[TVN] Surowi rodzice
Moderator: Łukasz
[TVN] Surowi rodzice
Póki, co trwają zgłoszenia do programu. Trochę jestem zdziwiony, myślałem, że to będzie program Doroty Zawadzkiej. Tymczasem szykują się dwa podobne programy.
Re: Surowi rodzice
Również byłem przekonany, że to Zawadzka będzie w roli głównej.Adrian ;P pisze:Póki, co trwają zgłoszenia do programu. Trochę jestem zdziwiony, myślałem, że to będzie program Doroty Zawadzkiej. Tymczasem szykują się dwa podobne programy.
O ile program typu "Superniania" z udziałem małych dzieci, jest jeszcze w miarę prosty do zrealizowania, to niepokoją mnie losy tego programu z nastolatkami w roli głównej. O ile brytyjska wersja powstała, w niektórych przypadkach z mniejszymi lub większymi problemami, co było widać w programie, to było to jednak parę lat temu, a wiadomo, że młodzież pod wpływem internetu szybko się zmienia. Bardzo ciekawi mnie efekt tego programu, bo jednak spodziewałbym się efektu całkowicie odwrotnego do przewidywanego.
Mam obawy, że to może przebić ostatnie ''hity'' Polsatu (Trudne Sprawy itd.). Obym się mylił.
Nie no, patrząc na brytyjską wersję nie powinno być tak źle, no chyba, że celowo spartolą ten program.Adrian ;P pisze:Mam obawy, że to może przebić ostatnie ''hity'' Polsatu (Trudne Sprawy itd.). Obym się mylił.
Jak podał serwis Wirtualnemedia nie wiadomo jeszcze czy program wystartuje wiosną, czy dopiero jesienią.
Media2 podały, że program na pewno będzie w wiosennej ramówce TVNmatik pisze:Jak podał serwis Wirtualnemedia nie wiadomo jeszcze czy program wystartuje wiosną, czy dopiero jesienią.
Wirtualne Media są dużo bardziej wiarygodnym źródłem niż Media2.pl. To, że planują program, nie znaczy, że wyrobią się ze zdjęciami do wiosny.
Zaś z tego, co pisze media2.pl, program "Na kłopoty Zawadzka" nie pojawi się na antenie TVN, a TVN Style. Także dwóch podobnych programów nie będzie na jednej antenie.
Jesli program będzie nadawany 1 w tygodniu to obstawiam niedzielę 18.00, niedawno jednak TVN ogłosił castingi do 3 serii Ugotowanych, więc może być tak, że Ugotowani będą w niedziele o 18.00, a Surowi Rodzice w sobote o 18.00... ale to tylko moje domniemania, wszystkiego dowiemy się 10 lutego 

-
- Bywalec
tvn - latem programowo najgorsza!
Wygląda na to , że to najważniejszy program w ramówce
Nie mogę ........

A kto Ci powiedział, że najważniejsze programy trzeba wrzucać w niedzielę o 20:00 ?!
Skoro przenieśli "X Factor" na sobotę, to musieli dać zapchajdziurę na niedzielę. Drogiego serialu nie dadzą na starcie z "Ranczem" i "Must Be The Music", wrzucają tani reality show, a serial za jakieś 500-600 tys. za odcinek dopiero po zakończeniu "Rancza".
Skoro przenieśli "X Factor" na sobotę, to musieli dać zapchajdziurę na niedzielę. Drogiego serialu nie dadzą na starcie z "Ranczem" i "Must Be The Music", wrzucają tani reality show, a serial za jakieś 500-600 tys. za odcinek dopiero po zakończeniu "Rancza".
program zapowiada się ciekawie widziałem zagraniczną wersję i była bardzo fajna
-
- Bywalec
To samo miałem powiedzieć. Jak to ujęła Foremniak - ma być krew, wg Chylinskiej - cycki mają opaść. A ten program wbrew pozorom jest bardzo niepokorny. A chyba o to chodzi w telewizji XXI wieku?
tvn - latem programowo najgorsza!