞcia z ,,Twojego stylu''? Tam Anita odziana jest we wspaniale dopasowany Âżakiet, obcisÂłe spodnie,
buty na wysokim obcasie (chyba 10-cio cm-owym

) i zapewniam ciĂŞ wyglÂąda jak modelka

Niestety czêœÌ ¿akietów z szafy tvn-u wygl¹da tak, jakby nie by³y na Anitê skorojone.
Ten ze zdjĂŞcia, ktĂłre sprofanowaÂł ÂŁukasz do nich naleÂży.
PominĂŞ juÂż fakt, Âże Anita ma te same Âżakiety od roku - moÂże to jakiÂś marketingowy chwyt

Ale wydaje mi siĂŞ, Âże skoro tvn-owi tak bardzo zaleÂży na ,,byciu na czasie'', to powinni przy okazji inwestycji w nowe studio
zainwestowaĂŚ takÂże w stroje zwÂłaszcza prezenterek.
ChociaÂż (co zauwaÂżyÂła moja siostra) p. Pochanke ma w posiadaniu kostium za 3.000
Przynajmniej podobny do tego widziaÂła w jednym z poznaĂąskich sklepĂłw sieci ,,Kulczyk Holding''.
Ja mogĂŞ powiedzieĂŚ tylko tyle, Âże absolutnie nie mam Âżadnych zastrzeÂżeĂą co do figury Anity.
ChoĂŚ moja siostra twierdzi, Âże jak na swĂłj wzrost, biust (

) Anita jest troszkĂŞ za wÂąska w biodrach
(zupeÂłnie jak Ligia dla Nerona - a Winicjusz i tak byÂł w niej szaleĂączo zakochany

)